Když se nic nepotento, tak bych měl dorazit ve standartnim počtu dvou lidí..... Pomalu už začínám vymejšlet co na gril
Když se nic nepotento, tak bych měl dorazit ve standartnim počtu dvou lidí..... Pomalu už začínám vymejšlet co na gril :-D
Petris > meli by dojet jeste 2 slovaci tak snad to vyjde
Pep@n > mame tady maleho ratafaka psa ale masa na nem moc neni
Petris > meli by dojet jeste 2 slovaci tak snad to vyjde :-D
Pep@n > mame tady maleho ratafaka psa ale masa na nem moc neni :-D
My se na vás všechny taky už moc těšíme, ladíme organizační detaily, pokoušíme se zajistit co nejlepší počasí- zkrátka děláme vše pro to, aby jste strávili víkend plný zábavy a pohody. K tomu nám pomáhej CITROEN.... amen!
My se na vás všechny taky už moc těšíme, ladíme organizační detaily, pokoušíme se zajistit co nejlepší počasí- zkrátka děláme vše pro to, aby jste strávili víkend plný zábavy a pohody. K tomu nám pomáhej CITROEN.... amen!:-d
JJ určitě to dopadne tak jako vždy a to jako vždy parádně.... takže bych se neměl čeho bát že se něco stane až nato že pojedu po nonoční rovnou zaváma to bude dobrá jízda snad to vydržim ale citroen mě butou táhnout
JJ určitě to dopadne tak jako vždy a to jako vždy parádně.... takže bych se neměl čeho bát že se něco stane až nato že pojedu po nonoční rovnou zaváma to bude dobrá jízda snad to vydržim :D:D:D ale citroen mě butou táhnout :D:D
Ahoj všem,moje účast na Křivonosce byla v ohrožení.Měl jsem problémy se žlučníkem,dnes jsem druhý den po operaci tak doufám že do srazu budu v pohodě.Jinak dorazím já se ženou a mini pes.
Ahoj všem,moje účast na Křivonosce byla v ohrožení.Měl jsem problémy se žlučníkem,dnes jsem druhý den po operaci tak doufám že do srazu budu v pohodě.Jinak dorazím já se ženou a mini pes.
Tak brzké uzdravení, Budeme se těšit.
Tak brzké uzdravení, :palec Budeme se těšit.;-)
Tak dnes jsme provedli společně s Martinou a "Méganem" návštěvu Křivonosky. Vše je připraveno a můžete provádět rezervace chatek. Pro připomenutí kontakty: .link. ,
ceník: .link.
Tak dnes jsme provedli společně s Martinou a "Méganem" návštěvu Křivonosky. Vše je připraveno a můžete provádět rezervace chatek. :palec Pro připomenutí kontakty: http://www.krivonoska.cz/kontakt.php ,
ceník: http://www.krivonoska.cz/cenik.php
Tak dnes jsme provedli společně s Martinou a "Méganem" návštěvu Křivonosky. Vše je připraveno a můžete provádět rezervace chatek. Pro připomenutí kontakty: .link. ,
ceník: .link.
Požádám všechny zájemce o účast na srazu aby se registrovali zde: .link.
Těm, co již tak učinili DĚKUJI!
Požádám všechny zájemce o účast na srazu aby se registrovali ;-) zde: http://www.citroen-club.eu/srazy/krivonoska-2011/register
Těm, co již tak učinili DĚKUJI!:palec
Petře pošli mi adresu at vim kam mam poslat ty víš co at ti to pošlu od neděle tu nejsem tak abych to poslal aby ti to došlo ......
Petře pošli mi adresu at vim kam mam poslat ty víš co :D:D at ti to pošlu od neděle tu nejsem tak abych to poslal aby ti to došlo ......
Takže bohužel nedojedeme.Je mě to líto byl jsem na skoro všech ale momentální situace mi nedovolí dojet ani jen na čumedu na jeden den. Takže si to užijte.
Takže bohužel nedojedeme.Je mě to líto byl jsem na skoro všech ale momentální situace mi nedovolí dojet ani jen na čumedu na jeden den. Takže si to užijte.
hleda se navigator na cumku do nasi posadky
kvuli zdravotnim potizim podporene jeste tehotenstvim nedokazu za jizdy koukat do mapy a sledovat okoli
hleda se navigator na cumku do nasi posadky :-D
kvuli zdravotnim potizim podporene jeste tehotenstvim nedokazu za jizdy koukat do mapy a sledovat okoli :nevim
hleda se navigator na cumku do nasi posadky
kvuli zdravotnim potizim podporene jeste tehotenstvim nedokazu za jizdy koukat do mapy a sledovat okoli
No ja prijedu opet sam ... Takze bych asi na miste taky shanel nejakeho partaka. Takze pokud me berete to party, hlasim se.
No ja prijedu opet sam ... Takze bych asi na miste taky shanel nejakeho partaka. Takze pokud me berete to party, hlasim se. :-d:palec
Počasí se nám začíná slibně měnit na skoro letní, dlouhodobá předpověď je nám příznivě nakloněna. Doporučuji všem účastníkům srazu zkontrolovat věci, které budete potřebovat při plnění úkolů. Je to sice vše napsané v pozvánce, nicméně ne každý to má čas vše číst. Důležitá je MAPA alespoň 1:150 000, nějaká podložka na psaní, svítilna na páteční test, dobrá nálada, atd...
Počasí se nám začíná slibně měnit na skoro letní, dlouhodobá předpověď je nám příznivě nakloněna. Doporučuji všem účastníkům srazu zkontrolovat věci, které budete potřebovat při plnění úkolů. Je to sice vše napsané v pozvánce, nicméně ne každý to má čas vše číst. Důležitá je MAPA alespoň 1:150 000, nějaká podložka na psaní, svítilna na páteční test, dobrá nálada, atd...:palec