Vážený prosím vás nezlaknite sa že nebudem na nete, ale môj PoverBook G4 mi vypovedal poslušnost tak ho posielam na 10 dnovú ozdravnú kúru,zatial vás všetkých pozdravujem.
Vážený prosím vás nezlaknite sa že nebudem na nete, ale môj PoverBook G4 mi vypovedal poslušnost tak ho posielam na 10 dnovú ozdravnú kúru,zatial vás všetkých pozdravujem.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Ahojte....tak jsme velice rádi,že byl na Citroen clubu Praha zadáno setkáníčko v Bzenci(děkuji administrátorovi stránek Tomimu) a já doufám,že se všichni uvidíme v září....Samozřejmě budeme rádi ,když se připojí lidičky i z jiných Citroen clubů...
Ahojte....tak jsme velice rádi,že byl na Citroen clubu Praha zadáno setkáníčko v Bzenci(děkuji administrátorovi stránek Tomimu) a já doufám,že se všichni uvidíme v září....Samozřejmě budeme rádi ,když se připojí lidičky i z jiných Citroen clubů...:palec:palec:palec:palec
Toš o tem žádná, že se oplatí dojet no a pokud je Markétka ta pravá tak nás všechny vydejchá Problémem všech chapů je, že vždycky na začátku nás rozmazlujete a pak se divíte, že to chcem porád to chce realitu hned od začátku a buď se přizpůsobí nebo bohužel, jak říká můj kamarád žádné bíle rukavičky, výcvik hned od prvního dne
Tak víš jak..jsem milej a hodnej, což budu furt, protože takovej už jsem od narození, ale jinak přetvářky?? nikdy...pokud jdem někam kde hrozí alkohol.....zřádím se jako pes abych věděl, jestli mě unese!! zatím jsem nesl já
Tak víš jak..jsem milej a hodnej, což budu furt, protože takovej už jsem od narození, ale jinak přetvářky?? nikdy...pokud jdem někam kde hrozí alkohol.....zřádím se jako pes abych věděl, jestli mě unese!! :-D zatím jsem nesl já :-D
no, čekám na termín srazu BXklubu, ale zatím ho nemaj (. Chtěla jsem se zeptat, zda taky plánujete něco jinýho než večerní chlastačku, protože na to já moc nejsem a nesmim, aby to bylo taky trochu o Citroenech, ale vážně, bylo by možný mi zatim zapykat tu chatku, stačí mi bez toalety, pro 3 lidi na celý víkend...
Díky
no, čekám na termín srazu BXklubu, ale zatím ho nemaj :-((. Chtěla jsem se zeptat, zda taky plánujete něco jinýho než večerní chlastačku, protože na to já moc nejsem a nesmim, aby to bylo taky trochu o Citroenech, ale vážně, bylo by možný mi zatim zapykat tu chatku, stačí mi bez toalety, pro 3 lidi na celý víkend...
Díky
To je pouze sbírka lidí co měli to potěšení si zadělat na žaludeční vředy vlastnictvím BX - ať už v době minulé, současné, či budoucí Navíc se vyznačujeme naprostou tolerancí vůči vozům všech značek a jako bonus i tolerancí ke všem lidem - tedy i pokud jinde mají ban .
No a protože demokracie je kapítko zdlouhavá na dohody, již dva měsíce řešíme zda : predbezny datum zrazu by bol august 20. 21. 22 alebo september 10 .11.12
Proto jsem ještě Drahuš nepožádala o vyvěšení pozvánky na Vaše stránky.....
To je pouze sbírka lidí co měli to potěšení si zadělat na žaludeční vředy vlastnictvím BX - ať už v době minulé, současné, či budoucí :-d Navíc se vyznačujeme naprostou tolerancí vůči vozům všech značek a jako bonus i tolerancí ke všem lidem - tedy i pokud jinde mají ban .
No a protože demokracie je kapítko zdlouhavá na dohody, již dva měsíce řešíme zda : predbezny datum zrazu by bol august 20. 21. 22 alebo september 10 .11.12
To je pouze sbírka lidí co měli to potěšení si zadělat na žaludeční vředy vlastnictvím BX - ať už v době minulé, současné, či budoucí Navíc se vyznačujeme naprostou tolerancí vůči vozům všech značek a jako bonus i tolerancí ke všem lidem - tedy i pokud jinde mají ban .
Hm tak to je demokracie dva měsíce se dohadovat kdy udělat sraz v některých věcech musí být nekompromisní diktatura.
Hm tak to je demokracie dva měsíce se dohadovat kdy udělat sraz v některých věcech musí být nekompromisní diktatura.
no,pokud se budete Ivo na Bx clubu dohadovat ,kdy se to jak komu hodí,nedomluvíte se nikdy.Prostě ,organizátor srazu musí dát pevné datum.Jinak to prostě nepůjde..Jinak doufám,že se s některými z Vás z Bxclubu uvidíme v Bzenci.
:-o:-ono,pokud se budete Ivo na Bx clubu dohadovat ,kdy se to jak komu hodí,nedomluvíte se nikdy.Prostě ,organizátor srazu musí dát pevné datum.Jinak to prostě nepůjde.:nevim:nevim.Jinak doufám,že se s některými z Vás z Bxclubu uvidíme v Bzenci.:palec:palec:palec:palec
no, čekám na termín srazu BXklubu, ale zatím ho nemaj (. Chtěla jsem se zeptat, zda taky plánujete něco jinýho než večerní chlastačku, protože na to já moc nejsem a nesmim, aby to bylo taky trochu o Citroenech, ale vážně, bylo by možný mi zatim zapykat tu chatku, stačí mi bez toalety, pro 3 lidi na celý víkend... Díky
Simčo bohužel bude to opravdu jen návštěva sklípku se vším co k tomu patří, ale to neznamená, že když nemůžeš požívat nebude legrace já s Tebou budu držet basu chatičku jsem Vám blokla dej vědět, jak se rozmyslíte no, čekám na termín srazu BXklubu, ale zatím ho nemaj :-((. Chtěla jsem se zeptat, zda taky plánujete něco jinýho než večerní chlastačku, protože na to já moc nejsem a nesmim, aby to bylo taky trochu o Citroenech, ale vážně, bylo by možný mi zatim zapykat tu chatku, stačí mi bez toalety, pro 3 lidi na celý víkend... Díky
Simčo bohužel bude to opravdu jen návštěva sklípku se vším co k tomu patří, ale to neznamená, že když nemůžeš požívat nebude legrace :-d já s Tebou budu držet basu :palec chatičku jsem Vám blokla dej vědět, jak se rozmyslíte ;-)
Adko, díky, tak snad aspoň spanilku dáme, ne? Že jo
Jirko, asi až Tě uvidim, tak Tě přejedu - BXkem
Ivano, v zásadě s Tebou souhlasím, až na tu toleranci, já jsem v zásadě netolerantní vůči jiným značkám - Citroen je nejlepší a čim starší, tim lepší, ale tuhle debatu už tady rozebírat nebudem
Adko, díky, tak snad aspoň spanilku dáme, ne? Že jo
Jirko, asi až Tě uvidim, tak Tě přejedu - BXkem
Ivano, v zásadě s Tebou souhlasím, až na tu toleranci, já jsem v zásadě netolerantní vůči jiným značkám - Citroen je nejlepší:palec a čim starší, tim lepší, ale tuhle debatu už tady rozebírat nebudem:-p
Simčo pro Tebe spešl po náměstí a ve vinohradech bude super, když přijedeš
a na to jak budeš Jirku přejíždět si ráda koupím lístek do první řady
Simčo pro Tebe spešl po náměstí :-d a ve vinohradech :palec:palec bude super, když přijedeš ;-);-)
a na to jak budeš Jirku přejíždět si ráda koupím lístek do první řady :-)))):-)))):-))))
to až jindy, tam bychom nejeli BXkem, ale něčim věčim, kvůli pohodlí.
spanilka supr - to k tomu patří
Ještě mám dotaz - Ty mě budeš nenávidět, píšou na stránkách kempu, že restaurace a koupaliště jsou otevřeny pouze do konce srpna, ... pokud budou v kempu lidičky, tak to bude doufám fungovat
to až jindy, tam bychom nejeli BXkem, ale něčim věčim, kvůli pohodlí.
spanilka supr:palec - to k tomu patří
Ještě mám dotaz - Ty mě budeš nenávidět, píšou na stránkách kempu, že restaurace a koupaliště jsou otevřeny pouze do konce srpna, ... pokud budou v kempu lidičky, tak to bude doufám fungovat:nevim
Prosím ta načo je ti reštavrácia na vinobraní,bude burčiak,pivo,víno možná aj tvrdô a nejaký potúček najdeme.
Prosím ta načo je ti reštavrácia na vinobraní,bude burčiak,pivo,víno možná aj tvrdô a nejaký potúček najdeme.:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
to je hezký, ale chtěla bych tam bejt celý víkend a taky někde musíme jíst, navíc, jsem spíš pivař, víno mě nezajímá, jedu tam kvůli autíčkům a lidem
to je hezký, ale chtěla bych tam bejt celý víkend a taky někde musíme jíst:-p, navíc, jsem spíš pivař, víno mě nezajímá, jedu tam kvůli autíčkům a lidem
Jsou lidi kterým to nevysvětlíš Holt prostě některým dobré vínko "nešmakuje", někteří jiní umí docenit dobré vínko i pivko. Nemít vedle sebe orosený půllitr, slintám.
Jsou lidi kterým to nevysvětlíš :-) Holt prostě některým dobré vínko "nešmakuje", někteří jiní umí docenit dobré vínko i pivko. :-)))):-)))):-)))) Nemít vedle sebe orosený půllitr, slintám. :-)):-))))
no tak ja idem tiež hlavne spoznávať nových ľudí, som abstinent, takže veľkú škodu nenarobím
no tak ja idem tiež hlavne spoznávať nových ľudí, som abstinent, takže veľkú škodu nenarobím ;)
Simčátko neboj u nás sa naješ,pivko ti donesieme takže na reštavráciu nemysli.
Simčátko neboj u nás sa naješ,pivko ti donesieme takže na reštavráciu nemysli.:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Tomáši ty si nealko,ty budeš fotit ja ti budem pomáhat a bude nám veselo z novými priatelmi
Tomáši ty si nealko,ty budeš fotit ja ti budem pomáhat a bude nám veselo z novými priatelmi:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-))