no tak ja idem tiež hlavne spoznávať nových ľudí, som abstinent, takže veľkú škodu nenarobím
Tomi,koukala jsem že od Vás z clubu zatím žádná velká odezva na vinný sklípek není.Myslím,že informací o Bzeneckém setkáníčku je více než dost,tak snad se na registr.list k nám zapíše od Vás z clubu více lidí.Myslím,že když to Médi tak dobře vymyslel(Médi musím tě pochválit),tak by se ta jeho snaha měla náležitě ocennit i z Citroen clubu Praha.
....Jinak Simčo,koukala jsem u Vás na BX clubu,že už kóněčně se někdo vzpamatoval a zadal pevný datum srazu na Slovensku 10-11.12.9,tak se na Bzenec snad s námi podíváš.
Tomi,koukala jsem že od Vás z clubu zatím žádná velká odezva na vinný sklípek není.Myslím,že informací o Bzeneckém setkáníčku je více než dost,tak snad se na registr.list k nám zapíše od Vás z clubu více lidí.Myslím,že když to Médi tak dobře vymyslel(Médi musím tě pochválit:palec:palec),tak by se ta jeho snaha měla náležitě ocennit i z Citroen clubu Praha.
....Jinak Simčo,koukala jsem u Vás na BX clubu,že už kóněčně se někdo vzpamatoval a zadal pevný datum srazu na Slovensku 10-11.12.9,tak se na Bzenec snad s námi podíváš.:-d:-d:-d
Já to navrhnul práce je to vech...a pro mě za mě ať si nejezdí, stejně nemůžu vystát ten její smích a navíc s ní není ani celkem sranda a nikdo ji nepřemlouvejte pordpantoflačku jednu ...... víte co ještě by jsme ji něco řekli, páč ve víně je pravda a tak
Já to navrhnul práce je to vech...a pro mě za mě ať si nejezdí, stejně nemůžu vystát ten její smích a navíc s ní není ani celkem sranda :-D :-D :-d :-D :-D :-D a nikdo ji nepřemlouvejte pordpantoflačku jednu ...... víte co :-D :-D :-D :-D :-D :-D ještě by jsme ji něco řekli, páč ve víně je pravda a tak :-D :-D :-D:palec:-)))):-P :-P
Vážená rodinka citroenárov a už niekdo rozmýšlal kde sa 17.9.stretneme a o kolkej.Adka mala by si to zobrat a zorganizovat.
Vážená rodinka citroenárov a už niekdo rozmýšlal kde sa 17.9.stretneme a o kolkej.Adka mala by si to zobrat a zorganizovat.:palec:palec:palec
Vážená rodinka citroenárov a už niekdo rozmýšlal kde sa 17.9.stretneme a o kolkej.Adka mala by si to zobrat a zorganizovat.
V zadání je......Datum: 17.9.2010 15:00 - 18.9.2010 18:00...kde se setkáme necháme na výběr Adce.Já osobně si ten den beru dovolenou,takže se snad těch našich 280km z Č.B doplazíme v čas....
V zadání je......Datum: 17.9.2010 15:00 - 18.9.2010 18:00...kde se setkáme necháme na výběr Adce.Já osobně si ten den beru dovolenou,takže se snad těch našich 280km z Č.B doplazíme v čas....:-d:-d:-d:-d:-d
V zadání je......Datum: 17.9.2010 15:00 - 18.9.2010 18:00...kde se setkáme necháme na výběr Adce.Já osobně si ten den beru dovolenou,takže se snad těch našich 280km z Č.B doplazíme v čas....
Prosím vás a kedy sa budete pohýnat,a ja som sy myslel že zraz bude v 12.hodine na námesti v Bzenci pod vežov no ale mladý sa ešte musia muchlat.
Prosím vás a kedy sa budete pohýnat,a ja som sy myslel že zraz bude v 12.hodine na námesti v Bzenci pod vežov no ale mladý sa ešte musia muchlat.:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d
no, tak nevim, já si pátky dovolenou vzít nemůžu, takže bych dorazila až večer, a vy tam nikdo nebudete přes sobotu do neděle?
Jirko, já tam chci ject a bohužel podpantoflačka jsem a je mi to líto, bejvala prej se mnou sranda , ale každej máme svý
Na BXklubu už je termín, díky Drahuš, líp to vymyslet nemohli
no, tak nevim, já si pátky dovolenou vzít nemůžu, takže bych dorazila až večer, a vy tam nikdo nebudete přes sobotu do neděle?
Jirko, já tam chci ject a bohužel podpantoflačka jsem a je mi to líto, bejvala prej se mnou sranda:-(((( , ale každej máme svý
Prosím vás a kedy sa budete pohýnat,a ja som sy myslel že zraz bude v 12.hodine na námesti v Bzenci pod vežov no ale mladý sa ešte musia muchlat.
Miro,no mladý nevím,my starší už to máme dávno za sebou
:-)))):-)))):-)))):-)))):-))))Miro,no mladý nevím,my starší už to máme dávno za sebou:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
Jirko, já tam chci ject a bohužel podpantoflačka jsem a je mi to líto, bejvala prej se mnou sranda , ale každej máme svý
Simčátko sklamala si a ja som pre teba kúpil už aj pivo.
Simčátko sklamala si a ja som pre teba kúpil už aj pivo.:-p :-p:-p
:-p
Gidko, to mě mrzí, ale já mám v pátek vývozy a musím v práci být, vždycky je hlavním srazovým dnem sobota, takže to mi nedělá problémy, ale tohle asi odpískám. Adko, tu rezervaci prosím zruš a omlouvám se za vzniklé problémky, nicméně se snad někdy uvidíme jinde.
Každopádně 100% za rok na Křivonosce
Gidko, to mě mrzí, ale já mám v pátek vývozy a musím v práci být, vždycky je hlavním srazovým dnem sobota, takže to mi nedělá problémy, ale tohle asi odpískám:-((((. Adko, tu rezervaci prosím zruš a omlouvám se za vzniklé problémky, nicméně se snad někdy uvidíme jinde.
Gidko, to mě mrzí, ale já mám v pátek vývozy a musím v práci být, vždycky je hlavním srazovým dnem sobota, takže to mi nedělá problémy, ale tohle asi odpískám. Adko, tu rezervaci prosím zruš a omlouvám se za vzniklé problémky, nicméně se snad někdy uvidíme jinde.
Dúfam že sa niekedy stretneme.V pripade že citroen bx bude mat zraz na slovensku tak pošli mail prídeme ta pozriet.
Dúfam že sa niekedy stretneme.V pripade že citroen bx bude mat zraz na slovensku tak pošli mail prídeme ta pozriet.
Simčo, srazík byl opravdu plánovaný spíše o lidech a posezení. Proto ten páteční sklípek a sobotní dopolední vyspávání. Nicméně v tomto termínu se konají slavnosti "Bzenecké vinobraní" s doprovodným programem, včetně slavnostního krojovaného průvodu. (loni byl průvod od 14.00, program je i na dopoledne) Proto se počítá s inviduální-nepovinou účastí - kdo bude mít zájem (a vzbudí se). SPANILKA - by mohla být odpoledne (cca v 16:00 - to už by mohli řdiči vystřízlivět)
Simčo, škoda že nepřijedeš - páteční program je následovný : 15:00-20:00 sraz v kempu, vítání a poznávání a od 20:00 sklípek.
Simčo, srazík byl opravdu plánovaný spíše o lidech a posezení. Proto ten páteční sklípek a sobotní dopolední vyspávání. Nicméně v tomto termínu se konají slavnosti "Bzenecké vinobraní" s doprovodným programem, včetně slavnostního krojovaného průvodu. (loni byl průvod od 14.00, program je i na dopoledne) Proto se počítá s inviduální-nepovinou :-p účastí - kdo bude mít zájem (a vzbudí se). SPANILKA - by mohla být odpoledne (cca v 16:00 - to už by mohli řdiči vystřízlivět) :palec
Simčo, škoda že nepřijedeš:-(((( - páteční program je následovný : 15:00-20:00 sraz v kempu, vítání a poznávání a od 20:00 sklípek.:palec
Petris, dyť mi se uvidíme jindy
Mrzí mě to ale tohle by pro mě fakt nebylo, hlavně si to pořádně užijte
Petris, dyť mi se uvidíme jindy:palec
Mrzí mě to ale tohle by pro mě fakt nebylo, hlavně si to pořádně užijte:palec
Simčo, srazík byl opravdu plánovaný spíše o lidech a posezení. Proto ten páteční sklípek a sobotní dopolední vyspávání. Nicméně v tomto termínu se konají slavnosti "Bzenecké vinobraní" s doprovodným programem, včetně slavnostního krojovaného průvodu. (loni byl průvod od 14.00, program je i na dopoledne) Proto se počítá s inviduální-nepovinou účastí - kdo bude mít zájem (a vzbudí se). SPANILKA - by mohla být odpoledne (cca v 16:00 - to už by mohli řdiči vystřízlivět)
Simčo, škoda že nepřijedeš - páteční program je následovný : 15:00-20:00 sraz v kempu, vítání a poznávání a od 20:00 sklípek.
Hlásim že moja osoba bude stŕízlivá už ráno.
Hlásim že moja osoba bude stŕízlivá už ráno.:palec:palec:-d;-)
Hlásím, že jsem navrhl cedulky, aby jsme se poznali...jakože i lidi co se neznají normálně já cedulku nepotřebuju Káča se uvede sama
Hlásím, že jsem navrhl cedulky, aby jsme se poznali...jakože i lidi co se neznají normálně :-D já cedulku nepotřebuju :-D Káča se uvede sama :-D
Hlásím, že jsem navrhl cedulky, aby jsme se poznali...jakože i lidi co se neznají normálně já cedulku nepotřebuju Káča se uvede sama
Ja cedulku nepotrebujem stačí vám foto zo zrazu v Ćisté v žltých okuliaroch som totiž bohužial ja,a až uvidíte malého človíečika z velkým bruchom tak som to zase ja,aby bola večšia sranda tak tam budeme ale dvaja,a to zasa ja z manželkov, a aby ste ma ste sa nepomýlili tak budem mat na nose žlté okuliare ale podotýkam že už normálne.
Ja cedulku nepotrebujem stačí vám foto zo zrazu v Ćisté v žltých okuliaroch som totiž bohužial ja,a až uvidíte malého človíečika z velkým bruchom tak som to zase ja,aby bola večšia sranda tak tam budeme ale dvaja,a to zasa ja z manželkov, a aby ste ma ste sa nepomýlili tak budem mat na nose žlté okuliare ale podotýkam že už normálne.:-p:-p:-p
Médi...hele mě zůstala ještě visačka s jménem ze srazu v Mohelnici,mohla bych jí použít ,ne?....
:-)))):-)))):-)))):-)))):-))))Médi...hele mě zůstala ještě visačka s jménem ze srazu v Mohelnici,mohla bych jí použít ,ne?....:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-d:-d:-d