Dobrej pánové,
byl jsem na drobné prohlídce u známéhjo v servisu na zkontrolování brzd.Přední kotouče a destičky pohoda, ale dosta často se mi stává, že při brždění mi pískají zadní bubny.Tento jev se mi dějě jak na zahřátých i studených....
Dobrej pánové,
byl jsem na drobné prohlídce u známéhjo v servisu na zkontrolování brzd.Přední kotouče a destičky pohoda, ale dosta často se mi stává, že při brždění mi pískají zadní bubny.Tento jev se mi dějě jak na zahřátých i studených....
Ahoj, taky mi to píská a teď to začlo ještě drhnout, takže se na to musím kouknout, sundat buben a vyměnit čelisti. Koukal jsem, že se dají sehnat do 1000,-Kč.
Ahoj, taky mi to píská a teď to začlo ještě drhnout, takže se na to musím kouknout, sundat buben a vyměnit čelisti. Koukal jsem, že se dají sehnat do 1000,-Kč.
Naštěstí se jedná o lehčí opravu/výměnu, takže to zvládnu sám- teda doufám, že tam není nějaká zrada, ale dosud se mi podařily vyměnit čelisti u všech aut, co jsem měl.
Naštěstí se jedná o lehčí opravu/výměnu, takže to zvládnu sám- teda doufám, že tam není nějaká zrada, ale dosud se mi podařily vyměnit čelisti u všech aut, co jsem měl.:-p
bubny neni ziaden problem (menil som u mamy na p206)
du dve priciny
1. zodrate pakne vytvoria prach a ten piska
2. bubny sa vylestia do zrkadloveho lesku a vtedy je nizsia ucinnost a piskaju, ak nie su moc opotrebovane, mozu sa stocit na sustruhu
odstranenie
1. vymenenim pakien
2. pakne + bubny (vymenit alebo stocit)
bubny neni ziaden problem (menil som u mamy na p206)
du dve priciny
1. zodrate pakne vytvoria prach a ten piska
2. bubny sa vylestia do zrkadloveho lesku a vtedy je nizsia ucinnost a piskaju, ak nie su moc opotrebovane, mozu sa stocit na sustruhu
odstranenie
1. vymenenim pakien
2. pakne + bubny (vymenit alebo stocit)