Ahoj Citroni. Může mi někdo,prosím,poradit?
Mám Berlingo 1.9 D r. 1999,upozorňuji,že červené barvy! Ve velkém TP mám pouze napsané pneu 175-65/14 a na sloupku dveří mám nalepeno 175-70/14. Jasně,platí co je v TP ale bývají tam často napsané dvě varianty. Ty já tam nemám. Můžete mi někdo napsat,jaké pneu máte napsané v TP u toho modelu? A máte někdo zkušenost s " goodyear gt 2"?
Děkuji za případné odpovědi a přeji šťastné jarní kilometry.
Ahoj Citroni. Může mi někdo,prosím,poradit?
Mám Berlingo 1.9 D r. 1999,upozorňuji,že červené barvy!:-d Ve velkém TP mám pouze napsané pneu 175-65/14 a na sloupku dveří mám nalepeno 175-70/14:nevim. Jasně,platí co je v TP ale bývají tam často napsané dvě varianty. Ty já tam nemám. Můžete mi někdo napsat,jaké pneu máte napsané v TP u toho modelu? A máte někdo zkušenost s " goodyear gt 2"?;-)
Děkuji za případné odpovědi a přeji šťastné jarní kilometry.
Já jsem měl jen 175/70 .Ale to byl 2 Hdi. A psané jsem měl jen tyto. Je možná že u Tvého jsou jinak váhy a tudíž můžeš mít nižší profil. U francouzů je většinou psán jen jeden rozměr pneu ale alternativy existují jen by jsi se musel postarat sám aby ti dali potvrzení pro zapsání do TP i když u binga z r. 99 asi nebudou nadšeni.
Já jsem měl jen 175/70 .Ale to byl 2 Hdi. A psané jsem měl jen tyto. Je možná že u Tvého jsou jinak váhy a tudíž můžeš mít nižší profil. U francouzů je většinou psán jen jeden rozměr pneu ale alternativy existují jen by jsi se musel postarat sám aby ti dali potvrzení pro zapsání do TP i když u binga z r. 99 asi nebudou nadšeni.