Ahoj
Já mám taky citronka ale trochu starší model nemáte na něj cokoliv? nebo nevíte o někom kdo má něco podobnýho? .link.
Ahoj
Já mám taky citronka ale trochu starší model nemáte na něj cokoliv? nebo nevíte o někom kdo má něco podobnýho?
http://inspektorkojak.rajce.idnes.cz/Citroe_Rosalie_2/
Tak bohužel na tvého krasavce doma nic nemám, přeji uspěšnou kompletaci. Kdybys to náhodou do srazu nestihl, tak to přitáhni alespoň na valníku, budeš hvězda víkendu!!! 100%!
Něco podobného prodávají na mobile.de Třeba by se tam něco hodilo?... .link.
:palec Tak bohužel na tvého krasavce doma nic nemám, přeji uspěšnou kompletaci. Kdybys to náhodou do srazu nestihl, tak to přitáhni alespoň na valníku, budeš hvězda víkendu!!! 100%!:palec
Něco podobného prodávají na mobile.de Třeba by se tam něco hodilo?...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=125050000&__lp=20&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=1&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1
musim povedat ze krasny kusok, to si kde nasiel?
isto na take nieco nic nemam a myslim ze nas bude malo tu co by sme nieco mohli mat
vypada ze na nom bude dost roboty, ale take isto stoji zato
musim povedat ze krasny kusok, to si kde nasiel? :)
isto na take nieco nic nemam a myslim ze nas bude malo tu co by sme nieco mohli mat
vypada ze na nom bude dost roboty, ale take isto stoji zato
Hej mazec Rosálka...hele nic na ní nemám,ale umím sehnat!!problém bude v motoru určtě...a kdo ti to bude dělat?....pohybuju se v těchto autech,tak se ozvy kdyžtak
:palecHej mazec Rosálka...hele nic na ní nemám,ale umím sehnat!!problém bude v motoru určtě...a kdo ti to bude dělat?....pohybuju se v těchto autech,tak se ozvy kdyžtak;-)
Ty Woekoukám jsi z Libchavse stavim!!!!já nejsu z brna...jsu z Mýta
Ty Woe:-o:-o:-okoukám jsi z Libchav:-d:-))))se stavim!!!!já nejsu z brna...jsu z Mýta:-o:-))))
No podle fotek tam už je zásah prznitele...výdřeva je pěkně jetá...nejse si teď jistej,že ta stopka není origoš...má to hlavu motoru?karbec???...ale je tam dynamoa pumpa...jinak celkem zachovalý ještě..jinak s tou renovací můžu pomoct.
No podle fotek tam už je zásah prznitele...výdřeva je pěkně jetá...nejse si teď jistej,že ta stopka není origoš...má to hlavu motoru?karbec???...ale je tam dynamoa pumpa...jinak celkem zachovalý ještě:palec..jinak s tou renovací můžu pomoct.
Ahoj
Auto jsem koupil asi před třemi měsíci náhodou v Polsku. Restaurování jsem si rozvrhl asi na dva roky není kam spěchat a chci zachovat originalitu. Ve Francii je spousta firem, který se zabývají replikami dílů ale je to strašná palba. Motor mě bude dělat jeden známej dělal konstruktéra v tatře Kopřivnice a motory jsou pro něj hračka. Už se na to byl dívat a žádnej problém. Má to karbec i hlavu motoru někdo se to pokoušel opravovat ale je prasklej blok motoru tak to vzdal. Pokud se chcete někdo stavit podívat tak nejlí v týdnu dopoledne ale předem
Tel:777 11 66 11 Ahoj
Ahoj
Auto jsem koupil asi před třemi měsíci náhodou v Polsku. Restaurování jsem si rozvrhl asi na dva roky není kam spěchat a chci zachovat originalitu. Ve Francii je spousta firem, který se zabývají replikami dílů ale je to strašná palba. Motor mě bude dělat jeden známej dělal konstruktéra v tatře Kopřivnice a motory jsou pro něj hračka. Už se na to byl dívat a žádnej problém. Má to karbec i hlavu motoru někdo se to pokoušel opravovat ale je prasklej blok motoru tak to vzdal. Pokud se chcete někdo stavit podívat tak nejlí v týdnu dopoledne ale předem
Tel:777 11 66 11 Ahoj
No zas taková hračka ten motor nebudevim o čem mluvim.Cokoliv co budeš potřebovat,napiš nebo volej.Jedeme na burzy a kamarád jezdí do Francie po burzách dost často,kvli věcem na Tractiony.Ta Rosálka je dost velký sousto..budeš potřebovat hoodně velkou finanční rezervu,protože jak píšeš,věci jsou,ale je to pálka..No jinak přeju hodně štěstí,a jak píšu.Ozvy se kdykoliv,a já se taky musim stavit na kukačku
No zas taková hračka ten motor nebude;-)vim o čem mluvim.Cokoliv co budeš potřebovat,napiš nebo volej.Jedeme na burzy a kamarád jezdí do Francie po burzách dost často,kvli věcem na Tractiony.Ta Rosálka je dost velký sousto..budeš potřebovat hoodně velkou finanční rezervu,protože jak píšeš,věci jsou,ale je to pálka..No jinak přeju hodně štěstí,a jak píšu.Ozvy se kdykoliv,a já se taky musim stavit na kukačku:palec
Ahoj
Já vím že motor jednoduchej nebude ale oni to kluci zvládnou když se zabívají vývojem nejsilnější motorky ( FGR motor 2500 V6)
Pár dílů mě chybí a ty burzy ve francii mě celkem zajímají, byl jsem v Chotusicích na burze a ani náznak něčeho co by se hodilo.
Tak to bych se rád na Vás kontaktoval. Jak tam jzděj do francie? je to dost daleko
Ahoj
Já vím že motor jednoduchej nebude ale oni to kluci zvládnou když se zabívají vývojem nejsilnější motorky ( FGR motor 2500 V6)
Pár dílů mě chybí a ty burzy ve francii mě celkem zajímají, byl jsem v Chotusicích na burze a ani náznak něčeho co by se hodilo.
Tak to bych se rád na Vás kontaktoval. Jak tam jzděj do francie? je to dost daleko
Tak teď jsem to tam nacpal třikrát nevšiml jsem si, že to pokračuje na další stránce
Tak teď jsem to tam nacpal třikrát nevšiml jsem si, že to pokračuje na další stránce
Ahoj
Citroeňáci si tykaj..je to spodovej nebo vrchovej?motor myslim?kde to má ventyly?dělali se s ventylama v bloku a hlava byla jen jako výko a nebo hlava s ventylama.Pokud to je soďák,tak to bude sranda celkem..Jinak mám stránky s kontaktem... www.kmcentrum.ic.cz
a jezdí tam celkem často.cca jednou měsíčně!teď tam jsou,a 25. se stavovali.V chotusicích?to je samej šmejd,a nic tam neseženeš!něco na www.i-veteran.cz...ale neslibuju.Jirka
Citroeňáci si tykaj:-):palec..je to spodovej nebo vrchovej?motor myslim?kde to má ventyly?dělali se s ventylama v bloku a hlava byla jen jako výko a nebo hlava s ventylama.Pokud to je soďák,tak to bude sranda celkem:-(..Jinak mám stránky s kontaktem... www.kmcentrum.ic.cz
a jezdí tam celkem často.cca jednou měsíčně!teď tam jsou,a 25. se stavovali.V chotusicích?:-p:-))))to je samej šmejd,a nic tam neseženeš!něco na www.i-veteran.cz...ale neslibuju.Jirka:palec
Ahoj
Motor je vrchovej, ale na něj nic nepotřebuju nacpal jsem do toho ty známí tak ať si poraděj. zatím to celý rozdělávám a mapuju co mě chybí. Mám špatně vytápěnou garáž tak se mě tam v tej zimě moc nechce lízt. To tam jsou tak často burzy? Kolik to je Km?
Ahoj
Motor je vrchovej, ale na něj nic nepotřebuju nacpal jsem do toho ty známí tak ať si poraděj. zatím to celý rozdělávám a mapuju co mě chybí. Mám špatně vytápěnou garáž tak se mě tam v tej zimě moc nechce lízt. To tam jsou tak často burzy? Kolik to je Km?
Hele to přesně nevim ale zjistim!!!oni spíš jezdí celkově d o FR...a hlavně co nejvíc foť!!
Hele to přesně nevim ale zjistim!!!oni spíš jezdí celkově d o FR...a hlavně co nejvíc foť!!
Ahoj
Máte někdo zkušenosti s použitím komaxitu (nanášení barvy v elektrostatickém poli) na díly na autě?
nechal jsem si pár dílů nalakovat vypadá to dobře, ale teď jestli to vydrží.
Ahoj
Máte někdo zkušenosti s použitím komaxitu (nanášení barvy v elektrostatickém poli) na díly na autě?
nechal jsem si pár dílů nalakovat vypadá to dobře, ale teď jestli to vydrží.
Jedná se drobný díly. Například kryí plechy na podlahu a vše co nebude vidět. Komaxit mě vyhovuje mám ho totiž zadarmo.
Za pozink musím platit.
Jedná se drobný díly. Například kryí plechy na podlahu a vše co nebude vidět. Komaxit mě vyhovuje mám ho totiž zadarmo.
Za pozink musím platit.
hele komaksit je na hovno..opravdu i když je zadarmo...nedrří to na rovným plechu..mám s tím zkušenosti...!!!!lepší opískovat a práškovou barvu...na veterány nikdo nepoužívá komaksit!!opravdu!!
hele komaksit je na hovno..opravdu i když je zadarmo...nedrří to na rovným plechu..mám s tím zkušenosti...!!!!lepší opískovat a práškovou barvu...na veterány nikdo nepoužívá komaksit!!opravdu!!
Aha aha
Díky tak se podle toho musím zařídit, škoda ta cena zadara mě fakt vyhovovala
Jirka
Aha aha
Díky tak se podle toho musím zařídit, škoda ta cena zadara mě fakt vyhovovala
Jirka