Počasí se nám začíná slibně měnit na skoro letní, dlouhodobá předpověď je nám příznivě nakloněna. Doporučuji všem účastníkům srazu zkontrolovat věci, které budete potřebovat při plnění úkolů. Je to sice vše napsané v pozvánce, nicméně ne každý to má čas vše číst. Důležitá je MAPA alespoň 1:150 000, nějaká podložka na psaní, svítilna na páteční test, dobrá nálada, atd...
mapu doporučuji, připomínám - GPS jsou zakázané.
mapu doporučuji, připomínám - GPS jsou zakázané.:palec
jedna technicka > prosilibychom cislo 7 jako vloni
"kmotrovká" čísla nevedem , Ne vážně, startovní čísla jsou přiřazována posádkám při příjezdu a v pořadí tak jak přijeli. A jelikož první tři čísla jsou pořadatelská - znamená to přijet jako čtvrtí a máte sedmičku.
"kmotrovká" čísla nevedem :-d, Ne vážně, startovní čísla jsou přiřazována posádkám při příjezdu a v pořadí tak jak přijeli. A jelikož první tři čísla jsou pořadatelská - znamená to přijet jako čtvrtí a máte sedmičku.:palec :-d
"kmotrovká" čísla nevedem , Ne vážně, startovní čísla jsou přiřazována posádkám při příjezdu a v pořadí tak jak přijeli. A jelikož první tři čísla jsou pořadatelská - znamená to přijet jako čtvrtí a máte sedmičku.
To my víme snad nám to vyjde jako v loni
jo takze musime hlidat pri vjezdu takze kdo to vloni byl? MarioAX, Fantomas, ?????, no a pak my
To my víme snad nám to vyjde jako v loni:-d
jo takze musime hlidat pri vjezdu takze kdo to vloni byl? MarioAX, Fantomas, ?????, no a pak my :-))))
tak a priprava vozu na sraz peclive umyti navoskovani vyluxovani
.link..link..link.
tak a priprava vozu :-D na sraz :-D peclive umyti navoskovani vyluxovani :-))))
http://img6.imagebanana.com/img/thueqfdv/Fotografie2030.jpg http://img6.imagebanana.com/img/hmt7zcpp/Fotografie2035.jpg http://img6.imagebanana.com/img/ftd99rce/Fotografie2036.jpg
já budu rád když to stihnu umějt protože v pátek přijedu kolem 4 a v 5 jedu na noční a po noční vyrážim zaváma tak nevim jak to budu stíhat ale snad to aspon trochu spláchnu ???
já budu rád když to stihnu umějt protože v pátek přijedu kolem 4 a v 5 jedu na noční a po noční vyrážim zaváma tak nevim jak to budu stíhat ale snad to aspon trochu spláchnu ???
No já nakonec dorazím v sobotu ráno a večer budu muset zase odjet, ale těším se na super akci
No já nakonec dorazím v sobotu ráno a večer budu muset zase odjet, ale těším se na super akci :)
jo jako vloni auto sme hezky uklidili umyly a mezi hlubokou a kempem prutrz mracen
EDIT: posledni decentni uprava na sraz .link.
jo jako vloni :-( auto sme hezky uklidili umyly a mezi hlubokou a kempem prutrz mracen
EDIT: posledni decentni uprava na sraz http://imageshack.us/m/32/7027/fotografie2040.jpg
Ahoj všem. Provedeny poslední drobné úpravy programu: .link.
Jen připomínám: Přibalte svítilnu a mapu, případně mapy. GPS není v soutěži povoleno!!
Dále, bude vedro, tak dostatek tekutin.
Ahoj všem. Provedeny poslední drobné úpravy programu: http://www.citroen-club.eu/srazy/krivonoska-2011
Jen připomínám: Přibalte svítilnu a mapu, případně mapy. GPS není v soutěži povoleno!!:palec
Dále, bude vedro, tak dostatek tekutin. :palec :-d
Tak megane-TEAM hlásí zabaleno, vše připraveno na zítřejší odjezd do kempu Křivonoska. Zítra se tam uvidíme! Těšíme se na vás! megane-Michal
Tak megane-TEAM hlásí zabaleno, vše připraveno na zítřejší odjezd do kempu Křivonoska. Zítra se tam uvidíme! Těšíme se na vás! megane-Michal:-p
Přátelé jinak u OC Globus vyrostla nově Mycí linka s perfektně naladěnými programy a je velice levná oproti konkurencím.Takže kdo chce mít auto jako nové tak vřele doporučuji.Sám mám odzkoušeno a veškeré sapony a vosky na vlastní oko odzkoušeny
Přátelé jinak u OC Globus vyrostla nově Mycí linka s perfektně naladěnými programy a je velice levná oproti konkurencím.Takže kdo chce mít auto jako nové tak vřele doporučuji.Sám mám odzkoušeno a veškeré sapony a vosky na vlastní oko odzkoušeny :-p
Přeji všem,kdo jedou na Křivonosku z různých kout naší krásné vlasti,štastnou a klidnou cestu....těším se na Vás.....
Přeji všem,kdo jedou na Křivonosku z různých kout naší krásné vlasti,štastnou a klidnou cestu....těším se na Vás.....;-)
No řekněte, nemám já smůlu? Před pár týdny jsem si pořídil Xantii a těšil se jak se podíváme na sraz. To že mi prasklo čelní okno a rozlejzá se mi to nebezpečnou rychlostí, na to bych kašlal. Ale včera si tak čekám na křižovatce až padne zelená a prásk! Nevím kam ten řidič koukal, ale nějak neubrzdil autobus. Takže světlo rozbitý, nárazník na kaši a čerstvě namontovaný závěs do pravého úhlu... No ještě že tam byl, jinak by to dopadlo daleko hůř a já kliďas bych asi vraždil. Začíná se opakovat předsrazová nervozita, jestli vůbec vyjedu. První rok se mi pos..la spojka na XM, nakonec jsem tedy přijel bez spojky, v noci se vracel a do druhého dne ji dělal a vyrazil opět směr Křivonoska. Druhý rok nebylo pojízdné XM, tak jsem chtěl vzít dědka (BX, v tu dobu najeto neskutečných 1 236 000km) a pár dní předtím jel týpek na červenou a totálně mi dědouška rozmlátil. Nakonec jsem ale dorazil s vykloubeným ramenem a límcem kolem krku, sice s kámošem TondouBX, ale přece. Takže zítra odpoledne seženu světlo a srovnám závěs a večer se na chvíli zastavím. Prostě i kdyby čerti mr..li v povětří, tak se prostě dostavím, udělám si ostudu nabouraným autem a pod rouškou noci se vypařím nebo přespím a v neděli ráno zmizím, to se ještě uvidí. Přeji dobrou noc všem zúčastněným!
No řekněte, nemám já smůlu? Před pár týdny jsem si pořídil Xantii a těšil se jak se podíváme na sraz. To že mi prasklo čelní okno a rozlejzá se mi to nebezpečnou rychlostí, na to bych kašlal. Ale včera si tak čekám na křižovatce až padne zelená a prásk! Nevím kam ten řidič koukal, ale nějak neubrzdil autobus. Takže světlo rozbitý, nárazník na kaši a čerstvě namontovaný závěs do pravého úhlu... No ještě že tam byl, jinak by to dopadlo daleko hůř a já kliďas bych asi vraždil. Začíná se opakovat předsrazová nervozita, jestli vůbec vyjedu. První rok se mi pos..la spojka na XM, nakonec jsem tedy přijel bez spojky, v noci se vracel a do druhého dne ji dělal a vyrazil opět směr Křivonoska.:-) Druhý rok nebylo pojízdné XM, tak jsem chtěl vzít dědka (BX, v tu dobu najeto neskutečných 1 236 000km) a pár dní předtím jel týpek na červenou a totálně mi dědouška rozmlátil. Nakonec jsem ale dorazil s vykloubeným ramenem a límcem kolem krku, sice s kámošem TondouBX, ale přece.:-) Takže zítra odpoledne seženu světlo a srovnám závěs a večer se na chvíli zastavím. Prostě i kdyby čerti mr..li v povětří, tak se prostě dostavím, udělám si ostudu nabouraným autem a pod rouškou noci se vypařím nebo přespím a v neděli ráno zmizím, to se ještě uvidí.;-) Přeji dobrou noc všem zúčastněným!
Jo, právě jsem dal do svého profilu fotky BX, jak dopadlo. A věřte nebo ne, z místa nehody odjelo ke mě do práce 2km po svých!!! Zato Fabie musela na odtahovku.
Jo, právě jsem dal do svého profilu fotky BX, jak dopadlo. A věřte nebo ne, z místa nehody odjelo ke mě do práce 2km po svých!!!:-o Zato Fabie musela na odtahovku.:-p
Tak jsme s Markétkou dorazili živí a zdraví, a ZX jelo bez problémů ... 2,5 hodiny cesta domů 220km D díky za hezký program, a příště na celý víkend
Tak jsme s Markétkou dorazili živí a zdraví, a ZX jelo bez problémů ... 2,5 hodiny cesta domů :-D 220km :-DD:palec díky za hezký program, a příště na celý víkend :-)