ja vim co myslis slivovicku ale bohuzel sklamu te me zasoby uz dosli ale pojedu pro ni as v srpnu ale vezmu sebou dobrou naladu ta bude stacit nu
ja vim co myslis slivovicku ale bohuzel sklamu te me zasoby uz dosli ale pojedu pro ni as v srpnu:nevim ale vezmu sebou dobrou naladu ta bude stacit nu:-d
No tak to teda předpokládám, že vy, co pocházíte z východnější části naší republiky, přijedete patřičně vybavený, abysme pak společně všichni mohli obdivovat krásy a tajemství moravskejch produktů v tekutý podobě A hlavně těch křišťálově čistejch
kdyz to vyjde tak pritel vezme tak 2 litriky dobre broskvicky (za predpokladu ze budou zasoby)
kdyz to vyjde tak pritel vezme tak 2 litriky dobre broskvicky (za predpokladu ze budou zasoby)
Tak na předchozích ročnících - tři roky zpátky vždy bylo perfektně .- musím zaklepat.. Ovšem počasí zařídit nedovedeme
Tak na předchozích ročnících - tři roky zpátky vždy bylo perfektně .- musím zaklepat..:palec Ovšem počasí zařídit nedovedeme:nevim
to je jasný nesmí pršet loni tam byla taky fešná přehánka ale přešlo to rychle ... a pak to bylo zase v cajku
to je jasný nesmí pršet loni tam byla taky fešná přehánka ale přešlo to rychle ... a pak to bylo zase v cajku
Info- Doplněn páteční program: Od 16:00 do 20:00, kdo bude mít zájem si "napíchnout" vůz a zjistit na co si stěžuje a zda je s ním dobře zacházeno. Návštěva lékaře není v ceně "vlezného" - symbolický regulační poplatek vybírá pan doktor.
Info- Doplněn páteční program: Od 16:00 do 20:00, kdo bude mít zájem si "napíchnout" vůz a zjistit na co si stěžuje a zda je s ním dobře zacházeno. :-p Návštěva lékaře není v ceně "vlezného" - symbolický regulační poplatek vybírá pan doktor.:-d
Slivovice může být, ale né z Lovosic , nabídku jsem učinil já . Jedná se o diag. Lexia 3 a využití její kapacity ( čtení závad, možná modifikace dle možností BSI , měření provozních parametrů při zatížení motoru jízdou . ) .
Nebudeme hovořit o ceně, je to odměna 100 Kč .
Slivovice může být, ale né z Lovosic ;-) , nabídku jsem učinil já . Jedná se o diag. Lexia 3 a využití její kapacity ( čtení závad, možná modifikace dle možností BSI , měření provozních parametrů při zatížení motoru jízdou . ) .
Nebudeme hovořit o ceně, je to odměna 100 Kč .
Škoda domádo je domádo, ještě tady jedna flaša zbyla (doufám že ten půllitr vydrží do léta) Snad taky dorazíme s rodinkou když nám do toho nic nevleze.
Škoda domádo je domádo, ještě tady jedna flaša zbyla (doufám že ten půllitr vydrží do léta) Snad taky dorazíme s rodinkou když nám do toho nic nevleze. :nevim
škoda taky bych si to nechla projet ale přijedu až v sobotu ..... ale co se dá dělat věřim že ten můj k lékaři nemusí až na ty klasický výměny
škoda taky bych si to nechla projet ale přijedu až v sobotu ..... ale co se dá dělat věřim že ten můj k lékaři nemusí až na ty klasický výměny :D:D
no my doufame ze milacek dostane na patek a sobotu dovolenou jinac bychom mohli dorazit az v sobotu vecer
no my doufame ze milacek dostane na patek a sobotu dovolenou jinac bychom mohli dorazit az v sobotu vecer :-(
Ahoj všem, v registarcích máme tento zápis :
"D1vo 2 0 o 07.00 hod príjazd autovlakom zo slovenska do Prahy. Následny presun a registrácia."
Super, D1Vo, těšíme se na všechny tak jak jen to půjde, přijeďte!
Ahoj všem, v registarcích máme tento zápis :
"D1vo 2 0 o 07.00 hod príjazd autovlakom zo slovenska do Prahy. Následny presun a registrácia." :palec
Super, D1Vo, těšíme se na všechny tak jak jen to půjde, přijeďte!:-)