Tak to jsi pořád ale dost ušetřil.... Kde jsi to dělal nebo nechal dělat???
Tak to jsi pořád ale dost ušetřil.... Kde jsi to dělal nebo nechal dělat???
To bych řekl že ušetřil,já mám opravy u kámošky tak za 60% ceny než jsou obvykle a do toho bych se asi nevešel,kdo ti to dělal?
To bych řekl že ušetřil,já mám opravy u kámošky tak za 60% ceny než jsou obvykle a do toho bych se asi nevešel,kdo ti to dělal?
Dělal mi to kámoš a je pravda, že občas mu něco seženu co zrovna potřebuje, takže platím pouze materiál a něco málo jde jemu. Horší to bude příští rok, bo musím po deseti letech vyměnit LPG nádrž a to on mi neudělá
Dělal mi to kámoš a je pravda, že občas mu něco seženu co zrovna potřebuje, takže platím pouze materiál a něco málo jde jemu. Horší to bude příští rok, bo musím po deseti letech vyměnit LPG nádrž a to on mi neudělá :(
páni berlingáři dotázek stěrač na zadních dveřích zapnu a vyjede asi jen do třetiny dráhy a zastaví se pochvilce dojede na konec opět se zastavý a po chvilce se vrátí zpět ale ne do konce zas tak na dvě třetiny z od konce a po chvilce dojde na konec takže mě otírá okno na čtyrikrát když ho vemu s ostřikem tak jede v pohodě kde by mohla být chyba dík za radu
páni berlingáři dotázek stěrač na zadních dveřích zapnu a vyjede asi jen do třetiny dráhy a zastaví se pochvilce dojede na konec opět se zastavý a po chvilce se vrátí zpět ale ne do konce zas tak na dvě třetiny z od konce a po chvilce dojde na konec takže mě otírá okno na čtyrikrát když ho vemu s ostřikem tak jede v pohodě kde by mohla být chyba dík za radu
odstraněno sem jel v dešti tak sem pustil přední stěrače a zadní k nim řikám bud bude fachat nebo umře nadobro a chvilku se cukal ale ted funguje normálně asi bylo něco připáleného v relátku či co skrátka provozem odstraněno
odstraněno sem jel v dešti tak sem pustil přední stěrače a zadní k nim řikám bud bude fachat nebo umře nadobro a chvilku se cukal ale ted funguje normálně asi bylo něco připáleného v relátku či co skrátka provozem odstraněno
tak sem dojel z chirurgie nechal sem tam 3600kč výměna M oleje filtr olej a filtr sem měl, levé tyčka stabilizátoru a obě přední ramena. Kámoš mechanik je splašil na černém trhu jedno fungl a jedno téměř fungl ale jsou to origoše žádná druhovýroba. práce asi tak na dopoledne.
tak sem dojel z chirurgie nechal sem tam 3600kč výměna M oleje filtr olej a filtr sem měl, levé tyčka stabilizátoru a obě přední ramena. Kámoš mechanik je splašil na černém trhu jedno fungl a jedno téměř fungl ale jsou to origoše žádná druhovýroba. práce asi tak na dopoledne.
No prostě je to osobně nákladní autí a já jsem s ním nadmíru spokojen .link.
No prostě je to osobně nákladní autí a já jsem s ním nadmíru spokojen http://www.citroen-club.eu/graphics/dynamic/83739654_3.jpg
Preco si menil ramena ? Mal si nejaku buracku ? Teda netusim ako je stavana predna naprava na berlingu ale u Bx a C5 boli predne ramena prakticky nesmrtelne.
Preco si menil ramena ? Mal si nejaku buracku ? Teda netusim ako je stavana predna naprava na berlingu ale u Bx a C5 boli predne ramena prakticky nesmrtelne.
ramena sem měnil protože jsou tam čepy v kuse a nejdou měnit výměnný jsou na benzinovejch motorech ale hdi je má nevyměnitelně na rameně
ramena sem měnil protože jsou tam čepy v kuse a nejdou měnit výměnný jsou na benzinovejch motorech ale hdi je má nevyměnitelně na rameně
to je zaujimave, myslel som ze to tak delaj jenom japonci(kolega to tak ma na misivbushi galant ) .. koukam ze svet se meni
to je zaujimave, myslel som ze to tak delaj jenom japonci(kolega to tak ma na misivbushi galant ) .. koukam ze svet se meni :)
jo podle katalogu sme taky mysleli že pujde vyměnit jen čepy ale uoha když sme shodily rameno tak to bylo jinak tak šly ven obě
jo podle katalogu sme taky mysleli že pujde vyměnit jen čepy ale uoha když sme shodily rameno tak to bylo jinak tak šly ven obě
Přesně tak. u motoru HDi 2.0 jsou spodní ramena litinová a čep se měnit nedá. Přirozeně v ČR tyto ramena odchází po cca 40.000km cena za kus např Delphi 3000Kč. Pokud budete jezdit na západ od hranic s D, vydrží s přehledem 100.000km a více, ale tak je to se vším...
Přesně tak. u motoru HDi 2.0 jsou spodní ramena litinová a čep se měnit nedá. Přirozeně v ČR tyto ramena odchází po cca 40.000km cena za kus např Delphi 3000Kč. Pokud budete jezdit na západ od hranic s D, vydrží s přehledem 100.000km a více, ale tak je to se vším...
u Kellyšů delfina aktuálně 3800 já je sehnal na vrakárně nevím odkud je sundaly neřeším bo cena je důležitej faktor obě vyšly něco málo přes dvojku a jsou nový
u Kellyšů delfina aktuálně 3800 já je sehnal na vrakárně nevím odkud je sundaly neřeším bo cena je důležitej faktor obě vyšly něco málo přes dvojku a jsou nový
Tak vážení, dneska jsem byl nuceně na diagnostice - předevčírem byl problém při ranním startu, chytlo, zakrdlalo, chcíplo, po druhé OK jen se trochu houpaly otáčky chvíli a naskočila mi porucha řízení motoru. Vysolil jsem 500Kč a zjistili jsme chybu: nízké napětí na vstřikovačích Za týden půjdu na "kontrolu" zdarma a uvidíme jestli se něco děje, nebo to byla jen slabá chvilka... Ale jinak vám povím, mít tu diag.doma, člověk si s tím motorem může hrát a zjistit prakticky fšechno...
Tak vážení, dneska jsem byl nuceně na diagnostice - předevčírem byl problém při ranním startu, chytlo, zakrdlalo, chcíplo, po druhé OK jen se trochu houpaly otáčky chvíli a naskočila mi porucha řízení motoru. Vysolil jsem 500Kč a zjistili jsme chybu: nízké napětí na vstřikovačích:( Za týden půjdu na "kontrolu" zdarma a uvidíme jestli se něco děje, nebo to byla jen slabá chvilka... Ale jinak vám povím, mít tu diag.doma, člověk si s tím motorem může hrát a zjistit prakticky fšechno...
Tak sem byl na výměně rozvody,vodní pumpa,filtry palivový a vzduchový materiál 6200 Kč práce 2000 Kč a ješte mě v dohlednu čeká řemenice od kliky na drážkový řemen.
Tak sem byl na výměně rozvody,vodní pumpa,filtry palivový a vzduchový materiál 6200 Kč práce 2000 Kč a ješte mě v dohlednu čeká řemenice od kliky na drážkový řemen.
Páni Berlingáři kdopak z Vás měnil osvětelní přístrojovky nesvítí mi půlka tachometru a otáčkoměru v těch polokruzích co se sebou sousedí asi by stačila jedna žárovička ale kudy dovnitř aniž bych musel rozkuchat půl auta
:nevim Páni Berlingáři kdopak z Vás měnil osvětelní přístrojovky nesvítí mi půlka tachometru a otáčkoměru v těch polokruzích co se sebou sousedí asi by stačila jedna žárovička ale kudy dovnitř aniž bych musel rozkuchat půl auta;-)
Zdravím Berlingáři
To já bych potřeboval vyleštit to sklíčko na tachometru,je zasraný ale zevnitř,takže by se mi hodil návodeček jakto vyndat téžé.
Zdravím Berlingáři
To já bych potřeboval vyleštit to sklíčko na tachometru,je zasraný ale zevnitř,takže by se mi hodil návodeček jakto vyndat téžé.