Ahoj máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky v AX,Mám v něm takovou tu příšernou hranatou a rád bych jí nahradil tou novější kulatou,popřípadě třeba z Saxa.Ani netuším jestlli jsou tam stejný konektory na ovládání
Ahoj máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky v AX,Mám v něm takovou tu příšernou hranatou a rád bych jí nahradil tou novější kulatou,popřípadě třeba z Saxa.Ani netuším jestlli jsou tam stejný konektory na ovládání :-(
Ahoj máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky v AX,Mám v něm takovou tu příšernou hranatou a rád bych jí nahradil tou novější kulatou,popřípadě třeba z Saxa.Ani netuším jestlli jsou tam stejný konektory na ovládání
ahoj.jj konektory jsou stejný,pokud to mnělo stejnou výbavu.Ze saxa ji tam necpi.to je na prd.Jinak máš nejlepší,když koupíš GT.Jedno se válí na zahradě tady u Olmiku Ahoj máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky v AX,Mám v něm takovou tu příšernou hranatou a rád bych jí nahradil tou novější kulatou,popřípadě třeba z Saxa.Ani netuším jestlli jsou tam stejný konektory na ovládání :-( ahoj.jj konektory jsou stejný,pokud to mnělo stejnou výbavu.Ze saxa ji tam necpi.to je na prd.Jinak máš nejlepší,když koupíš GT.Jedno se válí na zahradě tady u Olmiku:-)