Ahojte, rád by som vás pozval na tento zrazík: .link.
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese .link. , počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Ahojte, rád by som vás pozval na tento zrazík:
http://tomicom.sk/files/plagat_citroen_komp.jpg
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese http://www.tomicom.sk , počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Přílohy: plagat_citroen_komp.jpg ( 105725b ) -
Ahojte, rád by som vás pozval na tento zrazík: .link.
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese .link. počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Tomi ten link na registraci nefunguje
Tomi ten link na registraci nefunguje :-(:nevim
Je možné přijet i jen na jeden den?? Sic to mám za rohem, ale nehrozí v sezónu dostat volno na tři dny
Je možné přijet i jen na jeden den?? Sic to mám za rohem, ale nehrozí v sezónu dostat volno na tři dny :-p
Je to hodne zajimave ale na druhou stranu dost za dlouho. Kdybych tak věděl co v červenci bude, ach jo.
Je registrace zcela "závazná"?
Je to hodne zajimave ale na druhou stranu dost za dlouho. :-(((( Kdybych tak věděl co v červenci bude, ach jo.
Je registrace zcela "závazná"?
Ahojte, link som opravil, systém automaticky bral do linku i čiarku za stránkou.
Samozrejme na zraz sa dá registrovať na 1, 2 alebo všetky tri dni, nie je to absolútne problém, po vyklikaní údajov na stránke je to pekne vidieť, a dostanete i informatívny výpočet.
Prihlasovanie nie je úplne záväzné, samozrejme stačí napísať mail a ja prihlásenie zruším, len ide o tom, že keď chcem jednať s majiteľom kempu o ešte prípadne priaznivejších cenách, tak potrebujem vedieť približný počet účastníkov a na druhú stranu ak niekto chcete bývať v chatke, či ubytovni v kempe, tak je dobré si to zabeštelovať takto dopredu, lebo tých miest nie je až tak veľa a majiteľ kempu nám ich nebude držať rezervované do poslednej chvíľe, on tiež musí riešiť svoj biznis.
tomi
Ahojte, link som opravil, systém automaticky bral do linku i čiarku za stránkou.
Samozrejme na zraz sa dá registrovať na 1, 2 alebo všetky tri dni, nie je to absolútne problém, po vyklikaní údajov na stránke je to pekne vidieť, a dostanete i informatívny výpočet.
Prihlasovanie nie je úplne záväzné, samozrejme stačí napísať mail a ja prihlásenie zruším, len ide o tom, že keď chcem jednať s majiteľom kempu o ešte prípadne priaznivejších cenách, tak potrebujem vedieť približný počet účastníkov a na druhú stranu ak niekto chcete bývať v chatke, či ubytovni v kempe, tak je dobré si to zabeštelovať takto dopredu, lebo tých miest nie je až tak veľa a majiteľ kempu nám ich nebude držať rezervované do poslednej chvíľe, on tiež musí riešiť svoj biznis.
tomi
tak leto sa nám blíži a s ním i tento zraz, ak máte niekto záujem, prosím vyplnte registráciu na www.tomicom.sk , pretože sa pokúšam vybaviť i nejaké sponzorské atď a ono to lepšie vyzerá, keď je o stretnutie záujem, a na druhú stranu ak sa mi podarí vybaviť nejaké sponzorské akoukoľvek formou tak si určite zraz lepšie užijeme.
PS: pípa a sudy s pivom sú už zajednané
tomi
ahojte,
tak leto sa nám blíži a s ním i tento zraz, ak máte niekto záujem, prosím vyplnte registráciu na www.tomicom.sk , pretože sa pokúšam vybaviť i nejaké sponzorské atď a ono to lepšie vyzerá, keď je o stretnutie záujem, a na druhú stranu ak sa mi podarí vybaviť nejaké sponzorské akoukoľvek formou tak si určite zraz lepšie užijeme.
PS: pípa a sudy s pivom sú už zajednané :)
tomi
PS: pípa a sudy s pivom sú už zajednané
tomi
Ta pípa a sudy zní opravdu dobře.
Bohužel zatím vůbec netuším jestli mi to má ekonomická situace dovolí, takže vyčkávám ... i když bych rád vyjel na nějaký "cizokrajný výlej.
Ta pípa a sudy zní opravdu dobře. :palec
Bohužel zatím vůbec netuším jestli mi to má ekonomická situace dovolí, takže vyčkávám ... i když bych rád vyjel na nějaký "cizokrajný výlej.
Ta pípa a sudy zní opravdu dobře.
Bewe Bewe zasa tam pôjdu dôchodcovia.
Bewe :-o Bewe :-(((( zasa tam :-( pôjdu dôchodcovia.:-p
njn, kdyz ja ted kazdou korunku 4x obracim, to je tezko, no ...
tak to jsi dobrej, že Ti vydrží do čtvrtého obrácení, já je mám fuč už po druhém njn, kdyz ja ted kazdou korunku 4x obracim, to je tezko, no ... :nevim
tak to jsi dobrej, že Ti vydrží do čtvrtého obrácení, já je mám fuč už po druhém :-d:-d:-d:-d
ľudia, to nie je dovolenka na Kube, ale stretnutie v Piešťanoch celé to otočíte do 100€
inak včera som bol v predajni Citroen Vidlička, takže máme prisľúbené v sobotu návštevu u nich v showroome s prehliadkou nových vozidiel a možnosťou si na nich aj zajazdiť tak šup šup sa registrovať a prísť
tomi
ľudia, to nie je dovolenka na Kube, ale stretnutie v Piešťanoch :D celé to otočíte do 100€
inak včera som bol v predajni Citroen Vidlička, takže máme prisľúbené v sobotu návštevu u nich v showroome s prehliadkou nových vozidiel a možnosťou si na nich aj zajazdiť :) tak šup šup sa registrovať a prísť:P
tomi
Tak ja se budu snazit trochu maknout a prijet, kdyz to neni ani na tu Kubu, no.
Tak ja se budu snazit trochu maknout a prijet, kdyz to neni ani na tu Kubu, no. :-)):-))))
Tak ja se budu snazit trochu maknout a prijet, kdyz to neni ani na tu Kubu, no.
jasné, ale pokiaľ chceš minúť peniaze ako na Kube môžeme ti zajednať návštevu a kúry v piešťanských kúpeľoch
kľudne sa registrujte, nech máme prehľad o tom, aký je záujem a keď bude dosť účastníkov možno aj ceny ubytovania budú lepšie, takže si môžeme pomôcť
jasné, ale pokiaľ chceš minúť peniaze ako na Kube môžeme ti zajednať návštevu a kúry v piešťanských kúpeľoch :D
kľudne sa registrujte, nech máme prehľad o tom, aký je záujem a keď bude dosť účastníkov možno aj ceny ubytovania budú lepšie, takže si môžeme pomôcť :P