Ahoj , moc by mi pomohlo kdybych si mohl poslechnout jinou C4 1.6 VTI abych se ujistil že něco není v pořádku , je tady někdo ochoten se nemnou svést a předvést mi C4 nehučící ? at mužu posoudit rozdíl, já jsem z Hradce Králové ale není problém přijet kamkoliv. Děkuji
DĚKUJI
Ahoj , moc by mi pomohlo kdybych si mohl poslechnout jinou C4 1.6 VTI abych se ujistil že něco není v pořádku , je tady někdo ochoten se nemnou svést a předvést mi C4 nehučící ? at mužu posoudit rozdíl, já jsem z Hradce Králové ale není problém přijet kamkoliv. Děkuji
Celí problém je popsaný tady
http://www.citroeny.cz/forum1/viewtopic.php?f=9&t=1781&start=0
Budu také rád za rady jak to vše řešit
DĚKUJI
19.08.2010 21:05 -
Re: Kdo mě sveze s C4 1.6 VTI ?
Fakt mas Loeba s 5st prevodovkou? jsem tak nejak myslel ze ti posledni loebove jsou 1,6VTi THP s 6tikvaltem.
Fakt mas Loeba s 5st prevodovkou? jsem tak nejak myslel ze ti posledni loebove jsou 1,6VTi THP s 6tikvaltem.
19.08.2010 21:40 -
Re: Kdo mě sveze s C4 1.6 VTI ?
Pokud se nemýlím, je to motor BMW..a vím že tam jsou problémy s hřídelí v převodovce..pozeptám se..a odkázal bych tě na jednoho kamaráda.
Pokud se nemýlím, je to motor BMW..a vím že tam jsou problémy s hřídelí v převodovce..pozeptám se..a odkázal bych tě na jednoho kamaráda.:nevim
20.08.2010 16:58 -
Re: Kdo mě sveze s C4 1.6 VTi ?
Hele koukám že jsi z Hradce.Já jsem z Mýta,a jezdim do H.K za mladou..stavil bych se a poslechl si to
Hele koukám že jsi z Hradce.Já jsem z Mýta,a jezdim do H.K za mladou..stavil bych se a poslechl si to :-):palec
23.08.2010 15:07 -
Re: Kdo mě sveze s C4 1.6 VTi ?