Používám navigaci Navigon (mapy Navteq) již dva roky. Aniž bych chtěl dělat reklamu, připadá mi ovládání a hlasová navigace od Navigonu velmi dobrá. Jediné minus byly mapové podklady - tedy v ČR. Německo i Rakousko nemělo chybu. Dnes se mi dostal do ruky nový přístroj Navigon 2210 a nestačil jsem se divit jak se mapy od Navtequ zlepšili. Vážně dobré, asi popřemýšlím o upgradu..
Používám navigaci Navigon (mapy Navteq) již dva roky. Aniž bych chtěl dělat reklamu, připadá mi ovládání a hlasová navigace od Navigonu velmi dobrá. Jediné minus byly mapové podklady - tedy v ČR. Německo i Rakousko nemělo chybu. Dnes se mi dostal do ruky nový přístroj Navigon 2210 a nestačil jsem se divit jak se mapy od Navtequ zlepšili.:palec Vážně dobré, asi popřemýšlím o upgradu..:-))
Používám MIO 360, zvyk je železná košile, ale větší display je asi přehlednější, i když to ovlivňuje výdrž aku.
:-d Používám MIO 360, zvyk je železná košile, ale větší display je asi přehlednější, i když to ovlivňuje výdrž aku.
Používám MIO 360, zvyk je železná košile, ale větší display je asi přehlednější, i když to ovlivňuje výdrž aku.
Ty jo míjo. JJ větší televize je lepší, a ovládání je asi o zvyku, ale ten hlas? "Bára" v navigonu - to je hlásek, ta mi nevadí i když furt říká "otočte se do protisměru".
Ty jo míjo.:-p JJ větší televize je lepší, a ovládání je asi o zvyku, ale ten hlas? :-( "Bára" v navigonu - to je hlásek, ta mi nevadí i když furt říká "otočte se do protisměru":-p.:-d
to já používám Garmin c500 (Božena) , nejní to nejnovější model, ale na krivonosku mně dovedla bez nejmenších problémů. i když občas si myslím že sou i kratší trasy naž kterýma mně vede. No, snad ví co dělá : )
to já používám Garmin c500 (Božena) , nejní to nejnovější model, ale na krivonosku mně dovedla bez nejmenších problémů. i když občas si myslím že sou i kratší trasy naž kterýma mně vede. No, snad ví co dělá : )
No pánové já používám svuj nos a maximálně papírovou mapu. A za 11 roků profesionálního ježdění sem se neztratil.
No pánové já používám svuj nos a maximálně papírovou mapu. A za 11 roků profesionálního ježdění sem se neztratil.:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Já mám tom tom GO 720 Docela slušná ale nesmím jí pustit do prahy na Letnou - tam je teď stracená jako Goro v Tokiu.
Já mám tom tom GO 720 Docela slušná ale nesmím jí pustit do prahy na Letnou - tam je teď stracená jako Goro v Tokiu. ;-)
Na kamione aj doma som vyškúšal rôzne navi, a najviac mi sedela navi s iGO Primo. Najprv som ju mal na čínske GPS, neskôr v NAVON.
Hlášky si posťahuješ aké chceš.. ja tam mám české funny od Petra Lišku.
vzor .link.
Na kamione aj doma som vyškúšal rôzne navi, a najviac mi sedela navi s iGO Primo. Najprv som ju mal na čínske GPS, neskôr v NAVON.
Hlášky si posťahuješ aké chceš.. ja tam mám české funny od Petra Lišku.
vzor :D https://www.youtube.com/watch?v=AEV2kVXZaYs