JJJ ale je divné že z venku to jde zavírat ale drží to jen ten spodní zobáček pokusím se to poštelovat a pak dám vědět .. Jo a zulehla ve čtvrtek jedu do podbořan .....
JJJ ale je divné že z venku to jde zavírat ale drží to jen ten spodní zobáček pokusím se to poštelovat a pak dám vědět .. Jo a zulehla ve čtvrtek jedu do podbořan .....
OK ale nevim v koik tam budu Mám tušení tak mezi 11-12:00 a ještě tam mám ten domov důchodců Tam tě nenajdu že?????
OK ale nevim v koik tam budu :nevim Mám tušení tak mezi 11-12:00 a ještě tam mám ten domov důchodců :-)))) Tam tě nenajdu že?????:-d
No to si děláš prd... Mě v domově důchodců fakt nenajdeš, ale moji manželku jo. Dělá tam hlavní sestru. Že jsi zavolal zase si ty brambůrky musím koupit sám
No to si děláš prd... Mě v domově důchodců fakt nenajdeš, ale moji manželku jo. Dělá tam hlavní sestru. Že jsi zavolal:-(((( zase si ty brambůrky musím koupit sám :-))))
Mám já na tebe číslo??? Si ne. Pojedu tam až za měsíc.... Mám teď prázdniny.- Tedaa dovču
Mám já na tebe číslo??? Si ne. Pojedu tam až za měsíc.... Mám teď prázdniny.- Tedaa dovču :-))))
Ahojda kucí potřebuju nějakej odkaz kde se seženou nové díly na berlingo jelikož mi odešel motorek na centrál zamikání u řidiče cvaká a ne a ne auto zamknout ale občas odemkne. Nemůžu nic najít .
Děkuju
Ahojda kucí potřebuju nějakej odkaz kde se seženou nové díly na berlingo jelikož mi odešel motorek na centrál zamikání u řidiče cvaká a ne a ne auto zamknout ale občas odemkne. Nemůžu nic najít .
Děkuju :palec:palec
Čaudy, zkus www.elitecat.cz (kvalita), www.aci.cz (jsou levnější) , www.autokelly.cz (kvalita nic moc), .link. (od nich beru většinu věcí, kvalita za dobrou cenu).
Čaudy, zkus www.elitecat.cz (kvalita), www.aci.cz (jsou levnější) , www.autokelly.cz (kvalita nic moc), http://ekatalog.intercars.cz (od nich beru většinu věcí, kvalita za dobrou cenu).;-)
Díky za pomoc Intel je nejlevnější autokelly nic nemá a aci taky ne vyhrál intel je tam rozdíl na stejném dílu od elitecat2 250 kč od stejného výrobce VALEO jinak dík už jen zjistit jak se obědnává a je to ok.
Díky za pomoc Intel je nejlevnější autokelly nic nemá a aci taky ne vyhrál intel je tam rozdíl na stejném dílu od elitecat2 250 kč od stejného výrobce VALEO jinak dík už jen zjistit jak se obědnává a je to ok. :-)
Ahoj dzonys, tak ten problém mám taky a čekám na odpověď na inzerát. Našel jsem bouračku a dotyčný roprodává věci. Taky mě v tom jen hrká, asi jsou očesaný převody. Až to budu mít, tak to rozeberu a skusím opravit. Čus
Ahoj dzonys, tak ten problém mám taky a čekám na odpověď na inzerát. Našel jsem bouračku a dotyčný roprodává věci. Taky mě v tom jen hrká, asi jsou očesaný převody. Až to budu mít, tak to rozeberu a skusím opravit. Čus
Chce to vyměnit celej díl a ten nejlevnější vyjde na nějakejch 1 200 kč starej tam cpát nebudu jelikož nevím jak dlouho to vydrží makat.
Tak zatim ciao
Chce to vyměnit celej díl a ten nejlevnější vyjde na nějakejch 1 200 kč starej tam cpát nebudu jelikož nevím jak dlouho to vydrží makat.
Tak zatim ciao
tak dnes jsem páni Berlingáři zažil krušné chvíle. Jel jsem si do Budějic pro nábytek a zastavil jsem u benzínky v Budějicích na výpadovce na Český Krumlov. Jel jsem zaparkovat, zatočil jsem volantem a najednou nešlo točit volantem. Myslel jsem, že jsem píchnul ale když jsem vystoupil, tak pod autem louže . Prasklo mě čidlo posilovače řízení a přes něj mě vytekla kapalina. No co vám budu říkat, byl jsem málem na prášky. Musím pochválit obsluhu benzínky OMV, sehnali mě z blízkého servisu Mercedes mechanika, který mě čidlo nahradil šroubem, koupil jsem si kapalinu, dolil jsem to a s úsměvem na tváři jsem odjel. Byl jsem tak vykolejenej, že jsem volal Petrisovi, bo je z Budějic, jestli by mě nějak mohl pomoct, vzala to asi jejich dcera a já se zeptal jestli jsou tam Petrisovi . To musím "Petrisům" ještě napsat, jak jsem je přejmenoval . Čidlo si koupím a snad bude vše OK. Z toho plyne, vozte čidlo sebou
:-(((( tak dnes jsem páni Berlingáři zažil krušné chvíle. Jel jsem si do Budějic pro nábytek a zastavil jsem u benzínky v Budějicích na výpadovce na Český Krumlov. Jel jsem zaparkovat, zatočil jsem volantem a najednou nešlo točit volantem. Myslel jsem, že jsem píchnul ale když jsem vystoupil, tak pod autem louže :-( . Prasklo mě čidlo posilovače řízení a přes něj mě vytekla kapalina. No co vám budu říkat, byl jsem málem na prášky. Musím pochválit obsluhu benzínky OMV, sehnali mě z blízkého servisu Mercedes mechanika, který mě čidlo nahradil šroubem, koupil jsem si kapalinu, dolil jsem to a s úsměvem na tváři jsem odjel. Byl jsem tak vykolejenej, že jsem volal Petrisovi, bo je z Budějic, jestli by mě nějak mohl pomoct, vzala to asi jejich dcera a já se zeptal jestli jsou tam Petrisovi :-D. To musím "Petrisům" ještě napsat, jak jsem je přejmenoval :-D. Čidlo si koupím a snad bude vše OK. Z toho plyne, vozte čidlo sebou :-D
tak dnes jsem páni Berlingáři zažil krušné chvíle. Jel jsem si do Budějic pro nábytek a zastavil jsem u benzínky v Budějicích na výpadovce na Český Krumlov. Jel jsem zaparkovat, zatočil jsem volantem a najednou nešlo točit volantem. Myslel jsem, že jsem píchnul ale když jsem vystoupil, tak pod autem louže . Prasklo mě čidlo posilovače řízení a přes něj mě vytekla kapalina. No co vám budu říkat, byl jsem málem na prášky. Musím pochválit obsluhu benzínky OMV, sehnali mě z blízkého servisu Mercedes mechanika, který mě čidlo nahradil šroubem, koupil jsem si kapalinu, dolil jsem to a s úsměvem na tváři jsem odjel. Byl jsem tak vykolejenej, že jsem volal Petrisovi, bo je z Budějic, jestli by mě nějak mohl pomoct, vzala to asi jejich dcera a já se zeptal jestli jsou tam Petrisovi . To musím "Petrisům" ještě napsat, jak jsem je přejmenoval . Čidlo si koupím a snad bude vše OK. Z toho plyne, vozte čidlo sebou
Ale Zu doba kdy jsme sebou tahaly půl auta v náhradních dílech snad skončily.I když muj otec má stodvacítku a do kufru nedáš ani malej nákup co tam má nastěhovanejch ND. Zatím mě vždycky stačilo několik málo kousků nářadí a když šlo do tuhýho tak telefon.
Ale Zu doba kdy jsme sebou tahaly půl auta v náhradních dílech snad skončily.I když muj otec má stodvacítku a do kufru nedáš ani malej nákup co tam má nastěhovanejch ND. Zatím mě vždycky stačilo několik málo kousků nářadí a když šlo do tuhýho tak telefon.
Zu, mrzí mě to, ale dovolal si se někomu jinému.. Možná chyba z mé strany - napravena, moje tel. číslo je již na profilu. Ale pomoc od Mercedesů taky není špatná, - monopost _Berlingo-Mercedes.
Zu, mrzí mě to, ale dovolal si se někomu jinému..:nevim Možná chyba z mé strany - napravena, moje tel. číslo je již na profilu.:palec Ale pomoc od Mercedesů taky není špatná, - monopost _Berlingo-Mercedes.:-p
dík Zulehla....to jse ti povedlo.....Petrisovi jo????,ještě ,že jsi se dovolal jinam,kdyby ti to zvedla jedna z našich dcer....no...asi by měli doživotní výbuch smíchuale máš prvenství....Drahuše Petrisová mě ještě nikdo nikdy neřekl
:-)))):-)))):-)))):-)))):-))))dík Zulehla....to jse ti povedlo.....Petrisovi jo????:-)))):-)))):-)))):-)))),ještě ,že jsi se dovolal jinam,kdyby ti to zvedla jedna z našich dcer....no...asi by měli doživotní výbuch smíchu:-)))):-)))):-)))):-))))ale máš prvenství....Drahuše Petrisová mě ještě nikdo nikdy neřekl:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))
Tak jsem si objednal čidlo a málem si sedl na prd... Čidlo stojí bez mála 1000,-Kč + olej cca 200,- plus práce, takže typuju že tam nechám tak 1500,- . V pátek tam jedu a pak dám vědět kolik jsem tam vlastně vyplázl.
Tak jsem si objednal čidlo a málem si sedl na prd... Čidlo stojí bez mála 1000,-Kč + olej cca 200,- plus práce, takže typuju že tam nechám tak 1500,- :( . V pátek tam jedu a pak dám vědět kolik jsem tam vlastně vyplázl. :-((((
to máš dobrý berline já dal dneska káru s eletrikou s el. stahováním-nefunguje.
a se zadním stěračem-vyčištěnej a přesto nefunguje-to bude taky darda
to máš dobrý berline já dal dneska káru s eletrikou s el. stahováním-nefunguje.
a se zadním stěračem-vyčištěnej a přesto nefunguje-to bude taky darda
Tak čidlo jsem nechal dnes vyměnit a nebylo to až tak srdcervoucí cena. Protože mám svého machanika, tak za práci jsem neplatil nic a čidlo stálo 988,-Kč. Pro jistotu ale ten šroub budu vozit sebou . Jinak se šroubem (ucpávkou) jsem ujel celkem 300 km. Dle mechanika je důležité aby tam byl olej. Doufám že budu mít na delší dobu klid. Příští týden mě čeká výměna předního okna . Čus bus citroen
Tak čidlo jsem nechal dnes vyměnit a nebylo to až tak srdcervoucí cena. Protože mám svého machanika, tak za práci jsem neplatil nic a čidlo stálo 988,-Kč. Pro jistotu ale ten šroub budu vozit sebou . Jinak se šroubem (ucpávkou) jsem ujel celkem 300 km. Dle mechanika je důležité aby tam byl olej. Doufám že budu mít na delší dobu klid. Příští týden mě čeká výměna předního okna :-((((. Čus bus citroen
Nazdar Chlapci
Mám tu sadu 4xAlu kol s Pneu Michelin 175/70 R14,prakticky nové včetně jedné pneu na rezervu,prodávám Berlingo se zimníma
Cena 10000 kč
Nazdar Chlapci
Mám tu sadu 4xAlu kol s Pneu Michelin 175/70 R14,prakticky nové včetně jedné pneu na rezervu,prodávám Berlingo se zimníma
Cena 10000 kč
.link. Zulehla tady máš rám - ale je pěkně ošklivej není nad nerez
http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/ram-predniho-narazniku/ Zulehla tady máš rám - ale je pěkně ošklivej :-o není nad nerez