Medí pokusím se cestou dát navigační značky.určo je dám z toho posledního kruháku k parkovišti.A z Kolína to zkusím taky, jestli zvládnu časově i od dálnice nevím. Hledejte logo citroena na červeném podkladu.
Medí pokusím se cestou dát navigační značky.určo je dám z toho posledního kruháku k parkovišti.A z Kolína to zkusím taky, jestli zvládnu časově i od dálnice nevím. Hledejte logo citroena na červeném podkladu.
Vašku nie je cesta Kolín-Ovčáry. zdá sa že asi by som tam zo Slovenska aj potrafil.
Vašku nie je cesta Kolín-Ovčáry.;-);-);-);-);-) zdá sa že asi by som tam zo Slovenska aj potrafil.:-)))):-))))
JJ cesta Kolin -Ovčáry je,ale potom tam v té prům.zóně je to trochu složitější ale dá se to najít i podle oka.
JJ cesta Kolin -Ovčáry je,ale potom tam v té prům.zóně je to trochu složitější ale dá se to najít i podle oka.
v pohodě jak se budu blížit ku Kolinu pošlu SMS ( CB dejte na 33 kanál).
v pohodě jak se budu blížit ku Kolinu pošlu SMS ( CB dejte na 33 kanál).:palec
pro bludičky na tel.čísle 724 164 660 Vám když tak poradím cestičku po tej krásnej rovině.
:-p:-p pro bludičky na tel.čísle 724 164 660 Vám když tak poradím cestičku po tej krásnej rovině.:-d:-d
Tak já už jsem vzhůru sem po noční šichtě takže to bude dobrý
Ty seš po noční a já sem šel spat ve 2 nebo ještě dýl a v 7 mě malá tahala za nohu že chce kakao.
Ty seš po noční a já sem šel spat ve 2 nebo ještě dýl a v 7 mě malá tahala za nohu že chce kakao.
Prepáč ja len preto že sme jazdili podla máp a stále sme to našli a teraz samá navigacia a stojí to zatrt.Všetkým účastníkom prajem pekný deň a žážitok.
Prepáč ja len preto že sme jazdili podla máp a stále sme to našli a teraz samá navigacia a stojí to zatrt.Všetkým účastníkom prajem pekný deň a žážitok.:-d:-)))):-)):-)):-))
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-)))):-)):-))
Já vyrážím během 10 minut těím se na Vás doufám že nikdo nebude mít podobné problémy jako pep@n cestou do bzence. V 10.00 u TPCA
Já vyrážím během 10 minut těím se na Vás doufám že nikdo nebude mít podobné problémy jako pep@n cestou do bzence. V 10.00 u TPCA :palec
Tak já už jsem vzhůru sem po noční šichtě takže to bude dobrý
Lukas je na tom stejne rano v 6 po nocni spat a prave ted vstava a chysta se do te prace znova
PS: pojedou jeste 2 co jsou po nocni - zabirame extra vozejk a mezitim se prospime
Lukas je na tom stejne rano v 6 po nocni spat a prave ted vstava a chysta se do te prace znova
PS: pojedou jeste 2 co jsou po nocni - zabirame extra vozejk a mezitim se prospime :-))))
Já vyrážím během 10 minut těím se na Vás doufám že nikdo nebude mít podobné problémy jako pep@n cestou do bzence. V 10.00 u TPCA
Vašku bol to jeden zo statočných a zato mu členovia citroen klub Praha ktorý boli v Bzenci ďakujú.:
Vašku bol to jeden zo statočných a zato mu členovia citroen klub Praha ktorý boli v Bzenci ďakujú.:palec:palec:palec::palec:-o:-o:-o
Lidičky tak jsme v pořádku dojeli domu. Velké DÍKY patří Lukymu ,že našel hospůdku a Vám všem že jste si našli čas a strávili jste ho s námi doufám že se všem líbilo a těším se na další akce které na sebe doufám dlouho nenechají čekat.
Lidičky tak jsme v pořádku dojeli domu. Velké DÍKY patří Lukymu :palec,že našel hospůdku a Vám všem že jste si našli čas a strávili jste ho s námi doufám že se všem líbilo a těším se na další akce které na sebe doufám dlouho nenechají čekat.
za tu druhou část pořadatelů děkuji všem kteří se zúčastnily exkurze a následného posezení v hospůdce,
jsme rádi že i přes počáteční zmatky s organizací jak z naší strany tak strany fabriky se exkurze podařila za docela hojného počtu lidí i vozidel.
a co říct na zavěr - jedině "Přístě zase a v hojnějším počtu"
par fotek(omluvte kvalitu neumim moc fotit): .link.
za tu druhou část pořadatelů děkuji všem kteří se zúčastnily exkurze a následného posezení v hospůdce,
jsme rádi že i přes počáteční zmatky s organizací jak z naší strany tak strany fabriky se exkurze podařila za docela hojného počtu lidí i vozidel.
a co říct na zavěr - jedině "Přístě zase a v hojnějším počtu" :palec
par fotek(omluvte kvalitu neumim moc fotit): http://havlicek-lukas.rajce.idnes.cz/podzimni_sraz_s_exkurzi_v_TPCA/
hold si byl rychlejsi nez sem to dopsala - ale uz je nahravam na citroen-club
hold si byl rychlejsi nez sem to dopsala - ale uz je nahravam na citroen-club :palec
Díky všem, a omlouvám se, že jsme tak rychle vypadli..ale hold Tetka je teka a 65 má jen jednou, a já bych měl doma oheň na střeše Takže ještě jednou děkuji..a kačenka to rozdejchala až domů..zvlášť po tý stíhací jízdě, kdy jsme museli bejt za 13 min z Čáslavy na místě konec konců předjeli jsme černý porsche a byla to Carerra
Díky všem, a omlouvám se, že jsme tak rychle vypadli..ale hold Tetka je teka a 65 má jen jednou, a já bych měl doma oheň na střeše :-D Takže ještě jednou děkuji..a kačenka to rozdejchala až domů..zvlášť po tý stíhací jízdě, kdy jsme museli bejt za 13 min z Čáslavy na místě :-D :-D:palec konec konců předjeli jsme černý porsche a byla to Carerra :-D