V tomhle tématu bych chtěl navázat na diskusi, která probíhá v tématu ,,paci sa mi xm,, . Abych zabránil OFF TOPIC příspěvkům, tak to píšu sem. Jenom bych chtěl shrnout tu možnost zapsání větších kol do techničáku. Nevim jak na slovensku, ale v čechách existuje jedinej způsob, a to zakoupením novejch kol u autorizovaný firmy. Jednou z nich je např. Alcar. Při koupi dostanete typovej list, na konkrétní auto a rozměr kol a pak to na dopraváku normálně připíšou. Je to jako s tažnym zařízením. Víc bohužel nevim
V tomhle tématu bych chtěl navázat na diskusi, která probíhá v tématu ,,paci sa mi xm,, . Abych zabránil OFF TOPIC příspěvkům, tak to píšu sem. Jenom bych chtěl shrnout tu možnost zapsání větších kol do techničáku. Nevim jak na slovensku, ale v čechách existuje jedinej způsob, a to zakoupením novejch kol u autorizovaný firmy. Jednou z nich je např. Alcar. Při koupi dostanete typovej list, na konkrétní auto a rozměr kol a pak to na dopraváku normálně připíšou. Je to jako s tažnym zařízením. Víc bohužel nevim :nevim
V tomhle tématu bych chtěl navázat na diskusi, která probíhá v tématu ,,paci sa mi xm,, . Abych zabránil OFF TOPIC příspěvkům, tak to píšu sem. Jenom bych chtěl shrnout tu možnost zapsání větších kol do techničáku. Nevim jak na slovensku, ale v čechách existuje jedinej způsob, a to zakoupením novejch kol u autorizovaný firmy. Jednou z nich je např. Alcar. Při koupi dostanete typovej list, na konkrétní auto a rozměr kol a pak to na dopraváku normálně připíšou. Je to jako s tažnym zařízením. Víc bohužel nevim
Ahoj Pepane bohu žial u nás ti v píšu do techničáku len to čo uvádza výrobca.Ja sám som mal problémy, no vyriešil som to podfukom.
Ahoj Pepane bohu žial u nás ti v píšu do techničáku len to čo uvádza výrobca.Ja sám som mal problémy,:-)))) no vyriešil som to podfukom.