Zdarec borci,nevíte někdo co by mohlo být příčinou při zamknutí dálkovým se mi uzamknou jen pravé a 3 dveře a naopak při odemknutí se dveře u řidiče nedají otevřít.Když je zamknu manuálně klíčem tak to uzamkne jak má.Ještě zkusím sundat tapecirung a podívat se nezatekla a nezamrzla-li tam voda.Dejte vědět řešil-li někdo něco obdobného.
Zdarec borci,nevíte někdo co by mohlo být příčinou při zamknutí dálkovým se mi uzamknou jen pravé a 3 dveře a naopak při odemknutí se dveře u řidiče nedají otevřít.Když je zamknu manuálně klíčem tak to uzamkne jak má.Ještě zkusím sundat tapecirung a podívat se nezatekla a nezamrzla-li tam voda.Dejte vědět řešil-li někdo něco obdobného.
No to jsem ještě neřešil, mohlo by to být v "husím krku" u dveří - přerušený vodič, koncák dveří zřejmě funguje, jinak by centrál nezamkl ani ostatní dveře, a také "manuálně" od zámku dveře lze zavřít. Ale fakt jen logická úvaha. Navíc o prodřených vodičích v husím krku 5.dveřích jsem už slyšel, tak proč by to nemohlo být u řidiče..
No to jsem ještě neřešil:nevim, mohlo by to být v "husím krku" u dveří - přerušený vodič, koncák dveří zřejmě funguje, jinak by centrál nezamkl ani ostatní dveře, a také "manuálně" od zámku dveře lze zavřít. Ale fakt jen logická úvaha.:nevim Navíc o prodřených vodičích v husím krku 5.dveřích jsem už slyšel, tak proč by to nemohlo být u řidiče..:nevim
toto by som skor typoval na zodrate a "primrznute" zamky (kable sa prejavuju skor samovolnym zamykanim/odomykanim a pod.)
Odmontovat, vycistit - rozobrat pokial pojdu, premazat, popritahovat co sa da, zlozit, pouchytavat tiahla atd, potom by mohlo pomoct
ak je to auto menej ako 2 roky - reklamuj
toto by som skor typoval na zodrate a "primrznute" zamky (kable sa prejavuju skor samovolnym zamykanim/odomykanim a pod.)
Odmontovat, vycistit - rozobrat pokial pojdu, premazat, popritahovat co sa da, zlozit, pouchytavat tiahla atd, potom by mohlo pomoct
ak je to auto menej ako 2 roky - reklamuj
Hodně to dělalo u Xantií...jak nelidové třískaj s dveřma,vypadne konektor od motorku v jednech dveřích a pak to blbne!!
Hodně to dělalo u Xantií...jak nelidové třískaj s dveřma,vypadne konektor od motorku v jednech dveřích a pak to blbne!!
dík,za rady.Auto je už po záruce.Jsem to v práci rozebral(sundal tapecírung) pod ním je pěna po celých dveřích co jsou mont.díry přilepená takovou hmotou která jde opětovně přilepit.Co se týče zámku-centrálního ve dveřích,je to plastová krabička asi 10x15cm do které vede konektor-ten jsem sundal a jemě potřel kontakty wd40. Celý zámek co je z boku dveří jsem prostříknul také a zevnitř i mechanismus co se zasouvá klíč.V té krabičce je prý spousta pružinek a hejblátek co se můžou pokazit,je tam i válcový magnet který se posunuje a tím se zamyká zámek.Na 3 hod. jsem dal do dveří fén abych vysušil případnou vodu-dole ve dveřích bylo trochu vlhko-asi tam po okně troch zateklo.Je to dva dny a zatím v poho,ikdyž venku zse mrzne.
dík,za rady.Auto je už po záruce.Jsem to v práci rozebral(sundal tapecírung) pod ním je pěna po celých dveřích co jsou mont.díry přilepená takovou hmotou která jde opětovně přilepit.Co se týče zámku-centrálního ve dveřích,je to plastová krabička asi 10x15cm do které vede konektor-ten jsem sundal a jemě potřel kontakty wd40. Celý zámek co je z boku dveří jsem prostříknul také a zevnitř i mechanismus co se zasouvá klíč.V té krabičce je prý spousta pružinek a hejblátek co se můžou pokazit,je tam i válcový magnet který se posunuje a tím se zamyká zámek.Na 3 hod. jsem dal do dveří fén abych vysušil případnou vodu-dole ve dveřích bylo trochu vlhko-asi tam po okně troch zateklo.Je to dva dny a zatím v poho,ikdyž venku zse mrzne.:palec
len upozornim ze WD40 nie je vhodny prostriedok, vie zaschnut a potom je to este horsie, omnoho lepsie je na tom KONKOR (ktory pouziva aj armada CR )
len upozornim ze WD40 nie je vhodny prostriedok, vie zaschnut a potom je to este horsie, omnoho lepsie je na tom KONKOR (ktory pouziva aj armada CR :-)) )
jejda,nestraš mě.Je tam psáno že vytěsňuje vodu a chrání a maže.Je sice pravda,že už ho mám nějakou dobu a kolem hrdla spreje je taková hnědá lepkavá emulze.Co jsem našel na netu,tak ho všichni chválí.
jejda,nestraš mě:-(.Je tam psáno že vytěsňuje vodu a chrání a maže.Je sice pravda,že už ho mám nějakou dobu a kolem hrdla spreje je taková hnědá lepkavá emulze.Co jsem našel na netu,tak ho všichni chválí.:nevim:nevim
jen říkám co vím...prodával jsem ho ještě když jsem mněl kamennej obchod s dílama
jen říkám co vím...prodával jsem ho ještě když jsem mněl kamennej obchod s dílama;-)
ten zámek jsem pak ještě jemně prostřík vazelínou ve spreji (taková bílá ) po odpaření lihu-pro lepší dostřik zůstává čisté mazivo.Název nevím,podívám se v práci co to bylo. Kluci doporučovali Contox.
ten zámek jsem pak ještě jemně prostřík vazelínou ve spreji (taková bílá ) po odpaření lihu-pro lepší dostřik zůstává čisté mazivo.Název nevím,podívám se v práci co to bylo.:palec Kluci doporučovali Contox.:nevim
tu vazelinu poznam .. super, tez som nou riesil zamky v ZXku, tam som mal taku inu srandu, zamok sa nezavrel, odomkol si, otvoril dvere, zavrel a oni sa svine nezavreli
a konkro som skor myslel taketo nieco: .link.
tu vazelinu poznam .. super, tez som nou riesil zamky v ZXku, tam som mal taku inu srandu, zamok sa nezavrel, odomkol si, otvoril dvere, zavrel a oni sa svine nezavreli :D
a konkro som skor myslel taketo nieco:
http://www.olejshop.sk/maziva/p/konkor-101-400-ml/
WDéčko není špatný ale Konkor je lepší havně levnější pokud nemáš zdroj kterej může čas od času přinést z roboty vzorek.Takže Konkor můžu doporučit na vojně jsme ho používali na konzervaci mašinkvérů a pak stříleli sami
WDéčko není špatný ale Konkor je lepší havně levnější pokud nemáš zdroj kterej může čas od času přinést z roboty vzorek.Takže Konkor můžu doporučit na vojně jsme ho používali na konzervaci mašinkvérů a pak stříleli sami:-))))
WDéčko není špatný ale Konkor je lepší havně levnější pokud nemáš zdroj kterej může čas od času přinést z roboty vzorek.Takže Konkor můžu doporučit na vojně jsme ho používali na konzervaci mašinkvérů a pak stříleli sami
Konkor používám za zapálení kamen, které mám v garáži
Konkor používám za zapálení kamen, které mám v garáži :D
Toto je ta vazelína ve spreji co jsem ten zámek ve finále prostříkl.
Toto je ta vazelína ve spreji co jsem ten zámek ve finále prostříkl.
Přílohy: 07012010846.jpg ( 299871b ) -
A tohle jsem ještě našel v práci ,je to nějaké suché mazivo velmi vhodné pro el.vodiče,plasty a ostatní materiály co mají občasný pohyb.
A tohle jsem ještě našel v práci ,je to nějaké suché mazivo velmi vhodné pro el.vodiče,plasty a ostatní materiály co mají občasný pohyb.:palec
Přílohy: 07012010847.jpg ( 307962b ) -
Konkor používám za zapálení kamen, které mám v garáži
no tak to si počkej až ty zelený hovada zase vlezou k moci a budou chodit očuchávat popel z kamen co kdo pálí
no tak to si počkej až ty zelený hovada zase vlezou k moci a budou chodit očuchávat popel z kamen co kdo pálí