Tak po vyjetí z garáže jsem si všiml že nesvítí brzdovky. Docela nebezpečné, Sice po několikátém prošlápnutí ožily, ale spolehlivost žádná. Ten mrška spínač je vlastně rozpínač, a nějak zatuhl. Po promazání a rozhýbání viditelně ožil, ale stejně ho asi vyměním. Těch cca 70 kaček za frajera(ku) v kufru, za to asi nestojí.
Tak po vyjetí z garáže jsem si všiml že nesvítí brzdovky.:-o Docela nebezpečné,:-)) Sice po několikátém prošlápnutí ožily, ale spolehlivost žádná. Ten mrška spínač je vlastně rozpínač, a nějak zatuhl. Po promazání a rozhýbání viditelně ožil, ale stejně ho asi vyměním. Těch cca 70 kaček za frajera(ku) v kufru, za to asi nestojí.:-d
5 let... brzdový spínač je klasika u C4. Asi špatná dodávka. No spíše jen unavená pružina.
5 let... brzdový spínač je klasika u C4. Asi špatná dodávka. No spíše jen unavená pružina.:-d
Taky mi jednou umřel, ale já ho rozebral napnul pružinku prostříkal konkordem a chdí dodnes... asi už cca50 tis km
Taky mi jednou umřel, ale já ho rozebral napnul pružinku prostříkal konkordem a chdí dodnes... asi už cca50 tis km
Brr, jeste kontrolovat jestli sviti brzdy - aspon ze na C4 je dobre videt jestli sviti treti brzdove svetlo ...
Brr, jeste kontrolovat jestli sviti brzdy - aspon ze na C4 je dobre videt jestli sviti treti brzdove svetlo ...