Jsem slyšel,že je ve filtru trocha škodlivých prvků. Co ale dělat,když novej stojí 14 000! Uvidíme co na to ten mechanik a pak se rozhodnem,půjdeme-li do neoprénu čistit fap filtr. K těm závadám co se furt vrací,já jsem puntičkář a ty závady mě pěkně ser.....!
Jsem slyšel,že je ve filtru trocha škodlivých prvků. Co ale dělat,když novej stojí 14 000! Uvidíme co na to ten mechanik a pak se rozhodnem,půjdeme-li do neoprénu čistit fap filtr:-d:-d. K těm závadám co se furt vrací,já jsem puntičkář a ty závady mě pěkně ser.....!
Co si budem namlouvat brutální to je ale učinné,co se týče STK nebo ME tak je to stejně sázka do loterie.Kámoš má 4-letou koktávu takže vpodstatě první ME+STK a z emisí ho vyhodily pro nadměrnou kouřivost tak to dal do servisu neb on je pouze uživatel auta no a servis to napíchnul vymazal sporadické chyby a emise udělal ve své dílně ( každý si představý jak.)Při předání auta mu technik řekl s touhle kartičkou se za dva roky vraťte a budete spokojen.
Co si budem namlouvat brutální to je ale učinné,co se týče STK nebo ME tak je to stejně sázka do loterie.Kámoš má 4-letou koktávu takže vpodstatě první ME+STK a z emisí ho vyhodily pro nadměrnou kouřivost tak to dal do servisu neb on je pouze uživatel auta no a servis to napíchnul vymazal sporadické chyby a emise udělal ve své dílně ( každý si představý jak.)Při předání auta mu technik řekl s touhle kartičkou se za dva roky vraťte a budete spokojen.