Přátelé, děkuji organizátorům : Martině, Méganovi (Michal), Radkovi, Werče, Migovi (Michal), Štěpánce a Petře za spolupráci.!!
Děkuji Všem účastníkům za vytvoření skvělé atmosféry srazu. Poděkování i správě kempu.
Můžete přidávat své fotografie i s komentářem.
Petris
Přátelé, děkuji organizátorům : Martině, Méganovi (Michal), Radkovi, Werče, Migovi (Michal), Štěpánce a Petře za spolupráci.!!:palec
Děkuji Všem účastníkům za vytvoření skvělé atmosféry srazu. Poděkování i správě kempu.
V galerii přidána výsledková listina : http://www.citroen-club.eu/page/kod-70/cmain-83737964/cc-409588.html
Můžete přidávat své fotografie i s komentářem.
Petris
hlasime prijezd v poradku hodime videa zrucky na Youtube ale kvalita bude mizerna bylo to natacene mobilem
hlasime prijezd v poradku :-D hodime videa zrucky na Youtube ale kvalita bude mizerna bylo to natacene mobilem :nevim
Velké poděkování organizátorům, vše zvládli na jedničku. Super sraz. Děkuji . Roman
Velké poděkování organizátorům, vše zvládli na jedničku. Super sraz. Děkuji . Roman
Děkuji organizátorům,za skvělou práci,a za čas který tomu všemu věnovali.Moc děkuji lidičkám,které jsem opět ráda po roce viděla jako Lukáše s Verčou,buba a hlavně Médiho a Hermiho.Jsem ráda,že se mi podařilo aspoň na chvilečku přivézt na ukázku předváděcí vůz nové C4 z autosalonu v Č.B
Jinak fotky zatím super,svoje dávám do kupy a dám je do galerie,jak jen to bude možné.
Jinak se na Vás těším na dalším srazu
Děkuji organizátorům,za skvělou práci,a za čas který tomu všemu věnovali.Moc děkuji lidičkám,které jsem opět ráda po roce viděla jako Lukáše s Verčou,buba a hlavně Médiho a Hermiho.Jsem ráda,že se mi podařilo aspoň na chvilečku přivézt na ukázku předváděcí vůz nové C4 z autosalonu v Č.B:-)
Jinak fotky zatím super,svoje dávám do kupy a dám je do galerie,jak jen to bude možné.
Jinak se na Vás těším na dalším srazu:palec
Taky se přidávám s poděkováním, moc se nám na srazu líbilo. Škoda že jsme se nemohli zdržet déle. Snad příště A tady je pár fotek co jsme pořídili .link.
Taky se přidávám s poděkováním, moc se nám na srazu líbilo. Škoda že jsme se nemohli zdržet déle. Snad příště :-) A tady je pár fotek co jsme pořídili http://2cvtabor.rajce.idnes.cz/Citroen_Krivonoska_2011/
Díky všem organizátorům za práci odvedenou pro celkový zdárný průběh srazu i všem účastníkům kteří vytvořili fajn atmosféru.
Domů jsem taky dorazil bez problémů, narozdíl od pátečního příjezdu jsem návrat pojal jako "rekreační jízdu", takže to taky patřičně dlouho trvalo.
Těch pár fotek, případně nějaké kostičkované video nahraju jenom co se trošku vzpamatuju a bude chvilka času.
Ještě jednou díky.
Díky všem organizátorům za práci odvedenou pro celkový zdárný průběh srazu i všem účastníkům kteří vytvořili fajn atmosféru.
Domů jsem taky dorazil bez problémů, narozdíl od pátečního příjezdu jsem návrat pojal jako "rekreační jízdu", takže to taky patřičně dlouho trvalo.
Těch pár fotek, případně nějaké kostičkované video nahraju jenom co se trošku vzpamatuju a bude chvilka času. :-d
Ještě jednou díky. :palec:palec:palec