člověk nemá chvíli přístup na net a do kachny a už je tu zle i kdyby Kachny z nebe padali jedu do Bzenca
člověk nemá chvíli přístup na net a do kachny a už je tu zle :-D :-D i kdyby Kachny z nebe padali jedu do Bzenca :-D
Jirko a čo je s Danom? na stránku písal, že chce ísť, ale potom zostalo ticho :? pôjde tiež, či?
Jirko a čo je s Danom? na stránku písal, že chce ísť, ale potom zostalo ticho :? pôjde tiež, či?
Vážené citrušky a citrúši zdá sa že čo sme boli rozlezený po svete tak asi sklípek usnul a nevieme ako dalej.
Vážené citrušky a citrúši zdá sa že čo sme boli rozlezený po svete tak asi sklípek usnul a nevieme ako dalej.:-((((
Všem se moc omlouvám, ale bohužel do sklípku se nedostanu Nechtějte po mě ať to nějak vyřeším, protože už takhle jsem s nervama mimo.. Bohužel v ten den máme další kolo soutěže s kapelou..Omlouvám se, ale chci to aspoň zkusit
Všem se moc omlouvám, ale bohužel do sklípku se nedostanu :-( Nechtějte po mě ať to nějak vyřeším, protože už takhle jsem s nervama mimo..:-( Bohužel v ten den máme další kolo soutěže :-( s kapelou..Omlouvám se, ale chci to aspoň zkusit :-(
Všem se moc omlouvám, ale bohužel do sklípku se nedostanu Nechtějte po mě ať to nějak vyřeším, protože už takhle jsem s nervama mimo.. Bohužel v ten den máme další kolo soutěže s kapelou..Omlouvám se, ale chci to aspoň zkusit
Médi řekni,že si děláš z nás srandu?
:-o:-o:-o:-o:-oMédi řekni,že si děláš z nás srandu?
Hmm, se mnou to taky začíná vypadat dost nahnutě, snad to zvládnu "zoptimalizovat", do sklípku bych rád dojel (narozdíl od toho druhého místa, kde to zatím vypadá že budu muset "povinně") .
Hmm, se mnou to taky začíná vypadat dost nahnutě, snad to zvládnu "zoptimalizovat", do sklípku bych rád dojel (narozdíl od toho druhého místa, kde to zatím vypadá že budu muset "povinně") . :-((((
no Jirko ..., nič moc, pekne si si to tu načal a teraz toto, ale v piatok večer by si mohol prísť sa rozspievať
no Jirko ..., nič moc, pekne si si to tu načal a teraz toto, ale v piatok večer by si mohol prísť sa rozspievať :)
No pekne Jirko od teba že teraz nechávaš sklípek v srabe.A čo my ostatný to sa máme teraz otočiť Adke chrbtom a nech teraz vysvetluje majitelovy kempu že ruší ubytovanie,prisahám bohu toto sa nerobý priatelom ktorý sa chcú spoznať nerob nám to a do sklípku nakluš aj s Markétkov.
No pekne Jirko od teba že teraz nechávaš sklípek v srabe.A čo my ostatný to sa máme teraz otočiť Adke chrbtom a nech teraz vysvetluje majitelovy kempu že ruší ubytovanie,prisahám bohu toto sa nerobý priatelom ktorý sa chcú spoznať nerob nám to a do sklípku nakluš aj s Markétkov.:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((
Přátelé, nějak nám ubývá účastníků. Proto navrhuji, pojďme zkusit najít jiný vhodný termín. Je to jen návrh k diskuzi, chápu, že je to nefér k těm poctivcům co chtěli přijet ať se děje co se děje (a také už si rezervovali svůj čas), ale také na druhou stranu, je dost lidí co to mají dost daleko... Předkládám toto k diskuzi:
Přátelé, nějak nám ubývá účastníků. :-(((( Proto navrhuji, pojďme zkusit najít jiný vhodný termín.:nevim Je to jen návrh k diskuzi, chápu, že je to nefér k těm poctivcům co chtěli přijet ať se děje co se děje (a také už si rezervovali svůj čas), ale také na druhou stranu, je dost lidí co to mají dost daleko...:-p Předkládám toto k diskuzi::-(
Krucinál dva mesiace sa bavíme o sklípku a teraz zrazu ideme debatovať že je to daleko alebo treba nájsť iný termin.Tak to zabalme a nemusíme o tom debatovať Jirka ked nepríde svet sa nezborí ale ked prídeme len piati ale prídeme a stretneme sa.My rozhodne prídeme..Adka a Verca už sa na vás tešíme.
Krucinál dva mesiace sa bavíme o sklípku a teraz zrazu ideme debatovať že je to daleko alebo treba nájsť iný termin.Tak to zabalme a nemusíme o tom debatovať Jirka ked nepríde svet sa nezborí ale ked prídeme len piati ale prídeme a stretneme sa.My rozhodne prídeme.:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p.Adka a Verca už sa na vás tešíme.:-)))):-)))):-))))
Gidko, vždyť dobře, je to k diskuzi. O rallye jsem také diskutoval dost dlouho a nakonec jel jen Peťák a já. Tím nejsem naštvaný na ty co nepřijeli, někteří by rádi přijeli, jen jim to prostě nevyšlo. Termín rallye jsem ale nemohol změnit ale termín sklípku změnit lze - proto chci znát názory, toť vše.
Gidko, vždyť dobře, je to k diskuzi. O rallye jsem také diskutoval dost dlouho a nakonec jel jen Peťák a já. Tím nejsem naštvaný na ty co nepřijeli, někteří by rádi přijeli, jen jim to prostě nevyšlo. Termín rallye jsem ale nemohol změnit ale termín sklípku změnit lze - proto chci znát názory, toť vše.:nevim
Gidko, vždyť dobře, je to k diskuzi. O rallye jsem také diskutoval dost dlouho a nakonec jel jen Peťák a já. Tím nejsem naštvaný na ty co nepřijeli, někteří by rádi přijeli, jen jim to prostě nevyšlo. Termín rallye jsem ale nemohol změnit ale termín sklípku změnit lze - proto chci znát názory, toť vše.
Slovač do sklípku ide a dúfam že aj Petris z Drahušou
Slovač do sklípku ide a dúfam že aj Petris z Drahušou:palec
:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec
OK, jelikož čas se nachyluje (..a máme mnoho omluvenek), prosím všechny přihlášené o potvzení účasti: Zatím potvrdili - Gidko 2x, Petris 1x....
OK, jelikož čas se nachyluje (..a máme mnoho omluvenek), prosím všechny přihlášené o potvzení účasti::palec Zatím potvrdili - Gidko 2x, Petris 1x....:nevim
Já s tim zatim furt počítám že jedu, nebaví mě furt jezdit ty poskakovačky tady okolo komína, tak se chci vyrazit podivat někam dál a taky potkat pár lidí....
Já s tim zatim furt počítám že jedu, nebaví mě furt jezdit ty poskakovačky tady okolo komína, tak se chci vyrazit podivat někam dál a taky potkat pár lidí....