podložky pod RZ k dostání u Verči88 nebo jejího Lukáše.Cena 115 za sadu (sada 2ks) nebo 60 za kus. K dispozici 9 sad.
podložky pod RZ k dostání u Verči88 nebo jejího Lukáše.Cena 115 za sadu (sada 2ks) nebo 60 za kus. K dispozici 9 sad.
tak je mi lito ale asi nedorazim vcera sem srazil srnku.tak nevim jestli prijedem.mam znicenou predni kapotu a prave svetlo takze kdyby nekdo mnel ty dili tak at jse mi ozve jinak vam preju hezkou zabavu
tak je mi lito ale asi nedorazim vcera sem srazil srnku:-(.tak nevim jestli prijedem.mam znicenou predni kapotu a prave svetlo takze kdyby nekdo mnel ty dili tak at jse mi ozve jinak vam preju hezkou zabavu
tak je vem na sraz ty podložky pod RZ možná bych si je vzal dopředu i dozadu že bych to tam rovnou předělal. Tak bych si je zatim zamlucil pokud je to možný.
díky
tak je vem na sraz ty podložky pod RZ možná bych si je vzal dopředu i dozadu že bych to tam rovnou předělal. Tak bych si je zatim zamlucil pokud je to možný.
díky
Hoši DĚKUJEM!! Je to super!! Co teď? Vypnout TV a pomalu balit na Křivonosku! Již v pátek!!
Hoši DĚKUJEM!!:palec Je to super!! Co teď? Vypnout TV a pomalu balit na Křivonosku! Již v pátek!! :-d
tak auto spravene po srazce ze srnkou takze v patek prijedem.jinak hokej dobry
tak auto spravene po srazce ze srnkou takze v patek prijedem.jinak hokej dobry
to zozo: To jsme rádi, že se ti to povedlo dát do kupy, těšíme se na pátek! ČEŠI !!!
to zozo: To jsme rádi, že se ti to povedlo dát do kupy, těšíme se na pátek! ČEŠI !!!:palec
jen na tom chyby nejake detaily sem uz nestihl doladit ale aspon za to jsem rad.
jen na tom chyby nejake detaily sem uz nestihl doladit ale aspon za to jsem rad.
Všechny Vás po roce zase ráda uvidím.V pátek se budu těšit,tak v pořádku dojeďte..
Všechny Vás po roce zase ráda uvidím.;-);-)V pátek se budu těšit,tak v pořádku dojeďte..;-):palec
no ja sem si nic nevymyslel sice ale prozmenu ZASE auto nejde mi central ach ju
no ja sem si nic nevymyslel sice ale prozmenu ZASE auto nejde mi central ach ju:-((((:-(:-(
chci se zeptat jak tam bude ten pan doktor stou diagnostikou ten tam bude jaky den?bude tam cely vykend a nebo ne?
chci se zeptat jak tam bude ten pan doktor stou diagnostikou ten tam bude jaky den?bude tam cely vykend a nebo ne?
Petře,prosím tě chtělo by to udělat pořádek v registraci na Křivonosku,jsou tam lidi,kteří se zaregistrovali asi omylem 2x.Moc děkuju
Petře,prosím tě chtělo by to udělat pořádek v registraci na Křivonosku,jsou tam lidi,kteří se zaregistrovali asi omylem 2x.Moc děkuju;-)
Ahoj, diagnostika je v pátek od 15:00 do 21:00. Sobota je hodně našlapaná, nebyl by ani prostor.
Ahoj, diagnostika je v pátek od 15:00 do 21:00. Sobota je hodně našlapaná, nebyl by ani prostor.:-p
Petře,prosím tě chtělo by to udělat pořádek v registraci na Křivonosku,jsou tam lidi,kteří se zaregistrovali asi omylem 2x.Moc děkuju
Já to vidím tak, že někteří přihlašují i své kamarády a příbuzné. Hujerovi berem.
Já to vidím tak, že někteří přihlašují i své kamarády a příbuzné. Hujerovi berem.:palec:-))
Připomínám organizačnímu týmu zítřejší předstartovní schůzku. Už se těším.
Připomínám organizačnímu týmu zítřejší předstartovní schůzku. Už se těším.:-d
Já to vidím tak, že někteří přihlašují i své kamarády a příbuzné. Hujerovi berem.
Doporučuju ti Petře více sledovat registrační listinuděkuju..... Já to vidím tak, že někteří přihlašují i své kamarády a příbuzné. Hujerovi berem.:palec:-))
Doporučuju ti Petře více sledovat registrační listinu:nevimděkuju.....:-d