Zdravím všechny citroeňáky a chci se zeptat jestli je v plánu zase nějaký sraz.Přijelo by nás z Berouna víc.Čus Carloss
Zdravím všechny citroeňáky a chci se zeptat jestli je v plánu zase nějaký sraz.Přijelo by nás z Berouna víc.Čus Carloss:-)):-)):-)):-))
No to je momentálně trochu složitější věc. Jestli bude, tak spíš to bude setkání než sraz a určitě ne na Kokořínsku, protože kemp údajně změnil majitele a i po zkušenostech z minulých ročníků bych radši hledal levnější variantu, hlavně co se týče ubytování. Ta se našla, v plánu bylo udělat sraz v autokempu Kačer v Ovčárech asi 6 km od Mělníka, akorát letos je to trochu horší s časem. Ale pokud by byl zájem, můžeme uspořádat jednodenní setkání, nebo nějaký minisraz by asi udělat šel, všechny vás rád uvidím. Takže pokud máte zájem, zkuste navrhnout přibližný termín a můžeme něco zkusit.
No to je momentálně trochu složitější věc. Jestli bude, tak spíš to bude setkání než sraz a určitě ne na Kokořínsku, protože kemp údajně změnil majitele a i po zkušenostech z minulých ročníků bych radši hledal levnější variantu, hlavně co se týče ubytování. Ta se našla, v plánu bylo udělat sraz v autokempu Kačer v Ovčárech asi 6 km od Mělníka, akorát letos je to trochu horší s časem. Ale pokud by byl zájem, můžeme uspořádat jednodenní setkání, nebo nějaký minisraz by asi udělat šel, všechny vás rád uvidím. Takže pokud máte zájem, zkuste navrhnout přibližný termín a můžeme něco zkusit.
To je škoda Pepane,zrovna když jsem sehnal další citroeňáky a na nocování jsem si pořídil ruský stanový přívěsný vozík skiff z 80tých let.:
To je škoda Pepane,zrovna když jsem sehnal další citroeňáky a na nocování jsem si pořídil ruský stanový přívěsný vozík skiff z 80tých let.::-(
Ahoj Pepane. Pokud budeme zdrávi a na živu,tak určitě přijedeme! Rádi bychom sice zase na dva dny ale pokud to nepůjde,přijedeme stejně! Už teď se těšíme. Škurani.
Ahoj Pepane. Pokud budeme zdrávi a na živu,tak určitě přijedeme! Rádi bychom sice zase na dva dny ale pokud to nepůjde,přijedeme stejně! Už teď se těšíme. Škurani.:-d
ahoj, jestli můžu jen malou pozn. tak když už Ti to tady Pepane tak lajnulou, tak ne na konci května - to je totiž CX sraz
jinak bych se ráda na sobotu přijela podívat
ahoj, jestli můžu jen malou pozn. tak když už Ti to tady Pepane tak lajnulou:palec, tak ne na konci května - to je totiž CX sraz:nevim
jinak bych se ráda na sobotu přijela podívat
Ahoj Citroni. Tak jak to vypadá s letošním jarním srazem? Je něco nového ohledně termínu a místa? Těšíme se a ten kemp,jak jsi Pepane uvedl je šikovný.
Ahoj Citroni. Tak jak to vypadá s letošním jarním srazem? Je něco nového ohledně termínu a místa? Těšíme se a ten kemp,jak jsi Pepane uvedl je šikovný.;-)
Zdravím všechny, asi vás trochu zklamu, ale letos sraz nebude. Měl jsem toho teď nějak moc a nedařilo se to všechno úplně jak bych chtěl, takže na plánování srazu nebyla chuť. Každopádně bych letos chtěl navštívit jiné srazy, kde se s vámi rád uvidím a doufám, že příští rok se povede opět uspořádat něco poblíž Mělníka.
Zdravím všechny, asi vás trochu zklamu, ale letos sraz nebude. Měl jsem toho teď nějak moc a nedařilo se to všechno úplně jak bych chtěl, takže na plánování srazu nebyla chuť. Každopádně bych letos chtěl navštívit jiné srazy, kde se s vámi rád uvidím a doufám, že příští rok se povede opět uspořádat něco poblíž Mělníka.
Ahoj Pepane. Tak to je škoda,že sraz nebude. Těšili jsme se. Třeba Ti ještě letos vyjde nějaký čásek a povede se Ti něco uspořádat. V takovém případě určitě přijedeme. Kdybychom bydleli blíž,rád bych Ti i třeba pomohl/kdybys měl zájem/.
Rád bych se zajel podívat i na jiný citrsraz ale nějak se nemohu orientovat ve vztazích mezi ostaními citr.kluby. Nějak nerozumím tomu,proč se k sobě chovají tak nepřátelsky.:Nevim, kdyby to mohl někdo alespoň lehce vysvětlit,byl bych rád.
Jinak Ti - vám přeji ať se daří.
Ahoj Pepane. Tak to je škoda,že sraz nebude. Těšili jsme se. Třeba Ti ještě letos vyjde nějaký čásek a povede se Ti něco uspořádat. V takovém případě určitě přijedeme. Kdybychom bydleli blíž,rád bych Ti i třeba pomohl/kdybys měl zájem/.
Rád bych se zajel podívat i na jiný citrsraz ale nějak se nemohu orientovat ve vztazích mezi ostaními citr.kluby. Nějak nerozumím tomu,proč se k sobě chovají tak nepřátelsky.:Nevim, kdyby to mohl někdo alespoň lehce vysvětlit,byl bych rád.
Jinak Ti - vám přeji ať se daří.:-d
no, škoda, ale plně Tě chápu , předpokládám, že na CXka nepojedeš, ale doufám, že se uvidíme ve Varvažově
Škurane, já myslím, že pokud jedeš na sraz jako jednotlivec sám za sebe, si to prostě užít, tak tohle vůbec řešit nemusíš.. to by bylo na dlouho a vesměs jsou to problémky pouze určitých skupin lidí
no, škoda, ale plně Tě chápu :-)), předpokládám, že na CXka nepojedeš, ale doufám, že se uvidíme ve Varvažově:palec
Škurane, já myslím, že pokud jedeš na sraz jako jednotlivec sám za sebe, si to prostě užít, tak tohle vůbec řešit nemusíš.. to by bylo na dlouho a vesměs jsou to problémky pouze určitých skupin lidí:-d
Je to přesně tak jak píše Simča. Nevraživost mezi jednotlivými kluby většinou pramení z nevraživosti skupinky lidí toho kterého klubu vůči jiné skupince tamtoho klubu. Pak se to přenáší dál a dál a třeba už ty lidi ani na těch klubech (fórech) nefungují ale ta nevraživost je zakořeněná a v klubech by se musely najít dost silné osobnosti které by byli ochotné investovat čas a úsilí do narovnání vztahů mezi kluby. A do toho se nikomu nechce a pokud se člověk chce něčím takovým zabývat a má dost sil nápadů a zkušeností tak ví že jednodušší než rovnat staré spory je zkusit založit něco nového a proto vzniká tolik spolků(klubů) s podobným zaměřením. Konec konců i ten to klub je následek názorového střetu a ta původní parta která to zde rozjížděla byli lidi které jeden takový trochu víc jiný člověk vyštval z jiného klubu pokud si to dobře pamatuju. Bohužel asi až čas dokáže ukázat jakou šanci na život mají tyhle internetové projekty bez historie z dob před internetem.
Ale pokud chceš jet na nějaký sraz jako jednotlivec a nebudeš tam vehementně prezentovat názory z jiného klubu tak aby si pořádající začali myslet že jsi přijel provokovat tak se dá na každém srazu najít dost pozitivního a několik duší se kterýma se to dá i užit na tom srazu. Tohle je jen můj názor nikomu ho nevnucuju neboť, já už sem ač jsem toho se zdejším klubem taky dost zažil moc nepatřím, změn u mě za tu dobu proběhlo moc a není ani nutné je zde ventilovat ale ta hlavní je že už víc jak rok jezdím konkurenčním vozem Peugeot 807.
Je to přesně tak jak píše Simča. Nevraživost mezi jednotlivými kluby většinou pramení z nevraživosti skupinky lidí toho kterého klubu vůči jiné skupince tamtoho klubu. Pak se to přenáší dál a dál a třeba už ty lidi ani na těch klubech (fórech) nefungují ale ta nevraživost je zakořeněná a v klubech by se musely najít dost silné osobnosti které by byli ochotné investovat čas a úsilí do narovnání vztahů mezi kluby. A do toho se nikomu nechce a pokud se člověk chce něčím takovým zabývat a má dost sil nápadů a zkušeností tak ví že jednodušší než rovnat staré spory je zkusit založit něco nového a proto vzniká tolik spolků(klubů) s podobným zaměřením. Konec konců i ten to klub je následek názorového střetu a ta původní parta která to zde rozjížděla byli lidi které jeden takový trochu víc jiný člověk vyštval z jiného klubu pokud si to dobře pamatuju. Bohužel asi až čas dokáže ukázat jakou šanci na život mají tyhle internetové projekty bez historie z dob před internetem.
Ale pokud chceš jet na nějaký sraz jako jednotlivec a nebudeš tam vehementně prezentovat názory z jiného klubu tak aby si pořádající začali myslet že jsi přijel provokovat tak se dá na každém srazu najít dost pozitivního a několik duší se kterýma se to dá i užit na tom srazu. Tohle je jen můj názor nikomu ho nevnucuju neboť, já už sem ač jsem toho se zdejším klubem taky dost zažil moc nepatřím, změn u mě za tu dobu proběhlo moc a není ani nutné je zde ventilovat ale ta hlavní je že už víc jak rok jezdím konkurenčním vozem Peugeot 807.
Ahoj,děkuji Véno Tobě i Simče za odpovědi. Tuším,že to asi není jednoduché a černobílé a je to velká škoda,že se lidi takhle zbytečně dokáží "nemít rádi". Jsme tu vlastně jen na chvilku,tak oč tak závažného jde?! No nic,nepochopil jsem to ale respektuji a když budu moci,zavítám i na jiné srazy. Zde jsem byl poprve loni a byli jsme po všech stránkách spokojeni.
Rádi zavítáme na nějaký srazík a poznat i jiné lidičky. Véno,nevíš,jestli neexistuje nějaký klub nebo spolek,nebo já nevím co,kde jsou nějací majitelé Berlinga? Když tak koukám na tyto tři citr.cluby,tak jsem viděl pouze na tomhle pár majitelů Berlinga. A to na loňském srazu. Na fotkách z jiných clubů jsem žádné Berlingo ani neviděl. Ale to jen tak na okraj. Dík za případnou odpověď a přeji všem jen to dobré a ať autíčka nezlobí. V sobotu odjíždíme na týden do Maďarska do lázní a tam se Berlinga dost často "srocují" bez ohledu na to,zda jsou to majitelé z Čech nebo třeba z Turecka. Dost spolu fungují. Tak hezké léto všem.
Ahoj,děkuji Véno Tobě i Simče za odpovědi. Tuším,že to asi není jednoduché a černobílé a je to velká škoda,že se lidi takhle zbytečně dokáží "nemít rádi". Jsme tu vlastně jen na chvilku,tak oč tak závažného jde?!:nevim No nic,nepochopil jsem to ale respektuji a když budu moci,zavítám i na jiné srazy. Zde jsem byl poprve loni a byli jsme po všech stránkách spokojeni.;-)
Rádi zavítáme na nějaký srazík a poznat i jiné lidičky. Véno,nevíš,jestli neexistuje nějaký klub nebo spolek,nebo já nevím co,kde jsou nějací majitelé Berlinga? Když tak koukám na tyto tři citr.cluby,tak jsem viděl pouze na tomhle pár majitelů Berlinga. A to na loňském srazu. Na fotkách z jiných clubů jsem žádné Berlingo ani neviděl. Ale to jen tak na okraj. Dík za případnou odpověď a přeji všem jen to dobré a ať autíčka nezlobí. V sobotu odjíždíme na týden do Maďarska do lázní a tam se Berlinga dost často "srocují" bez ohledu na to,zda jsou to majitelé z Čech nebo třeba z Turecka. Dost spolu fungují. Tak hezké léto všem.:-))))
Čoveče jako samostaná jednotka berlinga snad v Čechách nikde nejsou. Nebo o nich aspoň nevím. Svého času nás tady bylo hodně berlingářů a i dost nás jezdilo po srazech. Ale výš jak doba postoupila a z lidí co znám od tud tak má berlingo snad už jen Carlos ten míval černé III generaci ale jestli ho ještě má nevím jinak většina z nás měla I generaci a ta už si tak nějak u většiny svoje odsloužila a šla dál do světa co vím .
Čoveče jako samostaná jednotka berlinga snad v Čechách nikde nejsou. Nebo o nich aspoň nevím. Svého času nás tady bylo hodně berlingářů a i dost nás jezdilo po srazech. Ale výš jak doba postoupila a z lidí co znám od tud tak má berlingo snad už jen Carlos ten míval černé III generaci ale jestli ho ještě má nevím jinak většina z nás měla I generaci a ta už si tak nějak u většiny svoje odsloužila a šla dál do světa co vím .
Ahoj všem. Nevím,jestli bude mít někdo ze zde přítomných zájem ale na letošní rok jsem se rozhodl uspořádat sraz všech majitelů Berlinga. Napsal jsem to do diskuse ale radši ještě sem. Akce se koná 4. - 6. září 2015 v autokempu v Holanech u České Lípy. Případní zájemci se hlaste zde. Jak známo,kvůli počtu rezervací na ubytování.
Ahoj všem. Nevím,jestli bude mít někdo ze zde přítomných zájem ale na letošní rok jsem se rozhodl uspořádat sraz všech majitelů Berlinga. Napsal jsem to do diskuse ale radši ještě sem. Akce se koná 4. - 6. září 2015 v autokempu v Holanech u České Lípy. Případní zájemci se hlaste zde. Jak známo,kvůli počtu rezervací na ubytování.
Zdravím všechny, Škuran se za mnou osobně zastavil a pozval mě na sraz, který pořádá, za což mu chci poděkovat a samozřejmě jsem nemohl odmítnout A druhá věc je ta, že pokud nemáte zrovna Berlingo, neznamená to, že se srazu nemůžete zůčastnit, alespoň tak mi to říkal. Já tam pojedu s XM, takže se není čeho bát
Zdravím všechny, Škuran se za mnou osobně zastavil a pozval mě na sraz, který pořádá, za což mu chci poděkovat a samozřejmě jsem nemohl odmítnout :-) A druhá věc je ta, že pokud nemáte zrovna Berlingo, neznamená to, že se srazu nemůžete zůčastnit, alespoň tak mi to říkal. Já tam pojedu s XM, takže se není čeho bát ;-)
Tak Citróni,srazík se už blíží a jak napsal Pepan: je pro všechny Citroeny. Jen mne překvapuje,že nevidím žádný zájem! Doufám,že se ještě rozhodnete přijet.
Tak Citróni,srazík se už blíží a jak napsal Pepan: je pro všechny Citroeny. Jen mne překvapuje,že nevidím žádný zájem:nevim! Doufám,že se ještě rozhodnete přijet.:-)
Bohužel na sraz nedorazim.Přeložili nám termín závodů dračích lodí v Berouně na 4.-5.9.
Bohužel na sraz nedorazim.Přeložili nám termín závodů dračích lodí v Berouně na 4.-5.9.
Ahoj,Carlosi. To je škoda,že Ti to nevyjde k nám do Holan. Ale ty závody dračích lodí musí být také paráda!!! Tak se měj hezky a zase někdy jindy. Standa
Ahoj,Carlosi. To je škoda,že Ti to nevyjde k nám do Holan. Ale ty závody dračích lodí musí být také paráda!!! Tak se měj hezky a zase někdy jindy. Standa