Tak mi nějak začal "šednout" displej PP. .link.
Vypadá to na špinavé pozadí LCD, ale nechceme se mi to zatím rozebírat. Neřešil to někdo?
Tak mi nějak začal "šednout" displej PP. http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=149135876&cmain=83737964&oid=9084386&clang=cz
Vypadá to na špinavé pozadí LCD, ale nechceme se mi to zatím rozebírat. Neřešil to někdo?:nevim
Hele tak to nevim měse to neděje a fakt nevim jestli by to mělo bejt a jak to odstranit fakt nevim v tom ti neporadim.
Hele tak to nevim měse to neděje a fakt nevim jestli by to mělo bejt a jak to odstranit fakt nevim v tom ti neporadim. :-o :-o:-o
Tak problém vyřešen. Rozebral jsem displej a bylo to špinavé lepidlo, kterým bylo přilepeno žluté pozadí (průsvitná fólie)displeje. Po vyčištění fólie a displeje je vše jak nové. Dokonce se povedla i zpětná montáž a vše je funkční
Tak problém vyřešen.:palec Rozebral jsem displej a bylo to špinavé lepidlo, kterým bylo přilepeno žluté pozadí (průsvitná fólie)displeje. Po vyčištění fólie a displeje je vše jak nové.:-d Dokonce se povedla i zpětná montáž a vše je funkční:-p