jak to vypadá tak přijedu v sobotu brzo ráno v pátek to nestíhám je to sraz z mim autem citronem poslední ???? tak určo přijedu ......
jak to vypadá tak přijedu v sobotu brzo ráno v pátek to nestíhám je to sraz z mim autem citronem poslední ???? tak určo přijedu ......
Necelý den.. Předpověď se vyjasňuje - po pátečním přechodu studené fronty by se měla oblačnost již odpoledne trhat, na sobotu a neděli dopoledne již žádný déšť. Připomínám, páteční registrace v čase 16.00 - 20:30, v sobotu 8:00 - 9:50 - Kdo se neregistruje, jako by nebyl . Pozdější registrace jen inviduálně a zcela vyjímečně , jelikož program je náročný a soutěže budou v plném proudu. Jen připomínám potřebu mapy na sobotní čumku. (GPS, smartfouny budou v případě užití při čumce zabaveny a vráceny až na konci srazu ) Doporučuji před odjezdem pročíst program a pravidla. .link.
Necelý den.. Předpověď se vyjasňuje - po pátečním přechodu studené fronty by se měla oblačnost již odpoledne trhat, na sobotu a neděli dopoledne již žádný déšť. Připomínám, páteční registrace v čase 16.00 - 20:30, v sobotu 8:00 - 9:50 - Kdo se neregistruje, jako by nebyl :-d. Pozdější registrace jen inviduálně a zcela vyjímečně , jelikož program je náročný a soutěže budou v plném proudu. Jen připomínám potřebu mapy na sobotní čumku. (GPS, smartfouny budou v případě užití při čumce zabaveny a vráceny až na konci srazu :-)))) ) Doporučuji před odjezdem pročíst program a pravidla. :palec http://www.citroen-club.eu/srazy/4-sraz-citroen-clubu-eu
Zhruba za hodinu a půl vyrážíme. Sice o Xantii míň, páč mi minulý týden umřel motor a BX 4x4 ještě nejezdí. Ale i tak tam jedu díky svému kamarádovi Bohdanovi, kterému tímto děkuji za půjčení BX. Naše Písecká banda se tedy skládá z jednoho XM, jednoho BX a dvou Xantií. Sakra, to jsem se zase rozepsal a ještě nemám sbaleno...
Zhruba za hodinu a půl vyrážíme.:-) Sice o Xantii míň, páč mi minulý týden umřel motor a BX 4x4 ještě nejezdí.:-( Ale i tak tam jedu díky svému kamarádovi Bohdanovi, kterému tímto děkuji za půjčení BX. Naše Písecká banda se tedy skládá z jednoho XM, jednoho BX a dvou Xantií. Sakra, to jsem se zase rozepsal a ještě nemám sbaleno...
tak já jedu zejtra ráno kolem 8 jsem tam
ale to počasí dnska stojí fakt za hovno chčije jako kráva a furt ......
tak já jedu zejtra ráno kolem 8 jsem tam :D:D:D
ale to počasí dnska stojí fakt za hovno chčije jako kráva a furt ...... :(
Díky ještě jednou Všem účastníkům srazu za účast, dobrou zábavu a skvělou atmosféru. Díky kolegům organizátorům za skvělou práci. Výsledková listina je zde: .link. , fotky můžete vkládat do galerie .link.
PS: Videa na jůtubko, pak v diskuzi odkaz.
Díky ještě jednou Všem účastníkům srazu za účast, dobrou zábavu a skvělou atmosféru. Díky kolegům organizátorům za skvělou práci. Výsledková listina je zde: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=53709245&cmain=53709245&oid=55699922&clang=cz , fotky můžete vkládat do galerie http://www.citroen-club.eu/page/kod-70/cmain-83737964/cc-53709245.html
:palec PS: Videa na jůtubko, pak v diskuzi odkaz. :-)
uz mel proslov jak karel gott??, tak letos sem to opravdu ale opravdu necekal
jake to prekvapeni ze ZQWAXX je prvni :-))))
uz mel proslov jak karel gott??, tak letos sem to opravdu ale opravdu necekal :nevim
také děkuji všem za krásný sraz!!!!!,škoda že jsem ho musel opustit dříve z pracovních povinností ale bylo vše perfektní
také děkuji všem za krásný sraz!!!!!:-)),škoda že jsem ho musel opustit dříve z pracovních povinností :-( ale bylo vše perfektní :palec
Krásný a dobře organizovaný sraz. Díky Petrisovi a jeho kolegům. SUPER !!!!
Roman
Krásný a dobře organizovaný sraz. Díky Petrisovi a jeho kolegům. SUPER !!!!:-))))
Roman
Nezbývá než souhlasit, sraz supr, počasí taky a měli jsme to i s poutí
škoda jen, že další bude až za rok
Nezbývá než souhlasit, sraz supr, počasí taky a měli jsme to i s poutí:palec
škoda jen, že další bude až za rok
Tak jsme taky v pohode a ve zdravi dorazili domu.
Diky Petrisovi a celemu organizacnimu tymu za fajn usporadany sraz kde nas opet dokazali prekvapit svou invenci pri vymysleni disciplin (couvaci vlozka ve zrucce a zrucka NO. 2 fakt nemela chybu )
Snad se vsichni dobre bavili a uz ted se tesim na dalsi srazik, u ktereho bude mit Pepan pekne nastavenou latku, toz at se mu dari, idealne ji posunout opet vyse
Tak jsme taky v pohode a ve zdravi dorazili domu.
Diky Petrisovi a celemu organizacnimu tymu za fajn usporadany sraz :palec kde nas opet dokazali prekvapit svou invenci pri vymysleni disciplin (couvaci vlozka ve zrucce a zrucka NO. 2 fakt nemela chybu :-d :-d :-d )
Snad se vsichni dobre bavili a uz ted se tesim na dalsi srazik, u ktereho bude mit Pepan pekne nastavenou latku, toz at se mu dari, idealne ji posunout opet vyse :)
Ještě že letos už sraz byl.Dneska v 15.00 mi 75letý stařík pěkně vytunil moje berlingo.Nandal mě to pěkně na bůček.Levé šoupačky,práh,zadní blatník,kolo a asi i náprava.Škoda tak 120000-150000kč.
Ještě že letos už sraz byl.Dneska v 15.00 mi 75letý stařík pěkně vytunil moje berlingo.Nandal mě to pěkně na bůček.Levé šoupačky,práh,zadní blatník,kolo a asi i náprava.Škoda tak 120000-150000kč.
Sakrys ... Nic prijemneho podle toho popisu. Hlavne jestli je osadka zdravotne O.K.
Sakrys ... Nic prijemneho podle toho popisu. Hlavne jestli je osadka zdravotne O.K.