No tak potom uz zostava bud cievka, riadiaca jednotka alebo kabely.
Este jedna drobnost, ked sa ti rozsvieti zavada tak co hlasi diagnostika ? Ake zavady su vlastne v registry chyb ??? Myslim po vymene vstrekovacov a vsetkych tych veci co si pisal.
No tak potom uz zostava bud cievka, riadiaca jednotka alebo kabely.
Este jedna drobnost, ked sa ti rozsvieti zavada tak co hlasi diagnostika ? Ake zavady su vlastne v registry chyb ??? Myslim po vymene vstrekovacov a vsetkych tych veci co si pisal.
Ten seznam závad je beze změn stalé stejná hlášení i po těch výměnách,náhodná závada 3 vstřik,ty jsou vyměněný,nejhorší je že to někdy nesvítí a cuká,potom pro změnu svíti i cuká,nekdy to vůbec nesvítí a cuká a pozor nekdy to bliká pak svítí ale vůbec to necuká.Nejhorší je to že to nedělá pořád jen jak má náladu.
Ten seznam závad je beze změn stalé stejná hlášení i po těch výměnách,náhodná závada 3 vstřik:palec,ty jsou vyměněný,nejhorší je že to někdy nesvítí a cuká:nevim,potom pro změnu svíti i cuká:nevim,nekdy to vůbec nesvítí a cuká:-p a pozor nekdy to bliká pak svítí ale vůbec to necuká:-d:-d:-)).Nejhorší je to že to nedělá pořád jen jak má náladu.:-(
Neviem presne ako je to na berlingu ale vo vseobecnosti ak to hlasi zavadu vstrekovaca znamena to spatny odpor vstrekovaca, pripadne prudovy odber, ak si vstrekovac vymenil a napriek tomu to hlasi tak by som skusil natiahnut novy kabel od vstrekovaca priamo do RJ. Ak to vsak hlasi chybu zapalovania 3tieho valca tak by som sa naopak sustredil na sviecku, resp. cievku 3tieho valca.
Neviem presne ako je to na berlingu ale vo vseobecnosti ak to hlasi zavadu vstrekovaca znamena to spatny odpor vstrekovaca, pripadne prudovy odber, ak si vstrekovac vymenil a napriek tomu to hlasi tak by som skusil natiahnut novy kabel od vstrekovaca priamo do RJ. Ak to vsak hlasi chybu zapalovania 3tieho valca tak by som sa naopak sustredil na sviecku, resp. cievku 3tieho valca.
Tief,svíčky jsou vyměněné a cívka a relé je součástí lišty,která je na svíčkách,kterou jsem jel vyměnit,ale bylo mi řečeno že problém nebude v ní ,protože by to dělalo pořád ne jenom někdy,samozřejmě vyměnili nějaký elektromagnetický ventil který je zezadu na vstřikování(myslím že na přidávání plynu.
Tief,svíčky jsou vyměněné a cívka a relé je součástí lišty,která je na svíčkách,kterou jsem jel vyměnit,ale bylo mi řečeno že problém nebude v ní ,protože by to dělalo pořád ne jenom někdy,samozřejmě vyměnili nějaký elektromagnetický ventil který je zezadu na vstřikování(myslím že na přidávání plynu.
Nooo, to ze to nedela porad vubec neznamena ze to nemusi byt civka. Poznam nejeden pripad ked vymena cievka vyriesila vysoku spotrebu, kolisavy volnobeh, nizky vykon, cukanie v zabere, cukanie pri brzdeni, cukanie za tepla alebo naopak za studena a podobne. Sahnuta cievka moze byt riadna svine a reagovat ruzne na teplotu, tlak, vlhkost vibrace, atd. Ale ked ti to naozaj hlasi chybu vstrekovacu tak by som skusil novy konektor a kabel priamo na pin RJ.
Nooo, to ze to nedela porad vubec neznamena ze to nemusi byt civka. Poznam nejeden pripad ked vymena cievka vyriesila vysoku spotrebu, kolisavy volnobeh, nizky vykon, cukanie v zabere, cukanie pri brzdeni, cukanie za tepla alebo naopak za studena a podobne. Sahnuta cievka moze byt riadna svine a reagovat ruzne na teplotu, tlak, vlhkost vibrace, atd. Ale ked ti to naozaj hlasi chybu vstrekovacu tak by som skusil novy konektor a kabel priamo na pin RJ.
Tak tak, tý znamý to dělalo například po ohřatí motoru. Vždy to bylo OK tak 25-35 km a pak to škublo a většinou hned chcíplo. Cívka se může projevovat všelijak. Mě připadá, že z tebe chce servis vytáhnout co nejvíc peněz. Asi by ses měl s nima dohodnout, aby věci, které nepomůžou, vrátili, pokud to není dlouho od výměny. Nooo, to ze to nedela porad vubec neznamena ze to nemusi byt civka. Poznam nejeden pripad ked vymena cievka vyriesila vysoku spotrebu, kolisavy volnobeh, nizky vykon, cukanie v zabere, cukanie pri brzdeni, cukanie za tepla alebo naopak za studena a podobne. Sahnuta cievka moze byt riadna svine a reagovat ruzne na teplotu, tlak, vlhkost vibrace, atd. Ale ked ti to naozaj hlasi chybu vstrekovacu tak by som skusil novy konektor a kabel priamo na pin RJ.
Tak tak, tý znamý to dělalo například po ohřatí motoru. Vždy to bylo OK tak 25-35 km a pak to škublo a většinou hned chcíplo. Cívka se může projevovat všelijak. Mě připadá, že z tebe chce servis vytáhnout co nejvíc peněz. Asi by ses měl s nima dohodnout, aby věci, které nepomůžou, vrátili, pokud to není dlouho od výměny.
Tak tak, ale jak píše TIEF s tou cífkou jsem měl stejnej problém na škodovce 120 byl utrženej kabel když se to trochu hlo tak to škubalo a chcípalo Taky jsem na to nemohl přijít až pak jednou náhodou jsem do ní vzteky praštil a najednou to běželo druhá rána a zdechlo to - problém byl na světě Ale u toho tvojeho bude to těžký a bude to nějaká blbost.......
Tak tak, ale jak píše TIEF s tou cífkou jsem měl stejnej problém na škodovce 120 byl utrženej kabel když se to trochu hlo tak to škubalo a chcípalo Taky jsem na to nemohl přijít až pak jednou náhodou jsem do ní vzteky praštil a najednou to běželo druhá rána a zdechlo to - problém byl na světě :palec Ale u toho tvojeho :nevim :nevim bude to těžký a bude to nějaká blbost.......
Stejnej probém ale na 2,0 HDI známej se mnou cestou do Itálie musel s ev noci na Rozvadově otočit a jet do lovosic pro dědy Fabii v servisu mu řekli že je prodřená nějaká jehla nebo co -- taky nikdo neví ale jen material za 5 000
Jen taková technická , ale ty máš benzín že ???
Stejnej probém ale na 2,0 HDI známej se mnou cestou do Itálie musel s ev noci na Rozvadově otočit a jet do lovosic pro dědy Fabii v servisu mu řekli že je prodřená nějaká jehla nebo co -- taky nikdo neví ale jen material za 5 000
Jen taková technická , ale ty máš benzín že ???
Samozřejmě,mám benzín,problém je že to co ukazuje počítač,tak to nebylo příčinou problému,po výměně ventilu dávkování plynu je klid.Takže žádná cívka,vstřik,baterie,elektr.prodřenej kabel,volnoběž.ventil,atd.jak ukazoval počítač,to je vopruz, a co to všechno stálo,to je k nasrání,ani mi nemluv.???
Samozřejmě,mám benzín,:-)))):-))))problém je že to co ukazuje počítač,tak to nebylo příčinou problému:-)),po výměně ventilu dávkování plynu je klid:palec:palec.Takže žádná cívka,vstřik,baterie,elektr.prodřenej kabel,volnoběž.ventil,atd.jak ukazoval počítač:-p:-p:-o:-o,to je vopruz, a co to všechno stálo:-o:-o:-o:-((((:-((((,to je k nasrání:-(:-(:-(,ani mi nemluv.??? :-)))):-)))):-))))
Ty kolego ale problém je uplně stejnej prej mu odešla nějaká jehla přes kterou jde nafta je to takovej nejakej kryt s konektorem a taky mu svítil katalizátor no ale snad už to má opravený jsem slyšel. Až s nim budu mluvit písnu víc....... Ale že by to byl stejnej problém i nafťáku ??? Nějaký divný -- no uvidíme....
Ty kolego ale problém je uplně stejnej prej mu odešla nějaká jehla přes kterou jde nafta je to takovej nejakej kryt s konektorem :nevim a taky mu svítil katalizátor no ale snad už to má opravený jsem slyšel. Až s nim budu mluvit písnu víc....... Ale že by to byl stejnej problém i nafťáku ??? :nevim Nějaký divný -- no uvidíme....
Ahojte. uz som tu presiel vsetko, ale nenasiel som nic co by mi pomohlo.
Mam podobny problem. mam stale rozsvietenu kontrolku motora. ( berlingo I 1,4 )
na radii mi neukazuje ziadny kod, z coho bol magor aj chlapec v citroene. ked to dal na diagnostiku, tak mi dost nejasne povedal ze tam videl nejaky problem so zmesou paliva. resetol tak a ziarovka zhasla. nakoniec dodal ze ak sa to objavi zas tak mam prist a vymenia mi lambda sondu. ze je to "ASI" v tom. jasne ze sa mi po tyzdni rozsvietila zas
niekde na nejakej diskusii som cital ze jeden si takto vymenil lambda sondu 2 x a nic. nakoniec vymenil katalyzator a ze mu to odvtedy neblbne. nechce sa mi vyhadzovat tolko prachov ked ani neviem v com je naozaj problem.
ma s tym niekto nejake skusenosti?
dik moc
Ahojte. uz som tu presiel vsetko, ale nenasiel som nic co by mi pomohlo.
Mam podobny problem. mam stale rozsvietenu kontrolku motora. ( berlingo I 1,4 )
na radii mi neukazuje ziadny kod, z coho bol magor aj chlapec v citroene. ked to dal na diagnostiku, tak mi dost nejasne povedal ze tam videl nejaky problem so zmesou paliva. resetol tak a ziarovka zhasla. nakoniec dodal ze ak sa to objavi zas tak mam prist a vymenia mi lambda sondu. ze je to "ASI" v tom. jasne ze sa mi po tyzdni rozsvietila zas :)
niekde na nejakej diskusii som cital ze jeden si takto vymenil lambda sondu 2 x a nic. nakoniec vymenil katalyzator a ze mu to odvtedy neblbne. nechce sa mi vyhadzovat tolko prachov ked ani neviem v com je naozaj problem.
ma s tym niekto nejake skusenosti?
dik moc
Ahoj,jsem tady nový a to z důvodu že mám podobný problém,taky na 1.4i.Už tak před měsícem mi to nechtělo nastartovat na poprvé,ale až tak na po páté a minulý týden jedu a najednou to začalo ztrácet otáčky až to chcíplo,pak to šlo jen nastartovat na volnoběh,ale i tak to po chvíli pomalu chcíplo.Druhý den to nastartuji a jede,ale asi po třech kilometrech zase to samé.Co by to mohlo byt,poraďte prosím,ať do toho nevražím plno peněz.Děkuji
Ahoj,jsem tady nový a to z důvodu že mám podobný problém,taky na 1.4i.Už tak před měsícem mi to nechtělo nastartovat na poprvé,ale až tak na po páté a minulý týden jedu a najednou to začalo ztrácet otáčky až to chcíplo,pak to šlo jen nastartovat na volnoběh,ale i tak to po chvíli pomalu chcíplo.Druhý den to nastartuji a jede,ale asi po třech kilometrech zase to samé.Co by to mohlo byt,poraďte prosím,ať do toho nevražím plno peněz.Děkuji
S 1,4 si tady někdo podobně užíval ale je to dýl a nepamatuju jsi přesně kdo to byl tuším že nick BOCELI zkus projít jeho příspěvky nebo mu napsat o radu.
S 1,4 si tady někdo podobně užíval ale je to dýl a nepamatuju jsi přesně kdo to byl tuším že nick BOCELI zkus projít jeho příspěvky nebo mu napsat o radu.
jirihud: Bych řekl, že převodovka si z tebe dělá doslova prdel. Pak dej vědět co to bylo
jirihud: Bych řekl, že převodovka si z tebe dělá doslova prdel. Pak dej vědět co to bylo;-)
Tak teď teda trochu nechápu souvislost převodovky a kolísání otáček motou.
Tak teď teda trochu nechápu souvislost převodovky a kolísání otáček motou. :nevim