Ahoj, mám BERLINGO, celkově už není v moc dobrém stavu...už do něj nechci vrážet peníze a zprovozňovat ho. Potřeboval bych nějakého odborníka co by mi to auto prohlídl a řekl mi zda je možno nějaké díly ještě prodat. Díval jsem se na .link. na stránkách mají, že vykupují náhradní díly. Máte s tím někdo zkušenosti? Ne zrovna s tímto autovrakovištěm, ale klidně i s jiným. Oni si to auto sami prohlédnou a vyberou si, co by chtěli odkoupit?
Ahoj, mám BERLINGO, celkově už není v moc dobrém stavu...už do něj nechci vrážet peníze a zprovozňovat ho. Potřeboval bych nějakého odborníka co by mi to auto prohlídl a řekl mi zda je možno nějaké díly ještě prodat. Díval jsem se na http://www.ekoautovrakoviste.cz/citroen/, na stránkách mají, že vykupují náhradní díly. Máte s tím někdo zkušenosti? Ne zrovna s tímto autovrakovištěm, ale klidně i s jiným. Oni si to auto sami prohlédnou a vyberou si, co by chtěli odkoupit?
Náhradní díly zkuste nabídnou na webech kde se inzerují auta a náhradní díly. Možná se budete divit kolik lidí shání i použité náhr.díly.
Náhradní díly zkuste nabídnou na webech kde se inzerují auta a náhradní díly. Možná se budete divit kolik lidí shání i použité náhr.díly.