C4řkaři - otázka - je tlačítko ovládání zrcátek (na dveřích řidiče) podsvícené? Nesvítí mi a ani si nevzpomenu, zda má svítit..
C4řkaři - otázka - je tlačítko ovládání zrcátek (na dveřích řidiče) podsvícené? Nesvítí mi a ani si nevzpomenu, zda má svítit..:-p
Posuvné tlačítko přepínání "levé - pravé" opravdu NENÍ podsvícené. Proč, to nechápu, ale je to fakt. Rozebíralo se to na citroeny.cz, když ještě fungoval...
Posuvné tlačítko přepínání "levé - pravé" opravdu NENÍ podsvícené. Proč, to nechápu, ale je to fakt. Rozebíralo se to na citroeny.cz, když ještě fungoval...
Dík za vysvětlení. No je fakt, že v noci si zrcátka nikdo nešteluje a když, tak spíše mimo úhel, aby mu zadáci nevypálili oči Je také pravda, že mě to čtyři roky netrápilo a teď jsem si toho všiml. Co mi ale chybí, je funkce "sklopení" pravého zrcátka při řařazení zpátečky (na zacouvání k obrubníku).
Dík za vysvětlení. :palec No je fakt, že v noci si zrcátka nikdo nešteluje a když, tak spíše mimo úhel, aby mu zadáci nevypálili oči:-p Je také pravda, že mě to čtyři roky netrápilo a teď jsem si toho všiml:-)). Co mi ale chybí, je funkce "sklopení" pravého zrcátka při řařazení zpátečky (na zacouvání k obrubníku).:nevim
Vyšší verze výbavy C4 tuhle funkci (skápění pravého zrcátka) mají, možná by to chtělo prozkoumat možnosti nastavení servisního SW (proxia), protože mně taky tvrdili ve dvou servisech, že nejde aktivovat funkce 3. vstupu (aux) rádia na displeji typ A a ono to ve třetím servisu najednou šlo. Koukal jsem technikovi přes rameno a ono je tam mnoho různých nastavení - jen pro rádio - posun rozsahu VKV a další a další. Smůla je že servisy zákazníka dovnitř spravidla nepustí, ovládací SW není česky a technik suše oznámí, že to nejde...nemusí to být pravda!
Vyšší verze výbavy C4 :-)tuhle funkci (skápění pravého zrcátka) mají, možná by to chtělo prozkoumat možnosti nastavení servisního SW (proxia), protože mně taky tvrdili ve dvou servisech, že nejde aktivovat funkce 3. vstupu (aux) rádia na displeji typ A a ono to ve třetím servisu najednou šlo. Koukal jsem technikovi přes rameno a ono je tam mnoho různých nastavení - jen pro rádio - posun rozsahu VKV a další a další. Smůla je že servisy zákazníka dovnitř spravidla nepustí, ovládací SW není česky a technik suše oznámí, že to nejde...nemusí to být pravda! :-)
ak je to ako c5 - co predpokladam - bude treba iny modul do dveri - ktory tuto funkciu vie, samotne povolenie v diag nepomoze ....
ak su sklapacie zrkadla (elektricky) tak tie by to mali mat ....
ak je to ako c5 - co predpokladam - bude treba iny modul do dveri - ktory tuto funkciu vie, samotne povolenie v diag nepomoze ....
ak su sklapacie zrkadla (elektricky) tak tie by to mali mat ....