Už jste někdy otevřeli kapotu motoru a vyběhla na vás kočka??? Nevíte někdo co se s tím dá dělat??
Už jste někdy otevřeli kapotu motoru a vyběhla na vás kočka??? Nevíte někdo co se s tím dá dělat??:-p
10.02.2010 22:47 -
Re: Zvířata v motoru, co s tím?
raz nastartujes a budes mat o jeden remen na pohon naviac, potom tam uz nevleze
raz nastartujes a budes mat o jeden remen na pohon naviac, potom tam uz nevleze :D
11.02.2010 11:16 -
Známej takhle jedno kotě uvařil na motoru, prej hroznej smrad - to věřim. Já mám zase problém s myšičkama. Koupila jsem si i profi odpuzovač hlodavců s měnící se frekvencí za 1200, ale příde mi, že je to spíš láká než odpuzuje, fakt nevim, dojde na jed a bude to, hovínka mám všude a zjistila jsem, že jim nejvíc chutnaj modrý dráty
Známej takhle jedno kotě uvařil na motoru, prej hroznej smrad - to věřim. Já mám zase problém s myšičkama. Koupila jsem si i profi odpuzovač hlodavců s měnící se frekvencí za 1200, ale příde mi, že je to spíš láká než odpuzuje, fakt nevim, dojde na jed a bude to, hovínka mám všude a zjistila jsem, že jim nejvíc chutnaj modrý dráty:-((((
11.02.2010 22:31 -
Nomfest prodává skvělý sprej, naposled jsem tam stříkl asi před půl rokem a zatím dobrý. Zítra zjistím název.
Nomfest prodává skvělý sprej, naposled jsem tam stříkl asi před půl rokem a zatím dobrý. Zítra zjistím název.
12.02.2010 20:15 -
Psa bych do motoru nemohl dát-má 60 kilo a asi 70 v kohoutku a navíc ji mám rád a ještě ta potvora rozkouše všechno možný.Sprej mám proti psům-značkování(obechcávání)-zkusím to.
Psa bych do motoru nemohl dát-má 60 kilo a asi 70 v kohoutku a navíc ji mám rád a ještě ta potvora rozkouše všechno možný.Sprej mám proti psům-značkování(obechcávání)-zkusím to.