No maskovane to maji bratri francouzi opravdu hezky. Uvidime co z toho vyleze ... Nahodou by to nebylo spatne, preci jenom MPV neni kombi a po Xsare Break urcite zbyla dira na trhu.
No maskovane to maji bratri francouzi opravdu hezky. Uvidime co z toho vyleze ... Nahodou by to nebylo spatne, preci jenom MPV neni kombi a po Xsare Break urcite zbyla dira na trhu.
Tak abych to shrnul a aby se tu něco dělo...Co se týče příspěvků od Hydro...zásadně zastávám..jsem sice člověk co ta auta opravuje, ale na druhou stranu je to pro mě jen věc, kterou si chci užít...a to říkám proto, že třeba na srazu v Mohelnici mi bylo vytknuto a i po srazu, že jsem blázen, a že ohrožuju siln. provoz no dobře, ale když sednu do auta, tak si to chci užít...zaplatil jsem? ano tak mi dej to, k čemu tě stvořili!!! a neslevim ti ani ránu ....no a bez hydro? polemizovat můžem...mám vítku k určitým vozům..v kterých jsem měl čest se svést...a to jen z toho důvodu, že jsem od první třídy maloval po lavici šipky a neslevil do teď!!! jsem na to hrdej,můžu si říct..ANO jsem Citroëňák...svezl jsem se ve Visa GTi, AX GTi, BX 2,0 16 V, XM CTC,ale i v ZX CTC, Xantia Activa, nebo jsme vlastnil GS GX3!!! v 19 letech!!! než mě sundal se synem dědek z boku...nebo CX 2,5 GTi Turbo 2 nebo Nejsilnější zážitek po Saxu 16V byl XM Musketieur 24V Bí Turbo!!!!!!!!!!! vykřičníky značí zážitek....mazec... ale nejvíc jsem asi vzplanul s jízdou AX GTi na vrchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prostě nejde popsat...a co se týče novoty..nechci urazot ani Petrise ani jiný lidi, ale od doby C1,C2 C3 C4 nevim..C1 ani komentovat nebudu..C2 jedině HDi potom joC3 spotřeba luxus toť vše...C4 jedině opět HDi..protoe tak zklamanej jako jsem byl z 2,0 16 V? C5 sračka, která nosí jen data a jméno Hydro... C6? nová C5 a výstřelek automobilky..DS new? fraška!!!!!! fraška fraška fraška...DS4? ha co chtěj vymyslet? Prostě ten co řekne cokoliv, že hydro bylo hydro a musíme brát v potaz Nový modely, je prostě neCITROËŇK, protože lidí co se rozhodne momentálně mám rád Citroën je hafo..ale skalní vědí, proč a jak vzniklo tohle auto... pa pá
Tak abych to shrnul a aby se tu něco dělo...Co se týče příspěvků od Hydro...zásadně zastávám..jsem sice člověk co ta auta opravuje, ale na druhou stranu je to pro mě jen věc, kterou si chci užít...a to říkám proto, že třeba na srazu v Mohelnici mi bylo vytknuto a i po srazu, že jsem blázen, a že ohrožuju siln. provoz :-D no dobře, ale když sednu do auta, tak si to chci užít...zaplatil jsem? ano tak mi dej to, k čemu tě stvořili!!! a neslevim ti ani ránu :-D....no a bez hydro? polemizovat můžem...mám vítku k určitým vozům..v kterých jsem měl čest se svést...a to jen z toho důvodu, že jsem od první třídy maloval po lavici šipky a neslevil do teď!!! jsem na to hrdej,můžu si říct..ANO jsem Citroëňák...svezl jsem se ve Visa GTi, AX GTi, BX 2,0 16 V, XM CTC,ale i v ZX CTC, Xantia Activa, nebo jsme vlastnil GS GX3!!! v 19 letech!!! než mě sundal se synem dědek :-( z boku...nebo CX 2,5 GTi Turbo 2 nebo Nejsilnější zážitek po Saxu 16V byl XM Musketieur 24V Bí Turbo!!!!!!!!!!! vykřičníky značí zážitek....mazec... ale nejvíc jsem asi vzplanul s jízdou AX GTi na vrchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prostě nejde popsat...a co se týče novoty..nechci urazot ani Petrise ani jiný lidi, ale od doby C1,C2 C3 C4 nevim..C1 ani komentovat nebudu..C2 jedině HDi potom jo:-))))C3 spotřeba luxus toť vše...C4 jedině opět HDi..protoe tak zklamanej jako jsem byl z 2,0 16 V? :-( C5 sračka, která nosí jen data a jméno Hydro... C6? nová C5 a výstřelek automobilky..DS new? fraška!!!!!! fraška fraška fraška...DS4? ha co chtěj vymyslet? Prostě ten co řekne cokoliv, že hydro bylo hydro a musíme brát v potaz Nový modely, je prostě neCITROËŇK, protože lidí co se rozhodne momentálně mám rád Citroën je hafo..ale skalní vědí, proč a jak vzniklo tohle auto... pa pá ;-)
Kdo neviděl poslední autosalon na Primě - .link.
Expozice C4 a C4DS v Paříži, zajímavá byla informace o blízkém redakčním testu C4.
Kdo neviděl poslední autosalon na Primě - http://prima.stream.cz/autosalon/522306-autosalon-41
Expozice C4 a C4DS v Paříži, zajímavá byla informace o blízkém redakčním testu C4.;-)
První testy: .link.
První testy: http://auto.idnes.cz/prvni-svezeni-s-dulezitou-novinkou-autosalonu-pariz-komfortni-citroen-c4-1tn-/auto_testy.asp?c=A101011_152101_auto_testy_fdv
:-p
v nove C4 bude i zasuvka na 220 V schovana pod loketni operkou .link.
v nove C4 bude i zasuvka na 220 V :-)))) schovana pod loketni operkou
http://img3.imagebanana.com/img/ru13xy8a/zasuvka.png
Další test, tentokrát na auto.cz : .link.
se závěrem:
Celkově v nás C4 zanechala velmi kladný dojem. Interiér je útulný, kvalitní a přehledný a C4 se i přes spíše komfortnější nastavení podvozku (to ale zevrubně otestujeme až v našich podmínkách) neztratí ani na silnici.
Příchod na český trh je avizován na počátek roku 2011, ceny budou známy o něco dříve
Další test, tentokrát na auto.cz : http://www.auto.cz/citroen-c4-prvni-jizdni-dojmy-51918
se závěrem:
Celkově v nás C4 zanechala velmi kladný dojem. Interiér je útulný, kvalitní a přehledný a C4 se i přes spíše komfortnější nastavení podvozku (to ale zevrubně otestujeme až v našich podmínkách) neztratí ani na silnici.
Příchod na český trh je avizován na počátek roku 2011, ceny budou známy o něco dříve
tak na fotky sem se nedostala ale Lukas uz planuje to namontovat do auta - zapojeni je podle obrazku asi na kabely od zapalovace jen ta cena
tak na fotky sem se nedostala ale Lukas uz planuje to namontovat do auta - zapojeni je podle obrazku asi na kabely od zapalovace jen ta cena :nevim
tak na fotky sem se nedostala ale Lukas uz planuje to namontovat do auta - zapojeni je podle obrazku asi na kabely od zapalovace jen ta cena
Tak ta cena by neměla být tragická, vzhledem k tomu že se jedná o měnič o výkonu 120W, teda něco jako toto: .link. za 769,- Kč. Ale originál Citroen, bude asi dražší..
Tak ta cena by neměla být tragická, vzhledem k tomu že se jedná o měnič o výkonu 120W, teda něco jako toto: http://notebooky.itek.cz/zdroje-ac-car-menice-12-24-230v/155999871-Trust-menic-napeti-z za 769,- Kč. Ale originál Citroen, bude asi dražší..:-p
.link. , zas trochu chvály..
http://www.rozhlas.cz/motozurnal/svezli/_zprava/svezli-jsme-se-citron-c4-jeden-krok-vzad-ale-dva-vpred--808803 , zas trochu chvály..:-p
.link.
co dodat.. je to čistá krása, autí srozené pro radost, dravec připraven vyrazit...
Ideální spojení s THP 200 - výkon motoru 1.6 THP je 147 kW. K dispozici je od 5500 do 6800 ot/min. Maximálního točivého momentu 275 Nm dosahuje od 1700 do 4500 ot/min. "
http://www.ds4.citroen.com/cz
co dodat.. je to čistá krása, autí srozené pro radost, dravec připraven vyrazit...:palec
Ideální spojení s THP 200 - výkon motoru 1.6 THP je 147 kW. K dispozici je od 5500 do 6800 ot/min. Maximálního točivého momentu 275 Nm dosahuje od 1700 do 4500 ot/min. "
hmm, hmm. Pekne, pekne jenom co je pravda. Nemit uver na soucasneho mazla, penezenka by se skoro otvirala
hmm, hmm. Pekne, pekne jenom co je pravda. Nemit uver na soucasneho mazla, penezenka by se skoro otvirala :-))))