ma někdo vzkušenost s chiptuningem u berlinga 2.0HDI?? cena/výkon? spotřeba? životnost motoru? děkuju za rady a za info
ma někdo vzkušenost s chiptuningem u berlinga 2.0HDI?? cena/výkon? spotřeba? životnost motoru?:nevim děkuju za rady a za info:-)
Na citrieny .cz se tohle řešilo než to fórum spadlo někdo to chválí někdo haní.Osobně bych do toho nešel myslím si že životnost se sníží a výkon ani spotřeba neudělají žádný zázračný změny můj názor.
Na citrieny .cz se tohle řešilo než to fórum spadlo někdo to chválí někdo haní.Osobně bych do toho nešel myslím si že životnost se sníží a výkon ani spotřeba neudělají žádný zázračný změny můj názor.
Já bych do výkonu motoru nezasahoval. Za ty možné problémy ta trocha většího výkonu nestojí!
Já bych do výkonu motoru nezasahoval. Za ty možné problémy ta trocha většího výkonu nestojí!:-p
Myslim že je to jedno...sníží se spotřeba,a výkon pocejtíš a to dost.Když jedeš v načipovaným,jsi jak alenka v říši divů!Je to super.To že to kouří bych moc nesouhlasil,záleží na člověku co to chipuje.Ona ta jednotka se dá velice jednoduše pokazit?nechci bejt sprostej
Jestli má to berlingo do 15O tis najeto,tak bych to chipnul,jestli má nad 2OO,tak jak psal tief!Klekne turbo..pujde do prdele hlava,a klika to možná neustojí.Na druhou stranu motor koupíš na každým rohu za 5 tis jako pr Takže bych to čipnul,a neřešil.
Myslim že je to jedno...sníží se spotřeba,a výkon pocejtíš a to dost.Když jedeš v načipovaným,jsi jak alenka v říši divů!Je to super.To že to kouří bych moc nesouhlasil,záleží na člověku co to chipuje.Ona ta jednotka se dá velice jednoduše pokazit?nechci bejt sprostej:nevim
Jestli má to berlingo do 15O tis najeto,tak bych to chipnul,jestli má nad 2OO,tak jak psal tief!Klekne turbo..pujde do prdele hlava,a klika to možná neustojí.Na druhou stranu motor koupíš na každým rohu za 5 tis jako pr :-D:-))))Takže bych to čipnul,a neřešil.:-)
To by mě zajimalo jak se sníží spotřeba paliva když zvýším výkon motoru???????? Přece podle přírodních zákonů když chci aby kchůůň víc táhnul tak mu musim dát pořádně nažrat a napít. Totéž snad platí i u motoru, když chci aby voral asfalt tak mu přileju o kýbl víc ekologicky zprasené nafty a dopřeju mu řádnou porci globálně neotepleného čistého vzduchu.
To by mě zajimalo jak se sníží spotřeba paliva když zvýším výkon motoru???????? Přece podle přírodních zákonů když chci aby kchůůň víc táhnul tak mu musim dát pořádně nažrat a napít. Totéž snad platí i u motoru, když chci aby voral asfalt tak mu přileju o kýbl víc ekologicky zprasené nafty a dopřeju mu řádnou porci globálně neotepleného čistého vzduchu. :-)
Ojéj to bude debata na dlouhoNení nikde napsaný,že tímhle se řídí naftovej motor...
Ojéj to bude debata na dlouho:-))))Není nikde napsaný,že tímhle se řídí naftovej motor...:nevim;-)
Ojéj to bude debata na dlouhoNení nikde napsaný,že tímhle se řídí naftovej motor...
Třeba nedude No já vycházím dle logického úsudku.... a mimochodem máš doma akvárko??
Třeba nedude :-)))) No já vycházím dle logického úsudku.... a mimochodem máš doma akvárko?? :-)))):-))))