Čus,
chtěl bych upozornit všechny Berlingáře na dokonalou kontrolu výfuku u svého miláčka (myslím tím Berlingo ). Co se mi nestalo, jedu si tak jednou z Práglu a najednou slyším že se pod autem něco děje, takové klepání. Auto jelo, tak jsem si říkal, že těch pár km už dojedu - navíc byla už tma. Jaké bylo moje zděšení, když jsem šel druhý den ráno navštívit svého miláčka do garáže. Koncový tlumič totálně ulomený od trubky a pěkně zapečenej do zadního nárazníku a podběhu. Sumasumárum škoda na nárazníku a podběhu za min 5000,-. Ještě že jsem neshořel. Výfuk mám již nový, ale nárazník jsem sháněl za rozumnou cenu naa českém trhu. Po našich bazarech to bylo od 2500 a vejš. Nakonec jsem koupil nárazník na polském aukru za 1250,- Takže mám ponaučení, nejen nalévat benzín(LPG), ale taky se autičku občas věnovat a nepište všichni, že důsledně kontrolujete své autíčka. Tomu nevěřím
Čus,
chtěl bych upozornit všechny Berlingáře na dokonalou kontrolu výfuku u svého miláčka (myslím tím Berlingo :-o). Co se mi nestalo, jedu si tak jednou z Práglu a najednou slyším že se pod autem něco děje, takové klepání. Auto jelo, tak jsem si říkal, že těch pár km už dojedu - navíc byla už tma. Jaké bylo moje zděšení, když jsem šel druhý den ráno navštívit svého miláčka do garáže. Koncový tlumič totálně ulomený od trubky a pěkně zapečenej do zadního nárazníku a podběhu. Sumasumárum škoda na nárazníku a podběhu za min 5000,-:-((((. Ještě že jsem neshořel. Výfuk mám již nový, ale nárazník jsem sháněl za rozumnou cenu naa českém trhu. Po našich bazarech to bylo od 2500 a vejš. Nakonec jsem koupil nárazník na polském aukru za 1250,- Takže mám ponaučení, nejen nalévat benzín(LPG), ale taky se autičku občas věnovat a nepište všichni, že důsledně kontrolujete své autíčka. Tomu nevěřím :-))))
26.08.2010 12:39 -
Re: Výfuk a jeho kontrola se vyplatí !!!
Zulehla neni nad naftičku já měl výfuk origo a měnil ho po 120 000 Teď je tam skoro 180 a vypadá pořád dobře joo joo naft je nafta.......
Zulehla neni nad naftičku já měl výfuk origo a měnil ho po 120 000 Teď je tam skoro 180 a vypadá pořád dobře joo joo naft je nafta....... ;-);-)
04.09.2010 09:29 -
Re: Výfuk a jeho kontrola se vyplatí !!!
Zdendo rejpnu si to víš že autíka kontroluji pravidelně.Ale to už jsme spolu roezbírali.
Zdendo rejpnu si to víš že autíka kontroluji pravidelně.Ale to už jsme spolu roezbírali.