teda to vypadá moooc pěkně, zatím se registrovat nebudu, protože je to fakt za dlouho, ale značím si do kalendáře
teda to vypadá moooc pěkně:palec, zatím se registrovat nebudu, protože je to fakt za dlouho, ale značím si do kalendáře:-d
Jen si to poznač a přijed
Vážení přátelé,
abychom si náš sraz trochu zpříjemnili, dohodli jsme s provozovateli kempu pár výhod.
Cena pobytu se počítá na hlavu (ne za chatku). Nocleh na jednoho na den stojí 120 Kč. Výslednou částku (120 krát počet osob krát počet dní) zaplatíte jako zálohu při rezervaci chatky na čísle: 608 749 745. Tam také obdržíte všechny informace ohledně platby. Při rezervaci uvádějte svůj NICK kvůli identifikaci.
Cena ubytování ve stanu je 50Kč (za jakýkoliv stan) + 50Kč za osobu.
Na místě se pak již zaplatí pouze rekreační poplatek obci (10Kč na osobu a den) a případně poplatek 60Kč za ložní prádlo (jednorázově na osobu nezávisle na délce pobytu).
Parkovné pro naše vozy je pro členy klubu ZDARMA.
Každý také obdrží při příjezdu ZDARMA kupon na 1 pivo z místního pivovaru zdarma (1 osoba=1 pivo )
V ceně pobytu jsou dále některé vodní a společenské atrakce, ale o tom Vám více řekneme na místě.
Těšíme se na Vaší účast VénaHB a Karlos3.
Jen si to poznač a přijed:palec
Vážení přátelé,
abychom si náš sraz trochu zpříjemnili, dohodli jsme s provozovateli kempu pár výhod.
Cena pobytu se počítá na hlavu (ne za chatku). Nocleh na jednoho na den stojí 120 Kč. Výslednou částku (120 krát počet osob krát počet dní) zaplatíte jako zálohu při rezervaci chatky na čísle: 608 749 745. Tam také obdržíte všechny informace ohledně platby. Při rezervaci uvádějte svůj NICK kvůli identifikaci.
Cena ubytování ve stanu je 50Kč (za jakýkoliv stan) + 50Kč za osobu.
Na místě se pak již zaplatí pouze rekreační poplatek obci (10Kč na osobu a den) a případně poplatek 60Kč za ložní prádlo (jednorázově na osobu nezávisle na délce pobytu).
Parkovné pro naše vozy je pro členy klubu ZDARMA.
Každý také obdrží při příjezdu ZDARMA kupon na 1 pivo z místního pivovaru zdarma (1 osoba=1 pivo )
V ceně pobytu jsou dále některé vodní a společenské atrakce, ale o tom Vám více řekneme na místě.
Těšíme se na Vaší účast VénaHB a Karlos3.
Veno, zaujala mě u registrace ta morálka, To jako kdzž nemám morální profil cezetek nemůžu jet?
Veno, zaujala mě u registrace ta morálka:-d, To jako kdzž nemám morální profil cezetek nemůžu jet? :-d
Veno, zaujala mě u registrace ta morálka, To jako kdzž nemám morální profil cezetek nemůžu jet?
No to by tě muselo svědomí fackovat,z cezetek si utekl,kvůli tomu neschopnýmu čáryfukovi,šel jsi sem,tady chcíp pes,jenom tím,že jsi se tady na to vykašlal,když jsi to chtěl dát dokupy,aby to k něčemu bylo,a ty chceš k čáryfukovi lézt znovu?Že ti to prosím tě není blbý...
No to by tě muselo svědomí fackovat,z cezetek si utekl,kvůli tomu neschopnýmu čáryfukovi,šel jsi sem,tady chcíp pes,jenom tím,že jsi se tady na to vykašlal,když jsi to chtěl dát dokupy,aby to k něčemu bylo,a ty chceš k čáryfukovi lézt znovu?Že ti to prosím tě není blbý...:nevim
Petris: jet klidne muzes a jsi zvan a nejen ty . Drahuše: pises castecnou pravdu ale tady jste zacali delat to same co jste nachteli od Karla tak jsem prestal sem chodit. a po odstraneni Karla s CZka jsem tam s tou partou spokojen a mam dojem ze to tam funguje. a proto ze to vede nikdo jiny tak me to blbý neni.
Petris: jet klidne muzes a jsi zvan a nejen ty :palec. Drahuše: pises castecnou pravdu ale tady jste zacali delat to same co jste nachteli od Karla tak jsem prestal sem chodit. a po odstraneni Karla s CZka jsem tam s tou partou spokojen a mam dojem ze to tam funguje:palec. a proto ze to vede nikdo jiny tak me to blbý neni. ;-)
Ahoj.
Je to pro mě už asi trošku moc "z ruky". Asi se neuvidíme, jak to tak zatím vypadá....
Ale možné je všechno, třebas mi ještě rupne v palici.
Ahoj.
Je to pro mě už asi trošku moc "z ruky". Asi se neuvidíme, jak to tak zatím vypadá....
Ale možné je všechno, třebas mi ještě rupne v palici. :-)
No to by tě muselo svědomí fackovat,z cezetek si utekl,kvůli tomu neschopnýmu čáryfukovi,šel jsi sem,tady chcíp pes,jenom tím,že jsi se tady na to vykašlal,když jsi to chtěl dát dokupy,aby to k něčemu bylo,a ty chceš k čáryfukovi lézt znovu?Že ti to prosím tě není blbý...
Někteří nic nepochopili..
Neodešel jsem sem, tyto stránky byly založeny pro "nás". Pro pár nadšenců, kterým se nelíbila "manipulace" jistého pána. Těchto pár nadšenců se chtělo jen bavit a ukázat, že to lze dělat lépe. To jsme myslím dokázali, a kdo se zúčastnil některých z našeti pěti srazů, to snad potvrdí. Co chci říci - dělali jsme to pro všechny ty báječné lidi co dorazili, chtěli se bavit a snad se i bavili. Samozřejmě, pod vlajkou těchto stránek. Ale vše je o lidech, ne o stránkách. Vždy se rád opět s nimi setkám, ať už je to pod jakoukoliv vlajkou, třeba na srazu VW. upss.. No to by tě muselo svědomí fackovat,z cezetek si utekl,kvůli tomu neschopnýmu čáryfukovi,šel jsi sem,tady chcíp pes,jenom tím,že jsi se tady na to vykašlal,když jsi to chtěl dát dokupy,aby to k něčemu bylo,a ty chceš k čáryfukovi lézt znovu?Že ti to prosím tě není blbý...:nevim
:-d Někteří nic nepochopili..
Neodešel jsem sem, tyto stránky byly založeny pro "nás". Pro pár nadšenců, kterým se nelíbila "manipulace" jistého pána. Těchto pár nadšenců se chtělo jen bavit a ukázat, že to lze dělat lépe. To jsme myslím dokázali, a kdo se zúčastnil některých z našeti pěti srazů, to snad potvrdí. Co chci říci - dělali jsme to pro všechny ty báječné lidi co dorazili, chtěli se bavit a snad se i bavili. Samozřejmě, pod vlajkou těchto stránek. Ale vše je o lidech, ne o stránkách. Vždy se rád opět s nimi setkám, ať už je to pod jakoukoliv vlajkou, třeba na srazu VW.:-d upss..:-d