bol som pozvaný na predpremiéru novej C4 v SR a bavil som sa s riaditeľom Citroen Vidlička v Trenčíne a prišlo presne na dve veci, auto pekné, ale bez hydry
A druhá vec novinárska kačica ohľadom C4 tourer, je to blbosť a ani v Citroene o takom niečom nevedia.
tomi
bol som pozvaný na predpremiéru novej C4 v SR a bavil som sa s riaditeľom Citroen Vidlička v Trenčíne a prišlo presne na dve veci, auto pekné, ale bez hydry :(
A druhá vec novinárska kačica ohľadom C4 tourer, je to blbosť a ani v Citroene o takom niečom nevedia.
tomi
co se mi celkem líbý na C4 ten čumák a prosklená střecha jinak nic moc ale jinak pěkná je DS4 a DS5 kor ta DS5 je fakt pěkná
co se mi celkem líbý na C4 ten čumák a prosklená střecha jinak nic moc ale jinak pěkná je DS4 a DS5 kor ta DS5 je fakt pěkná
vlastnim Xsaru (r.2000) a nova C4 me velmi zaujala, uvazuju o jeji koupi (v 1.4 provedeni, coz jeste neni). Nejel jsem v tom, nic mene, kdyz jsem se byl na nej podivat v autosalonu, jedine co mi celkem vadi je absence ramu u dveri (jak to napsat, proste jak mate okynko u dveri, nad nim je guma a nic, stejne jako u stare C4... U jinych aut, napr xsara, je tam normalne jeste cast dveri - takovej ten ram). Pride mi to takove, ze jak to bude stat venku a bude do toho prat slunce, guma casem nebude uz guma. Je to mozna jen spatny dojem. Mohl by nekdo kdo ma starou C4 (popripade videl nejakou prvopocatkovou starou C4 a jeji gumicky jsou ok) mi tento dojem vyvratit? Byl bych dost vdecny
Pavel.
Zdravim,
vlastnim Xsaru (r.2000) a nova C4 me velmi zaujala, uvazuju o jeji koupi (v 1.4 provedeni, coz jeste neni). Nejel jsem v tom, nic mene, kdyz jsem se byl na nej podivat v autosalonu, jedine co mi celkem vadi je absence ramu u dveri (jak to napsat, proste jak mate okynko u dveri, nad nim je guma a nic, stejne jako u stare C4... U jinych aut, napr xsara, je tam normalne jeste cast dveri - takovej ten ram). Pride mi to takove, ze jak to bude stat venku a bude do toho prat slunce, guma casem nebude uz guma:). Je to mozna jen spatny dojem. Mohl by nekdo kdo ma starou C4 (popripade videl nejakou prvopocatkovou starou C4 a jeji gumicky jsou ok) mi tento dojem vyvratit? Byl bych dost vdecny:)
Pavel.
jak jako ze to nema ram dveri?
my mame auto uz 3 roky a zadne zmeny na te gume se nekonaly
jak jako ze to nema ram dveri?
my mame auto uz 3 roky a zadne zmeny na te gume se nekonaly
Rám dveří tam je plus ta guma. Perfektně odfiltruje aerodynamické zvuky - je to vlastn dvojité těsnění. Kdo někdy jezdil ve Š105-120, dám mi zapravdu, jaký to dělá kravál..
Rám dveří tam je plus ta guma. Perfektně odfiltruje aerodynamické zvuky - je to vlastn dvojité těsnění. Kdo někdy jezdil ve Š105-120, dám mi zapravdu, jaký to dělá kravál..:-d
hh nevedel jsem jak to rict nic mene, kdyz otevres predni dvere, z venku vidis nad koncem skla (zavrene okno) gumu, tesneni, o to my slo. Uzky ram tam samozrejme je, jen mi prijde, ze ta guma je tam vic viditelna z venku nez u jinych aut. Nemam duveru u viditelneho gumoveho tesneni, pac slunce (a jine prirodni ukazy) udela s gumou za par let sve. Proto se ptam. Nekupuju auto na 4 roky, ale na 10let a vejs - pac pak na nej uz nenasetrim
S tou gumou je to asi jen muj pocit no. Ale radsi se ptam, prece jen, pro mne ta cena neni zrovna malo
hh nevedel jsem jak to rict:) nic mene, kdyz otevres predni dvere, z venku vidis nad koncem skla (zavrene okno) gumu, tesneni, o to my slo. Uzky ram tam samozrejme je, jen mi prijde, ze ta guma je tam vic viditelna z venku nez u jinych aut. Nemam duveru u viditelneho gumoveho tesneni, pac slunce (a jine prirodni ukazy) udela s gumou za par let sve. Proto se ptam. Nekupuju auto na 4 roky, ale na 10let a vejs - pac pak na nej uz nenasetrim :D
S tou gumou je to asi jen muj pocit no. Ale radsi se ptam, prece jen, pro mne ta cena neni zrovna malo :)
Mám již C4 šestým rokem a žádný problém s gumou ve dveřích. Toť vše co mohu říct. Trochu reklamy - přijeď na sraz na Křivonosku a uvidíš na vlastní oči u různých ročníků C4. .link.
Mám již C4 šestým rokem a žádný problém s gumou ve dveřích. :nevim:palec Toť vše co mohu říct. Trochu reklamy - přijeď na sraz na Křivonosku a uvidíš na vlastní oči u různých ročníků C4. http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=37842866&cmain=83737964&oid=37863298&size=&sort=