Berlingo 1,9D 1997.Prosím o radu.Při řazení se mi nevrátil spojkový pedál a rychlost nebyla zařazena.Pedál jsem ručně vytáhl zpět a spojka fungovala normálně.Potom po několika řazeních se situace opakovala.Díky,Miran.
Berlingo 1,9D 1997.Prosím o radu.Při řazení se mi nevrátil spojkový pedál a rychlost nebyla zařazena.Pedál jsem ručně vytáhl zpět a spojka fungovala normálně.Potom po několika řazeních se situace opakovala.Díky,Miran.
Zdar kolego stejnej problém jsem měl vloni na jaře musíš vyměnit celé spojkové lanko. Je na něm taková malá ráčna která ti natahuje a povoluje lanko. Tak ta je v p..... Nedá se to ale vyměnit musíš celé lanko a ještě pozor je tam x druhů a délek doporučuji nejprve vymontovat a změřit délku. Mám tam nějaké kratší a koupil jsem delší....... Jinak hodně štěstí při výměně rozebereš půl auta.....
Zdar kolego stejnej problém jsem měl vloni na jaře musíš vyměnit celé spojkové lanko. Je na něm taková malá ráčna která ti natahuje a povoluje lanko. Tak ta je v p..... Nedá se to ale vyměnit musíš celé lanko a ještě pozor je tam x druhů a délek doporučuji nejprve vymontovat a změřit délku. Mám tam nějaké kratší a koupil jsem delší....... Jinak hodně štěstí při výměně rozebereš půl auta..... :-))))
Je to upozornění na špatnou spojku. Čím je spojka více sjetá,tak přítlačák jde proti ložisku a pedál jde těžko sešlapovat. Překonává se větší síla a lanko začne na samoštelu prokluzovat. Doporučuji originál lanko, vyplatí se.Roman
Je to upozornění na špatnou spojku. Čím je spojka více sjetá,tak přítlačák jde proti ložisku a pedál jde těžko sešlapovat. Překonává se větší síla a lanko začne na samoštelu prokluzovat. Doporučuji originál lanko, vyplatí se.Roman
Vloni jsem ho měnil kamarádce na jejím bingu má to z těma většíma světlama,a v pohodě trochu pakárna v kabině u pedálu ale vše je pochopitelné a logické nejlíp koupit origo lanko podle VIN a když pujdeš k peugeotum tak bude možná i levnější než u citronů.stálo tuším kolem litru.
Vloni jsem ho měnil kamarádce na jejím bingu má to z těma většíma světlama,a v pohodě trochu pakárna v kabině u pedálu ale vše je pochopitelné a logické nejlíp koupit origo lanko podle VIN a když pujdeš k peugeotum tak bude možná i levnější než u citronů.stálo tuším kolem litru.