mal som mensiu koliziu so zajacom (podblatnik, dolna mriezka, plast pod naraznikom) a krytka hmlovky. Zohnal som novu sadu krytiek za 12€ alebo hmlovky za 17€. Vedel by som tie hmlovky sam nemontovat, je tam predpriprava na kabelaz a co packa na ovladanie, treba vymenit
mal som mensiu koliziu so zajacom (podblatnik, dolna mriezka, plast pod naraznikom) a krytka hmlovky. Zohnal som novu sadu krytiek za 12€ alebo hmlovky za 17€. Vedel by som tie hmlovky sam nemontovat, je tam predpriprava na kabelaz a co packa na ovladanie, treba vymenit:nevim
Nooo, na 99% budes musiet natiahnut kabel do relatka v motoru a potom to povolit na diagnostike. Predpokladam ze kabel sa bude dat kupit original v citroenu ...
Nooo, na 99% budes musiet natiahnut kabel do relatka v motoru a potom to povolit na diagnostike. Predpokladam ze kabel sa bude dat kupit original v citroenu ...
nejdriv se vubec podivat jestli tam uz kabely nejsou
popripade dotahnout > pokud by to bylo moc slozite jdou predni mlhovky zapojit klasicky elektricky pres rele a samostatny vypinac
v pripade ze se rozhodnete pro svoji prvni montaz packa na mlhovky se menit nemusi naprogramuje se to na diagnostice a bude to fungovat nejak takhle > .link.
nejdriv se vubec podivat jestli tam uz kabely nejsou :-D
popripade dotahnout > pokud by to bylo moc slozite jdou predni mlhovky zapojit klasicky elektricky pres rele a samostatny vypinac
v pripade ze se rozhodnete pro svoji prvni montaz packa na mlhovky se menit nemusi naprogramuje se to na diagnostice a bude to fungovat nejak takhle > http://www.youtube.com/watch?v=90Xb3GENrpg
priklanam sa k "cistemu' rieseniu cestou origo kablu a packy kabel natiahnut ( ak neni natiahnuty ) nie je problem, citroen ma vecsinou dcl dobrou pripravu - a zapnutie hmloviek na diagnostike je 5 minut casu aj s nabootovanim notebooku
priklanam sa k "cistemu' rieseniu cestou origo kablu a packy :) kabel natiahnut ( ak neni natiahnuty ) nie je problem, citroen ma vecsinou dcl dobrou pripravu - a zapnutie hmloviek na diagnostike je 5 minut casu aj s nabootovanim notebooku :)