Ahoj, Díky Pepanovi a spolupracovníkům za pěknou čumku. Ještě jednou omluva za "chvilkvou" účast, ale nechtěl jsem být druhý Zqwaxx . Galerie na fotky zde: .link.
Ahoj, Díky Pepanovi a spolupracovníkům za pěknou čumku. Ještě jednou omluva za "chvilkvou" účast, ale nechtěl jsem být druhý Zqwaxx :-d. Galerie na fotky zde: http://www.citroen-club.eu/page/kod-70/cmain-83737964/cc-99593370.html#.Ub31PJyslx8
Tak jsem konečně nahrál fotky do fotogalerie - sice se nahrály v opačném pořadí, ale určitě se v nich zorientujete
Tak jsem konečně nahrál fotky do fotogalerie - sice se nahrály v opačném pořadí, ale určitě se v nich zorientujete :-)
Jen pro informaci, plánujeme opět po roce další sraz přibližně na přelomu května a června, po víkendu by mělo být schváleno definitivní datum
Jen pro informaci, plánujeme opět po roce další sraz přibližně na přelomu května a června, po víkendu by mělo být schváleno definitivní datum :-)
Tak termín konečně potvrzen, letošní sraz bude 13-15.6 2014. Pokud vše dobře dopadne, sobotní program se bude odehrávat na Mělnickém Náměstí Míru, kde je krásný prostor pro hromadnou fotku aut a účastníků. Chybět by neměla ani prohlídka památek.
Tak termín konečně potvrzen, letošní sraz bude 13-15.6 2014. Pokud vše dobře dopadne, sobotní program se bude odehrávat na Mělnickém Náměstí Míru, kde je krásný prostor pro hromadnou fotku aut a účastníků. Chybět by neměla ani prohlídka památek.
Myslím že to je jednoduchý. Několik velkých srazů bylo v režii Petrise &spol. a ty byli situované na Křivonosku a pak ten jeho poslední tuším někde okolo Tábora. Po Petrisovy vzal štafetu se srazama Pep@n a jeho kompany a tudíž je sraz plánován do lokality která vyhovuje organizátorům. Je na tom něco k nepochopení nikdo přece nemůže chtít po organizátorovy aby dělal sraz někde 100 km od domova. Sám jsem pořádal pro zdejší společenství dva srazy a pro jinou podobnou společnost víkendový sraz tudíž si dovedu představit kolik je s organizací starostí a kolik se najezdí km jenom než je vyřízeno ubytko a podobný věci. Takže pokud by chtěl někdo pořádat sraz jinde iniciativě se meze nekladou.
Myslím že to je jednoduchý. Několik velkých srazů bylo v režii Petrise &spol. a ty byli situované na Křivonosku a pak ten jeho poslední tuším někde okolo Tábora. Po Petrisovy vzal štafetu se srazama Pep@n a jeho kompany a tudíž je sraz plánován do lokality která vyhovuje organizátorům. Je na tom něco k nepochopení nikdo přece nemůže chtít po organizátorovy aby dělal sraz někde 100 km od domova. Sám jsem pořádal pro zdejší společenství dva srazy a pro jinou podobnou společnost víkendový sraz tudíž si dovedu představit kolik je s organizací starostí a kolik se najezdí km jenom než je vyřízeno ubytko a podobný věci. Takže pokud by chtěl někdo pořádat sraz jinde iniciativě se meze nekladou.
ATC Kokořín hlavně z důvodů co popsal Véna a taky proto, že je tam příjemné prostředí a s majiteli kempu je výborná dohoda.
ATC Kokořín hlavně z důvodů co popsal Véna a taky proto, že je tam příjemné prostředí a s majiteli kempu je výborná dohoda.
Novinky ke srazu: konečně máme oficiálně potvrzeno povolení vyhrazeného prostoru pro přehlídku a focení aut na Náměstí Karla IV. v Mělníku. Odtud taky proběhne start hlavní soutěže v sobotu.
Novinky ke srazu: konečně máme oficiálně potvrzeno povolení vyhrazeného prostoru pro přehlídku a focení aut na Náměstí Karla IV. v Mělníku. Odtud taky proběhne start hlavní soutěže v sobotu.
Tak koukam zatím přihlášených docela málo.Je to škoda, Kokořínsko je docela hezké.
Tak koukam zatím přihlášených docela málo.Je to škoda, Kokořínsko je docela hezké.:palec
Kdo víte, že přijedete, prosím se zaregistrujte na sraz. Případně kdo bude chtít chatku, může si ji zarezervovat, kromě Carlosse, ten jí má zamluvenou. Kontakt na kemp naleznete na stránkách camp.kokorin.info
Kdo víte, že přijedete, prosím se zaregistrujte na sraz. Případně kdo bude chtít chatku, může si ji zarezervovat, kromě Carlosse, ten jí má zamluvenou. Kontakt na kemp naleznete na stránkách camp.kokorin.info
Ahoj,nebyl už nějaký rok na žádném srazu. Kdysi na takové srazy přijížděli někdy i fandové - mechanici ze servisu(třeba soukromého) a na místě i třeba posloužili,nebo poradili,třeba za peníze. Nevíte někdo,jestli se někdo takový nedostaví? Např."citrondědek z Jenče" nebo někdo jiný? Bylo by to možná k prospěchu. Ale třeba to v úmyslu někdo má a "já chci radit ,jak se dýchá".V každém případě se těšíme.
Ahoj,nebyl už nějaký rok na žádném srazu. Kdysi na takové srazy přijížděli někdy i fandové - mechanici ze servisu(třeba soukromého) a na místě i třeba posloužili,nebo poradili,třeba za peníze. Nevíte někdo,jestli se někdo takový nedostaví? Např."citrondědek z Jenče" nebo někdo jiný? Bylo by to možná k prospěchu. Ale třeba to v úmyslu někdo má a "já chci radit ,jak se dýchá":-).V každém případě se těšíme. :-))
Mechaniků se určitě pár najde. Dědek to nejspíš nebude, ale v organizátorskym týmu nás pár mechaniků je Ale účelem srazu je hlavně klid, pohoda a sranda, takže se nebudem bavit jen o autech
Mechaniků se určitě pár najde. Dědek to nejspíš nebude, ale v organizátorskym týmu nás pár mechaniků je :-) Ale účelem srazu je hlavně klid, pohoda a sranda, takže se nebudem bavit jen o autech :palec
Program se mi nepodařilo umístit do sekce srazy, tak ho dávám sem:
Páteční odpoledne od 15:00 hodin bude věnován čas na příjezd a zápis účastníků, večer okolo 20:00 hodin bude již oblíbená a zábavná soutěž zvaná ''Chmaták'' a potom volná zábava.
Večeře je možná v restauraci přímo v kempu.
Sobota:
Ráno od 08:00 do 10:00 registrace pro případné opozdilce. V 10:00 rozprava, kde bude vysvětleno vše okolo hlavního dění. Snídaně v případě zájmu bude formou rautu (zájem nutno nahlásit při příjezdu).
Okolo 11:00 hodin se hromadně přesuneme na Náměstí Karla IV., Mělník, kde proběhne hromadné focení aut a účastníků. Dále podle uvážení čas na oběd, prohlídku památek nebo jiné rekreační a občerstvovací aktivity. Z náměstí bude přibližně ve 14:00 hod. odstartována hlavní soutěž, jejíž pravidla budou vysvětlena na rozpravě.
Po ukončení soutěže bude věnován čas na vzájemné sdílení dojmů ze soutěže a případnou volnou zábavu. Večer bude pro zájemce zajištěn táborák, takže kdo by nechtěl na večeři do restaurace, může si opéct buřty(které si pochopitelně doveze) . Během večerní zábavy budou účastníci podrobeni zkoušce kreativity.
Neděle:
Snídaně, vyhlášení výsledků, předání cen a ukončení akce.
Časy se případně můžou nepatrně měnit podle počtu a potřeb účastníků.
Při registraci bude vybírán poplatek 200 Kč za posádku (příspěvek na ceny, itineráře, samolepka srazu a příspěvek na pronájem plochy náměstí)
Na závěr bych rád zdůraznil, že na hlavní soutěž je potřeba minimálně dvoučlenná posádka (řidič a navigátor) a doporučujeme vlastní papírovou mapu. V případě, že by někdo neměl spolujezdce, bude umožněno sjednocování posádek. Hlavní soutěž se jede za běžného provozu, tzn. za dodržování dopravních předpisů. Za stav a způsobilost vozidla si každý odpovídá sám.
Zájemci o ubytování v chatkách si raději chatku zarezervujte předem,viz. web: camp.kokorin.info
Případné dotazy mi udělujte formou soukromé zprávy.
Program se mi nepodařilo umístit do sekce srazy, tak ho dávám sem:
Páteční odpoledne od 15:00 hodin bude věnován čas na příjezd a zápis účastníků, večer okolo 20:00 hodin bude již oblíbená a zábavná soutěž zvaná ''Chmaták'' a potom volná zábava.
Večeře je možná v restauraci přímo v kempu.
Sobota:
Ráno od 08:00 do 10:00 registrace pro případné opozdilce. V 10:00 rozprava, kde bude vysvětleno vše okolo hlavního dění. Snídaně v případě zájmu bude formou rautu (zájem nutno nahlásit při příjezdu).
Okolo 11:00 hodin se hromadně přesuneme na Náměstí Karla IV., Mělník, kde proběhne hromadné focení aut a účastníků. Dále podle uvážení čas na oběd, prohlídku památek nebo jiné rekreační a občerstvovací aktivity. Z náměstí bude přibližně ve 14:00 hod. odstartována hlavní soutěž, jejíž pravidla budou vysvětlena na rozpravě.
Po ukončení soutěže bude věnován čas na vzájemné sdílení dojmů ze soutěže a případnou volnou zábavu. Večer bude pro zájemce zajištěn táborák, takže kdo by nechtěl na večeři do restaurace, může si opéct buřty(které si pochopitelně doveze) :-). Během večerní zábavy budou účastníci podrobeni zkoušce kreativity.
Neděle:
Snídaně, vyhlášení výsledků, předání cen a ukončení akce.
Časy se případně můžou nepatrně měnit podle počtu a potřeb účastníků.
Při registraci bude vybírán poplatek 200 Kč za posádku (příspěvek na ceny, itineráře, samolepka srazu a příspěvek na pronájem plochy náměstí)
Na závěr bych rád zdůraznil, že na hlavní soutěž je potřeba minimálně dvoučlenná posádka (řidič a navigátor) a doporučujeme vlastní papírovou mapu. V případě, že by někdo neměl spolujezdce, bude umožněno sjednocování posádek. Hlavní soutěž se jede za běžného provozu, tzn. za dodržování dopravních předpisů. Za stav a způsobilost vozidla si každý odpovídá sám.
Zájemci o ubytování v chatkách si raději chatku zarezervujte předem,viz. web: camp.kokorin.info
Případné dotazy mi udělujte formou soukromé zprávy.
Posádek je sice přihlášených málo, ale několik lokálních účastníků mi potvrdilo účast osobně, takže nás celkem bude víc. Těšíme se na vás zítra v kempu cca od 15:00 hod.
Posádek je sice přihlášených málo, ale několik lokálních účastníků mi potvrdilo účast osobně, takže nás celkem bude víc. Těšíme se na vás zítra v kempu cca od 15:00 hod.
Sraz je za námi, chci poděkovat všem zúčastněným za ukázněnost a pohodovou atmosféru. Dík patří taky Carlossovi za poskytnutí úžasných cen. Pokud se povede, třeba se sejdeme zase za rok
Sraz je za námi, chci poděkovat všem zúčastněným za ukázněnost a pohodovou atmosféru. Dík patří taky Carlossovi za poskytnutí úžasných cen. Pokud se povede, třeba se sejdeme zase za rok ;-)
díky Pepane za zprostředkování setkání pár fajn lidiček, počasí vyšlo suprově, příroda nádherná, tak co víc si přát
tak zase někdy naviděnou
ahoj,
díky Pepane za zprostředkování setkání pár fajn lidiček, počasí vyšlo suprově, příroda nádherná, tak co víc si přát:palec
tak zase někdy naviděnou
Nazdárek zdravím všechny co byli na srazu dle mě se moc povedl a děkujem Pepčovi ,že to tak zvládnul. Pár fotek od nás .link.
Nazdárek zdravím všechny co byli na srazu dle mě se moc povedl a děkujem Pepčovi ,že to tak zvládnul. Pár fotek od nás http://kadas1.rajce.idnes.cz/Sraz_citroen_2014 :-))))
Ahoj všem. Připojujeme se s poděkováním za zorganizování srazu na Kokoříně. Bylo to příjemné setkání příjemných lidiček v příjemném prostředí. Líbilo se nám to a pokud to bude možné tak příště určitě přijedeme zase. Pep@ne a Tvé přítelkyni dík. Také děkujeme za pěkné fotky i Kaďasům.
Škuran.
Ahoj všem. Připojujeme se s poděkováním za zorganizování srazu na Kokoříně. Bylo to příjemné setkání příjemných lidiček v příjemném prostředí. Líbilo se nám to a pokud to bude možné tak příště určitě přijedeme zase. Pep@ne a Tvé přítelkyni dík. Také děkujeme za pěkné fotky i Kaďasům.;-)
Škuran.
Taky díky za super sraz a za příjemný sobotní večer. Přidávám další fotky .link. ale bohužel videa ode mě nebudou, karta v kameře byla poškozená, takže jsem o vše přišel. Tak alespoň ty fotky...
Taky díky za super sraz a za příjemný sobotní večer. Přidávám další fotky https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10203873353664704.1073741826.1546712313&type=1&l=7d2f783529, ale bohužel videa ode mě nebudou, karta v kameře byla poškozená, takže jsem o vše přišel. Tak alespoň ty fotky...