Zveme vás na sraz v termínu 14-16 června 2013 v Kokořínském údolí. Odkaz na kemp: .link.
Podrobnosti budou zveřejňovány postupně.
Zveme vás na sraz v termínu 14-16 června 2013 v Kokořínském údolí. Odkaz na kemp: http://camp.kokorin.info/
Podrobnosti budou zveřejňovány postupně.
Píšu si do kalendáře , Pepane zadej prosím do sekce "srazy" .link. - dole je "vytvořit novou událost"
Píšu si do kalendáře :palec, Pepane zadej prosím do sekce "srazy" http://www.citroen-club.eu/srazy/ - dole je "vytvořit novou událost" ;-)
já nemohu ale přijedu se aspon v pátek na vás kouknout a pokecat ale už né citroenem ..... bohužel....
já nemohu ale přijedu se aspon v pátek na vás kouknout a pokecat ale už né citroenem ..... bohužel....
Chtěl bych vyzvat účastníky, kteří ví, že přijedou aby se zaregistrovali a případně zamluvili chatku. Místa pro stanování stačí hlásit na místě. Kontakt na autokemp najdete u popisu akce.
Chtěl bych vyzvat účastníky, kteří ví, že přijedou aby se zaregistrovali a případně zamluvili chatku. Místa pro stanování stačí hlásit na místě. Kontakt na autokemp najdete u popisu akce.
Nějak nám to počasí přišlo nevhod. Je někdo z okolí, aby okouknul situaci? Není poblíž voda, která kemp vyplavila?
Nějak nám to počasí přišlo nevhod. Je někdo z okolí, aby okouknul situaci? Není poblíž voda, která kemp vyplavila?
Ještě bych měl připomenout několik málo důležitých informací před srazem. Na místě bude účtován poplatek 150 Kč (ceny do soutěží a samolepka srazu). Při registraci si také budete vybírat menu k sobotnímu obědu, přesná cena a nabídka jídel bude zveřejněna na místě. Na ČUM jízdu budete potřebovat spolujezdce a doporučujeme vzít si tvrdší podložku na zakreslování do itineráře, vlastní mapu a propisku.
Ještě bych měl připomenout několik málo důležitých informací před srazem. Na místě bude účtován poplatek 150 Kč (ceny do soutěží a samolepka srazu). Při registraci si také budete vybírat menu k sobotnímu obědu, přesná cena a nabídka jídel bude zveřejněna na místě. Na ČUM jízdu budete potřebovat spolujezdce a doporučujeme vzít si tvrdší podložku na zakreslování do itineráře, vlastní mapu a propisku.
jestli budu moc tak se na pátek stavim pokecat už sice nemám citrona ale s váma lidi rád pokecám tak bych se na pátek stavil ...
jestli budu moc tak se na pátek stavim pokecat už sice nemám citrona ale s váma lidi rád pokecám tak bych se na pátek stavil ...
Je mi to moc lito, z osobnich duvodu musim letosni sraz vynechat. Snad to prijde priste.
Je mi to moc lito, z osobnich duvodu musim letosni sraz vynechat. Snad to prijde priste. :-((((
Tak bohužel i já musím poprvé vynechat. Zákazníci jsou neoblomní a nedokážou vydržet do pondělí. Pěkně si to tam užijte a ať Vám počasí přeje. A foťte, hodně foťte, hlavně hydro houpačky!
Tak bohužel i já musím poprvé vynechat.:-(((( Zákazníci jsou neoblomní a nedokážou vydržet do pondělí. Pěkně si to tam užijte a ať Vám počasí přeje.;-) A foťte, hodně foťte, hlavně hydro houpačky!:-d
Děkujeme, vážíme si vaší účasti a doufáme, že se nám povede se za rok setkat znovu a ve větším počtu.
Děkujeme, vážíme si vaší účasti a doufáme, že se nám povede se za rok setkat znovu a ve větším počtu.
Ahojík,mám pro vás taková vzdělení,zkontrolujte si jestli jste si neprivezly jako já klíštáka a ještě na extremnim místě...jinak děkuji za super sraz....
Ahojík,mám pro vás taková vzdělení,zkontrolujte si jestli jste si neprivezly jako já klíštáka a ještě na extremnim místě...:-(jinak děkuji za super sraz....:-))))