Zdravím vás,všechny majitele Citroenů. Vzhledem k tomu,že se zde konaly v minulosti srazy a že Pepan letos bohužel nemohl sraz uspořádat,zkusil jsem to udělat sám. Po poradě u Pepana,kdy mi dal nějaké dobré rady/za což jsem mu opravdu vděčný/,jsem vše potřebné připravil a zařídil co jsem mohl. I peněz to něco stálo. Zde jsem vám dal pozvání a očekával jsem,že někdo pozvání přijme a ozve se /přihlásí se/. Jsem velice překvapený,že nikdo nemá zájem. Jediný Pepan pozvání přijal,za což mu děkuji a těším se na setkání s ním. Jen mne mrzí,že si s tím dá člověk práci,času a nestojí nikomu ani za odpověď. Vím,že to není povinnost ale ...........! Hezký den,Škuran.
Zdravím vás,všechny majitele Citroenů. Vzhledem k tomu,že se zde konaly v minulosti srazy a že Pepan letos bohužel nemohl sraz uspořádat,zkusil jsem to udělat sám. Po poradě u Pepana,kdy mi dal nějaké dobré rady/za což jsem mu opravdu vděčný/,jsem vše potřebné připravil a zařídil co jsem mohl. I peněz to něco stálo. Zde jsem vám dal pozvání a očekával jsem,že někdo pozvání přijme a ozve se /přihlásí se/.:nevim Jsem velice překvapený,že nikdo nemá zájem. :-( Jediný Pepan pozvání přijal,za což mu děkuji a těším se na setkání s ním. Jen mne mrzí,že si s tím dá člověk práci,času a nestojí nikomu ani za odpověď. Vím,že to není povinnost ale ...........! Hezký den,Škuran.
Ahoj všichni členové tohoto klubu. Jak víte,4.-6. září proběhl sraz Citroenů v Holanech u Č.Lípy.
Zde jsem umístil pozvání všem včas. Kdo někdy pořádal nějaký sraz,ví jak je to náročné na čas,zajišťování všeho , zejména pokud možno slušného ubytování za co nejméně peněz,slušného zázemí pro program,zajištění potřebných tiskovin,samolepek a povolení a zejména cen do soutěží.atd. Nejsem namyšlený ale podle ohlasů účastníků srazu si myslím,že toto vše jsme zvládli celkem dobře.
Proto chci tímto všem členům
"poděkovat za nečekaně vysokou účast na srazu. Opravdu nás to překvapilo!!! Na pozvání,které jsem zde umístil reagoval tak velký počet členů /DVA!!!/,že jsem myslel,že mi nefunguje PC. Z toho se ještě jeden z pochopitelných důvodů omluvil. Děkuji vám tímto,že jste nezklamali a přispěli k tomu,že nebylo veškeré úsilí,čas a peníze vynaloženo zbytečně."
Nebo že by to bylo obráceně?
Pepanovi děkuji za to,že drží slovo a přijel. Rádi jsme ho zase viděli a doufám,že se zase na nějakém srazíku sejdeme.
Tak se všichni mějte hezky a zase se těšíme na setkání s vámi na dalším srazu. A ještě: účast na srazu "zachránili" například lidé,kteří nejsou nikde registrovaní .
Ahoj všichni členové tohoto klubu. Jak víte,4.-6. září proběhl sraz Citroenů v Holanech u Č.Lípy.
Zde jsem umístil pozvání všem včas. Kdo někdy pořádal nějaký sraz,ví jak je to náročné na čas,zajišťování všeho , zejména pokud možno slušného ubytování za co nejméně peněz,slušného zázemí pro program,zajištění potřebných tiskovin,samolepek a povolení a zejména cen do soutěží.atd. Nejsem namyšlený ale podle ohlasů účastníků srazu si myslím,že toto vše jsme zvládli celkem dobře. ;-)
Proto chci tímto všem členům
"poděkovat za nečekaně vysokou účast na srazu. Opravdu nás to překvapilo!!! Na pozvání,které jsem zde umístil reagoval tak velký počet členů /DVA!!!/,že jsem myslel,že mi nefunguje PC.:-( Z toho se ještě jeden z pochopitelných důvodů omluvil. Děkuji vám tímto,že jste nezklamali a přispěli k tomu,že nebylo veškeré úsilí,čas a peníze vynaloženo zbytečně."
Nebo že by to bylo obráceně? :nevim
Pepanovi děkuji za to,že drží slovo a přijel. Rádi jsme ho zase viděli a doufám,že se zase na nějakém srazíku sejdeme. :palec
Tak se všichni mějte hezky a zase se těšíme na setkání s vámi na dalším srazu. A ještě: účast na srazu "zachránili" například lidé,kteří nejsou nikde registrovaní .