Hola, hola kdo by mi poradil. Měnil jsem na Citroen Saxo přední destičky a zjistil jsem, že na těch starých vůbec nebyli antivibrační pružiny. Tak jsem je koupil, ale nevím jakým způsobem je tam mám vůbec nasadit a kam zajistit. Podle chytrý knížky Údržba a opravy vozů z edice Jak na to, jsem tam sice našel obrázek , ale těžko je z něho poznat jak tam ty pružinky nasadit natož jak nebo kam je zajistit. Zkoušel jsem je všelijak nasazovat na destičky, ale vždy byli volný. Vím, že destičky i pružinky mám správný. Montovali se na Saxo tři druhy brzdových třmenů. Mám třmen kotoučové brzdy Bendix destičky jsou tam zajištěny takovým malým vinglíkem a v něm je zastrčená taková malá pružná svorka. Mohl by mi někdo poradit nebo nafotit detailně pozici těch pružin?? Fotky můžete zaslat i na adresu: marlinerie@seznam.cz Předem díky všem.
Hola, hola kdo by mi poradil. Měnil jsem na Citroen Saxo přední destičky a zjistil jsem, že na těch starých vůbec nebyli antivibrační pružiny. Tak jsem je koupil, ale nevím jakým způsobem je tam mám vůbec nasadit a kam zajistit. Podle chytrý knížky Údržba a opravy vozů z edice Jak na to, jsem tam sice našel obrázek , ale těžko je z něho poznat jak tam ty pružinky nasadit natož jak nebo kam je zajistit. Zkoušel jsem je všelijak nasazovat na destičky, ale vždy byli volný. Vím, že destičky i pružinky mám správný. Montovali se na Saxo tři druhy brzdových třmenů. Mám třmen kotoučové brzdy Bendix destičky jsou tam zajištěny takovým malým vinglíkem a v něm je zastrčená taková malá pružná svorka. Mohl by mi někdo poradit nebo nafotit detailně pozici těch pružin?? Fotky můžete zaslat i na adresu: marlinerie@seznam.cz Předem díky všem. :-((((