Môže mi niekto pomôcť? Nereaguje mi štartér na zopnutie kľúča. Neviete v čom je chyba.
Môže mi niekto pomôcť? Nereaguje mi štartér na zopnutie kľúča. Neviete v čom je chyba. :-((((
Těžko říct.chce to více rozvést..e Co máš za vůz? Může to být baterka - pokud nesvítí žádná kontrolka, může být problém i v samotném startéru, nebo i v klíči zapalování.
Těžko říct.chce to více rozvést..:nevime Co máš za vůz? Může to být baterka - pokud nesvítí žádná kontrolka, může být problém i v samotném startéru, nebo i v klíči zapalování. :nevim
všetko ide, kontrolky svietia, baterka v poriadku len pri zopnutí kľúčika štartér nereaguje. Keď ho niekto roztláča (to auto) tak ide .
všetko ide, kontrolky svietia, baterka v poriadku len pri zopnutí kľúčika štartér nereaguje. Keď ho niekto roztláča (to auto) tak ide .:-(
Ahoja. Příčiny mohou býti dvě! 1: do starteru nejde proud. 2: do starteru proud jde, ale starter se sním nekamarádí. Začneme tak trochu prevencí. Sundej na starteru veškeré kontakty a vyčisti je. Dále si najdi hlavní ukostření co je někde v mot. prostoru a taktéž vyčisti. Toto bych nezanedbával páč se stává če člověk rozebere pulku auta a nakonec se ukáže že to mělo blbej kontakt na kostře.
Pokud toto nezabralo tak budem pátrát dále: vyzkoušíme systém co ve většině případů také zabírá. Vem si kladívko a párkrát do starteru klepni. Pokud to zabere, příčina jasná. Starter ven, rozebrat ho, vyčistit ho, dát mu nové uhlíky, všechna ložiska co v něm jsou řádně namazat vazelínou. Toto proveď, když to nezabere tak pak budem pokračovat dále. Zdar Lebeda
Ahoja. Příčiny mohou býti dvě! :-) 1: do starteru nejde proud. 2: do starteru proud jde, ale starter se sním nekamarádí. Začneme tak trochu prevencí. Sundej na starteru veškeré kontakty a vyčisti je. Dále si najdi hlavní ukostření co je někde v mot. prostoru a taktéž vyčisti. Toto bych nezanedbával páč se stává če člověk rozebere pulku auta a nakonec se ukáže že to mělo blbej kontakt na kostře.
Pokud toto nezabralo tak budem pátrát dále: vyzkoušíme systém co ve většině případů také zabírá. Vem si kladívko a párkrát do starteru klepni. Pokud to zabere, příčina jasná. Starter ven, rozebrat ho, vyčistit ho, dát mu nové uhlíky, všechna ložiska co v něm jsou řádně namazat vazelínou. Toto proveď, když to nezabere tak pak budem pokračovat dále. Zdar Lebeda
tak ďakujem za pomoc ale zistil som novu vadu. Štartér už občas naskočí ale blbne elektrika asi kódovacia skrinka - imobilizer. neviem pomôžte mi
tak ďakujem za pomoc ale zistil som novu vadu. Štartér už občas naskočí ale blbne elektrika asi kódovacia skrinka - imobilizer. neviem pomôžte mi:-((((
opět klasika. vyndej imobilizér a vyčisti konektor co do něj vede a pod tima čísílkama vyndej ten bordel co se za ta léta tam dostal. Pak pátrej dál.
opět klasika. :-) vyndej imobilizér a vyčisti konektor co do něj vede a pod tima čísílkama vyndej ten bordel co se za ta léta tam dostal. Pak pátrej dál.