Tak jsem ji málem ztratil. Kdo má C4 před "faceliftem" ví asi o čem mluvím. Při odjíždění z parkoviště jsem vzal přední podložkou o obrubník a značka zůstala na zemi. Naštěstí tam byla i po hodině - i když schovaná pod jiným autem - majiteli se tímto omlouvám - pokud se díval, vypadalo to jako že tam dávám bombu nebo něco.. (ke všemu to bylo nové pětkové BMW z Prahy) Moje otázka zní - máte ji přišroubovanou?
Tak jsem ji málem ztratil.:nevim Kdo má C4 před "faceliftem" ví asi o čem mluvím.;-) Při odjíždění z parkoviště jsem vzal přední podložkou o obrubník a značka zůstala na zemi. Naštěstí tam byla i po hodině - i když schovaná pod jiným autem - majiteli se tímto omlouvám - pokud se díval, vypadalo to jako že tam dávám bombu nebo něco..:-p (ke všemu to bylo nové pětkové BMW z Prahy) Moje otázka zní - máte ji přišroubovanou?:nevim :-d
Petře...hehmněli jsme prdelní historku s cca 22 letým policistou,který mněl pod nosem knír z černý vaty...uši jak plachťáky a brejle cca 489 OOO tisíc dioptryíNa otázkuí Medová...Kde jste ztratila tu Značku?Jsme se na sebe podívaly a řekly jsme mu,že asi neslyšel Naši otázku,nebo nerozumí řeči člověkaNo nic.Takže klasika hele.Obchoďák,pak rychlá "R"...a samozřejmně bez značky žejo..takže nova SPZ,2 bekáče..poršroubováno zkrz a je klid
Petře...heh:-)))):-))))mněli jsme prdelní historku s cca 22 letým policistou,který mněl pod nosem knír z černý vaty...:-)))):-))))uši jak plachťáky a brejle cca 489 OOO tisíc dioptryí:-d:-oNa otázku:pí Medová...Kde jste ztratila tu Značku?:-)))):-)))):-)))):-))))Jsme se na sebe podívaly a řekly jsme mu,že asi neslyšel Naši otázku,nebo nerozumí řeči člověka:-))))No nic.Takže klasika hele.Obchoďák,pak rychlá "R"...a samozřejmně bez značky žejo:-D..takže nova SPZ,2 bekáče..poršroubováno zkrz a je klid:-)
Já jsem si obě RZ na bingo přilepil lepidlem nevým jak jse jmenuje ale na tubě byl mamut a psaly tam že speciální pevnostní lepidlo pro stavbu atd. A prej udrží 2 tuny na centimetr čtverečný.A drží jak přibetonovaný.A autí nehyzdí šrouby.(přilepil jsem podložky k autu a RZ k podložce).
Já jsem si obě RZ na bingo přilepil lepidlem nevým jak jse jmenuje ale na tubě byl mamut a psaly tam že speciální pevnostní lepidlo pro stavbu atd. A prej udrží 2 tuny na centimetr čtverečný.A drží jak přibetonovaný.A autí nehyzdí šrouby.(přilepil jsem podložky k autu a RZ k podložce).
No díky za rady, Zatím jsem pořídil novou podložku a popřemýšlím jak ji upevnit.
V případě "odchytu" policií bez SPZ totriž hrozí: "Pokuta pět až deset tisíc korun a rok bez řidičského průkazu. Takový je trest, který nově hrozí řidičům, kteří jedou v autě nebo na motorce s nečitelnou nebo zcela chybějící registrační značkou." - citace : .link.
A jak to chce zákonodárce? - "Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.""Za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích." citace: .link.
A pro zajímavost obecně o SPZ-RZ .link.
No díky za rady,:palec Zatím jsem pořídil novou podložku a popřemýšlím jak ji upevnit.
V případě "odchytu" policií bez SPZ totriž hrozí: "Pokuta pět až deset tisíc korun a rok bez řidičského průkazu. Takový je trest, který nově hrozí řidičům, kteří jedou v autě nebo na motorce s nečitelnou nebo zcela chybějící registrační značkou." - citace : http://www.povinne-ruceni-sazby.cz/ztrata-SPZ.html
A jak to chce zákonodárce? - "Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.""Za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích." citace: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Registrace+vozidel/Umisteni+registracni+znacky/default.htm
A pro zajímavost obecně o SPZ-RZ :-p http://cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A1tn%C3%AD_pozn%C3%A1vac%C3%AD_zna%C4%8Dky_v_%C4%8Cesku
len sa pridam s poznamkou, ze ked je viac ako -30 alebo viac ako +50 (ta + hodnota nejsom si isty) - tak ako u nas v SK su povinne vsade navody, tak aj nove tabulky maju pribaleny navod v ktorom stoji ze sa mozu pouzivat pri teplotach v rozmedzi -30 az +50
cize ak bude -30 a znacka bude v aute mozete sa branit ze navod hovori ze nesmie byt vystavena teplotam pod -30
len sa pridam s poznamkou, ze ked je viac ako -30 alebo viac ako +50 (ta + hodnota nejsom si isty) - tak ako u nas v SK su povinne vsade navody, tak aj nove tabulky maju pribaleny navod v ktorom stoji ze sa mozu pouzivat pri teplotach v rozmedzi -30 az +50 :D
cize ak bude -30 a znacka bude v aute mozete sa branit ze navod hovori ze nesmie byt vystavena teplotam pod -30 :D
Proto já tam tu podložku vůbec nemám... teda hlavní důvod je estetický, ale RZ bez podložky je zároveň předním nárazníkem...
Proto já tam tu podložku vůbec nemám... teda hlavní důvod je estetický, ale RZ bez podložky je zároveň předním nárazníkem...
Taky řešení, je pravda že ta podložka je tam jaksi navíc - mimo obrys (za ten spodní reklamní rantl jsem ji vlastně utrhl)
Taky řešení, je pravda že ta podložka je tam jaksi navíc - mimo obrys (za ten spodní reklamní rantl jsem ji vlastně utrhl)
Před 14 dny jsem couval dolů z vjezdu od obchodu z chodníku a při zhoupnutí auta na silnici jsem zachytil o rám spzky.Ta se utrhla a vysela na jednom šroubu,ještě že tam byl chodec co mě na to upozornil-jinak bych ji ubrousil.To je úděl těchto nárazníků co maj SPZku nízko,novější c4 ji maj v prostřed a to se mi zdá už méně hezké(narušuje to celý krásný předek c4ky).Kámoš ji mění 2x za zimu na 207.
Před 14 dny jsem couval dolů z vjezdu od obchodu z chodníku a při zhoupnutí auta na silnici jsem zachytil o rám spzky.Ta se utrhla a vysela na jednom šroubu,ještě že tam byl chodec co mě na to upozornil-jinak bych ji ubrousil.To je úděl těchto nárazníků co maj SPZku nízko,novější c4 ji maj v prostřed a to se mi zdá už méně hezké(narušuje to celý krásný předek c4ky):-(.Kámoš ji mění 2x za zimu na 207.:-))))
a co teprve maj říkat majitelé 407, která má ještě delší předek a SPZku taky tak proklatě nízko. Ve Futuru v HK jsem si vždycky škrtnul při vyjíždění z garáží.
a co teprve maj říkat majitelé 407, která má ještě delší předek a SPZku taky tak proklatě nízko. Ve Futuru v HK jsem si vždycky škrtnul při vyjíždění z garáží.
Tak já ten spodní reklamní rantl musel uřezat (2cm) pilkou na železo a zahladit na brusce. Mám jiný (nižší) přední spojler a měl jsem strach, že tu SPZ někde opravdu nechám. Teď mám značku ještě nad spodní úrovní spojleru. Taky řešení, je pravda že ta podložka je tam jaksi navíc - mimo obrys (za ten spodní reklamní rantl jsem ji vlastně utrhl)
Tak já ten spodní reklamní rantl musel uřezat (2cm) pilkou na železo a zahladit na brusce. Mám jiný (nižší) přední spojler a měl jsem strach, že tu SPZ někde opravdu nechám. Teď mám značku ještě nad spodní úrovní spojleru. ;-)