Zdravím všechny! Tak mi přibyla asi před půl rokem Xantuška do mé vcelku slušné sbírky Citroenů. A vzhledem k tomu, že mám rád tuning a chci se trochu odlišit (já byl vždycky jinej... ), rád bych ji malinko, žádný brutál ale lehce a pokud možno vkusně upravil, až vychytám mouchy. Tady v Písku mě asi 8 let dráždila jedna Xantuška X1 se zadním nárazníkem a výfuky Musketier, ale teď ji nepotkávám. Tak bych chtěl svýho Musketiera! Nevíte o nějakým dovozci co ČR? I cokoliv jiného na Xantii X2? Díky!
Zdravím všechny! Tak mi přibyla asi před půl rokem Xantuška do mé vcelku slušné sbírky Citroenů. A vzhledem k tomu, že mám rád tuning a chci se trochu odlišit (já byl vždycky jinej... :-)))) ), rád bych ji malinko, žádný brutál ale lehce a pokud možno vkusně upravil, až vychytám mouchy. Tady v Písku mě asi 8 let dráždila jedna Xantuška X1 se zadním nárazníkem a výfuky Musketier, ale teď ji nepotkávám. Tak bych chtěl svýho Musketiera!:-) Nevíte o nějakým dovozci co ČR? I cokoliv jiného na Xantii X2? Díky!