Lidi, tak dneska mě vyšplouchlo Béčko zastavil jsem na koupáníčko a v osm večer už jsem nejel - totálně KO baterka... Navíc jsem zjistil, že jen tak něco mě nenatočí, zkoušel jsem to přes kabely s R.Clio 1.2 a neměl šanc tak došlo na roztáhnutí, naštěstí vše OK. Doma jsem pak tu baterku vyndal a ona si vesele bručela - vnitřní zkrat Co jsem koukal, tak nová asi 3tis Kč... to je radost...
Lidi, tak dneska mě vyšplouchlo Béčko :( zastavil jsem na koupáníčko a v osm večer už jsem nejel - totálně KO baterka... Navíc jsem zjistil, že jen tak něco mě nenatočí, zkoušel jsem to přes kabely s R.Clio 1.2 a neměl šanc :) tak došlo na roztáhnutí, naštěstí vše OK. Doma jsem pak tu baterku vyndal a ona si vesele bručela - vnitřní zkrat:( Co jsem koukal, tak nová asi 3tis Kč... to je radost...
Nazdar Chlapi Berlingáři
Mám dotaz,má 1,4i je zralá na výměnu rozv.řemene.Říká se,že je u tohoto motoru třeba kromě kladek vyměnit i vodní pumpu,nebo je to blbost??
Boceli
Nazdar Chlapi Berlingáři
Mám dotaz,má 1,4i je zralá na výměnu rozv.řemene.Říká se,že je u tohoto motoru třeba kromě kladek vyměnit i vodní pumpu,nebo je to blbost??
Boceli
Vždy, když je vodní pumpa součástí rozvodů, je dobré ji při výměně řemene a kladek vyměnit také... A u 1.4ky tusím v rozvodech je
Vždy, když je vodní pumpa součástí rozvodů, je dobré ji při výměně řemene a kladek vyměnit také... A u 1.4ky tusím v rozvodech je ;)
Berlingáři, malililnko jsem vylepšil své autí. Koupil jsem si couvací zvukovou žárovku .
Berlingáři, malililnko jsem vylepšil své autí. Koupil jsem si couvací zvukovou žárovku :).
...a hraje ti to alespoň lambádu??? takovou jsem na škudce, ale blbě to svítilo, tak šla zase do pryč
...a hraje ti to alespoň lambádu??? takovou jsem na škudce, ale blbě to svítilo, tak šla zase do pryč:)
Tak sem to okouknul oproti našim jsou levnější otázka kolik by koštovala doprava z říše sem a taky bůhví jestli sem se svou neznalostí němčiny pochopil všechno.Jinak couvací žárovku s lambádou mám taky a jezdí se mnou už pár roků a v pohodě
Tak sem to okouknul oproti našim jsou levnější otázka kolik by koštovala doprava z říše sem a taky bůhví jestli sem se svou neznalostí němčiny pochopil všechno.Jinak couvací žárovku s lambádou mám taky a jezdí se mnou už pár roků a v pohodě
pánové berlingáři mám dotázek daj se sehnat takové ty tužky na škrábance na autě dnes sem drakouška protáhnul myčkou a zjistil sem že asi v práci někomu ležim v žaludku tak že mám podrápanou skoro půlku boku
pánové berlingáři mám dotázek daj se sehnat takové ty tužky na škrábance na autě dnes sem drakouška protáhnul myčkou a zjistil sem že asi v práci někomu ležim v žaludku tak že mám podrápanou skoro půlku boku
Pokud Véno seženeš, tak dej vědět, bo mám taky škrábance. Jinak zítra jdu na rozvody, olej atd.
Pokud Véno seženeš, tak dej vědět, bo mám taky škrábance. Jinak zítra jdu na rozvody, olej atd.
Jinak chlapci Berlingáři, na aukru prodávají ty kliky a mřížky na Bingo spolu s nášlapama,hodte oko,já jsem registrovaný pokud budete mít zájem mohu to koupit po dohodě,ale je to poměrně drahý
Jinak chlapci Berlingáři, na aukru prodávají ty kliky a mřížky na Bingo spolu s nášlapama,hodte oko,já jsem registrovaný pokud budete mít zájem mohu to koupit po dohodě,ale je to poměrně drahý
V každé lepší firmě na barvy namíchají podle kódu barvy malou retušovací lahvičku. Vypadá to jako lak na nehty, malý štěteček a dají se s tím krásně opravit malé škrábance.
V každé lepší firmě na barvy namíchají podle kódu barvy malou retušovací lahvičku. Vypadá to jako lak na nehty, malý štěteček a dají se s tím krásně opravit malé škrábance.
Metlu nezvládnou, jenom obyčejnou barvu. Ale pokud máš opravdu malý škrábanec, tak to snad nebude poznat.
Metlu nezvládnou, jenom obyčejnou barvu. Ale pokud máš opravdu malý škrábanec, tak to snad nebude poznat.
mám podřený dveře na více místech a blatníky na rozích ale s tím už sem koupil
mám podřený dveře na více místech a blatníky na rozích ale s tím už sem koupil
Tak jsem vypláznul 6 000,- . Mám nové rozvody, olej, všechny filtry, nové svíčky a kabely, bo jeden byl v pr...., vyčištěnou klimošku a novou chladící náplň. Doufám že je to letos už konečná.
Tak jsem vypláznul 6 000,- :(. Mám nové rozvody, olej, všechny filtry, nové svíčky a kabely, bo jeden byl v pr...., vyčištěnou klimošku a novou chladící náplň. Doufám že je to letos už konečná.