Takže lidičky prosím o info k ubytování. Jelikoš je v Bzenci již všechno totálně obsazeno, budete bucinkat tady .link. Odvoz do a ze sklípku je pro Vás zajištěn. Jukněte co komu vyhovuje, mají volné 4 lůžkové chatky+ soc ( cena 880,-), 2 lůžkové chatky +soc ( 440,-) a nebo v budově 4 lůž. pokoje ( 500,-). Docela nás tlačí čas. Případné dotazy s grácií sobě vlastní ráda zodpovím
PS: a info od majitele sklípku, burčák již bude
Takže lidičky prosím o info k ubytování. Jelikoš je v Bzenci již všechno totálně obsazeno, budete bucinkat tady http://www.camp-straznice.cz/ubytovani.html. Odvoz do a ze sklípku je pro Vás zajištěn. Jukněte co komu vyhovuje, mají volné 4 lůžkové chatky+ soc ( cena 880,-), 2 lůžkové chatky +soc ( 440,-) a nebo v budově 4 lůž. pokoje ( 500,-). Docela nás tlačí čas. Případné dotazy s grácií sobě vlastní ráda zodpovím :-))))
PS: a info od majitele sklípku, burčák již bude :palec:palec
Takže lidičky prosím o info k ubytování. Jelikoš je v Bzenci již všechno totálně obsazeno, budete bucinkat tady http://www.camp-straznice.cz/ubytovani.html'>.link.. Odvoz do a ze sklípku je pro Vás zajištěn. Jukněte co komu vyhovuje, mají volné 4 lůžkové chatky+ soc ( cena 880,-), 2 lůžkové chatky +soc ( 440,-) a nebo v budově 4 lůž. pokoje ( 500,-). Docela nás tlačí čas. Případné dotazy s grácií sobě vlastní ráda zodpovím
PS: a info od majitele sklípku, burčák již bude
Takže já beru dvoulůžkovou chatku vč. sociálky. Díky moc předem.
P.S. S těma koláčkama jsem to zase až tak nemyslel Tunu jich nesním.
Takže já beru dvoulůžkovou chatku vč. sociálky. Díky moc předem.
P.S. S těma koláčkama jsem to zase až tak nemyslel :-D Tunu jich nesním. :-)))):-)))):-)))):-))))
Zmena v registrácii rozhodli sme sa ostať spať a v tom prípade prosíme o zaistenie 2 lôžkovej chatky : Aduška mysli na nás s tou chatkou Ď....
Zmena v registrácii rozhodli sme sa ostať spať a v tom prípade prosíme o zaistenie 2 lôžkovej chatky : Aduška mysli na nás s tou chatkou Ď....:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
Adko, prosím pro mne s Drahuší 2lůžkovou chatku - Děkujeme
PS: informace o ubytování doplněna do pozvánky.
Adko, prosím pro mne s Drahuší 2lůžkovou chatku - Děkujeme :-)
PS: informace o ubytování doplněna do pozvánky.
Zmena v registrácii rozhodli sme sa ostať spať a v tom prípade prosíme o zaistenie 2 lôžkovej chatky : Aduška mysli na nás s tou chatkou Ď....
Gidko,snad jsi večer nechtěl jet zpátky na Slovensko?když seznamovací srazík,tak pořádnej ,at to stojí za to,ne?V chatičce to jednu noc přežiješ
Gidko,snad jsi večer nechtěl jet zpátky na Slovensko?:-o:-o:-o:-o:-o:-okdyž seznamovací srazík,tak pořádnej ,at to stojí za to,ne?V chatičce to jednu noc přežiješ:-d:-d:-d:-d
Gidko,snad jsi večer nechtěl jet zpátky na Slovensko?když seznamovací srazík,tak pořádnej ,at to stojí za to,ne?V chatičce to jednu noc přežiješ
Ale nie ja som za každú psinu to vie Jirka,človek ktorý dokáže pre zábavu urobit zo seba opicu,ale v dobrom zmysle tak sa nestratí nikde.My len preto aby sme nevypadali ako že nám starkým robíte výlet po vynobraní,a Adka má pohlad na dôchodcov že sú pomaly a že by mali sedet doma na zadku.
Ale nie ja som za každú psinu to vie Jirka,človek ktorý dokáže pre zábavu urobit zo seba opicu,ale v dobrom zmysle tak sa nestratí nikde.My len preto aby sme nevypadali ako že nám starkým robíte výlet po vynobraní,a Adka má pohlad na dôchodcov že sú pomaly a že by mali sedet doma na zadku.:-))))
:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-d:-d:-d:-d:-d
Takže já beru dvoulůžkovou chatku vč. sociálky. Díky moc předem. P.S. S těma koláčkama jsem to zase až tak nemyslel Tunu jich nesním.
chatička pro Bewíčka zajištěna PS: no tuna jich nebude, ale na cestu se jako výslužka budou hodit Takže já beru dvoulůžkovou chatku vč. sociálky. Díky moc předem. P.S. S těma koláčkama jsem to zase až tak nemyslel :-D Tunu jich nesním. :-)))):-)))):-)))):-))))
chatička pro Bewíčka zajištěna :palec PS: no tuna jich nebude, ale na cestu se jako výslužka budou hodit :-d:-d
Adko, prosím pro mne s Drahuší 2lůžkovou chatku - Děkujeme PS: informace o ubytování doplněna do pozvánky.
chatička pro šéfika taktéž zařízena Adko, prosím pro mne s Drahuší 2lůžkovou chatku - Děkujeme :-) PS: informace o ubytování doplněna do pozvánky.
chatička pro šéfika taktéž zařízena :palec:palec
Ale nie ja som za každú psinu to vie Jirka,človek ktorý dokáže pre zábavu urobit zo seba opicu,ale v dobrom zmysle tak sa nestratí nikde.My len preto aby sme nevypadali ako že nám starkým robíte výlet po vynobraní,a Adka má pohlad na dôchodcov že sú pomaly a že by mali sedet doma na zadku.
aha koukám, že to mě bude stát hodně úsilí než si svou podznámku o důchodcích odčiním, co samozřejmě i pro Tebe chatička zařízena
Ale nie ja som za každú psinu to vie Jirka,človek ktorý dokáže pre zábavu urobit zo seba opicu,ale v dobrom zmysle tak sa nestratí nikde.My len preto aby sme nevypadali ako že nám starkým robíte výlet po vynobraní,a Adka má pohlad na dôchodcov že sú pomaly a že by mali sedet doma na zadku.:-)))) :-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-d:-d:-d:-d:-d
aha koukám, že to mě bude stát hodně úsilí než si svou podznámku o důchodcích odčiním, co :-p:-p:-p samozřejmě i pro Tebe chatička zařízena :palec
aha koukám, že to mě bude stát hodně úsilí než si svou podznámku o důchodcích odčiním, co samozřejmě i pro Tebe chatička zařízena
Chatičku si prosíme s kompletnou výbavou prosím aj s bidetom
Tak chatička pro šéfika prosím sklímov.z masérkov s posluhov a ktomu dobré pitie a jedlo to už hej.
Tak chatička pro šéfika prosím sklímov.z masérkov s posluhov a ktomu dobré pitie a jedlo to už hej.:-p
:-p:-p:-p
Bude to troufalé...mohl bych taky 2 lůžko??? pls!!
Vůbec ne, už ju máte zarezervovanů jen připrav slečnu na nás moraváky, aby ju šlak netrefil Bude to troufalé...mohl bych taky 2 lůžko??? pls!!:-p:-p;-);-);-);-):palec:palec
Vůbec ne, už ju máte zarezervovanů :palec jen připrav slečnu na nás moraváky, aby ju šlak netrefil :-)))):-))))
Bude to troufalé...mohl bych taky 2 lůžko??? pls!!
Vůbec ne, už ju máte zarezervovanů jen připrav slečnu na nás moraváky, aby ju šlak netrefil
Adka to nemyslíš vážne lebo šlak ma už trafil pred 7rokmi v Ćisté,no potom nevím či sa čulek na to vinobraní oplatí prijet ked to je svami moraváky tak vážne,a škoda by bolo Jirkovej Markétky.
Adka to nemyslíš vážne lebo šlak ma už trafil pred 7rokmi v Ćisté,no potom nevím či sa čulek na to vinobraní oplatí prijet ked to je svami moraváky tak vážne,a škoda by bolo Jirkovej Markétky.
Toš o tem žádná, že se oplatí dojet no a pokud je Markétka ta pravá tak nás všechny vydejchá Problémem všech chapů je, že vždycky na začátku nás rozmazlujete a pak se divíte, že to chcem porád to chce realitu hned od začátku a buď se přizpůsobí nebo bohužel, jak říká můj kamarád žádné bíle rukavičky, výcvik hned od prvního dne
Toš o tem žádná, že se oplatí dojet :-)))):-)))) no a pokud je Markétka ta pravá tak nás všechny vydejchá :-d Problémem všech chapů je, že vždycky na začátku nás rozmazlujete a pak se divíte, že to chcem porád :-p:-p to chce realitu hned od začátku :-p a buď se přizpůsobí nebo bohužel, jak říká můj kamarád žádné bíle rukavičky, výcvik hned od prvního dne :-)))):-)))):-))))
Toš o tem žádná, že se oplatí dojet no a pokud je Markétka ta pravá tak nás všechny vydejchá Problémem všech chapů je, že vždycky na začátku nás rozmazlujete a pak se divíte, že to chcem porád to chce realitu hned od začátku a buď se přizpůsobí nebo bohužel, jak říká můj kamarád žádné bíle rukavičky, výcvik hned od prvního dne
No zbohom dúfam že na staré kolená nescvoknem.
No zbohom dúfam že na staré kolená nescvoknem.:-(
:-(
Takže já beru dvoulůžkovou chatku vč. sociálky. Díky moc předem. P.S. S těma koláčkama jsem to zase až tak nemyslel Tunu jich nesním.
chatička pro Bewíčka zajištěna PS: no tuna jich nebude, ale na cestu se jako výslužka budou hodit
Bewík se rovněž přidává k děkovačce. Pomalu abych začal přemýšlet co dovezu na oplátku já.
Bewík se rovněž přidává k děkovačce. :palec:palec:palec Pomalu abych začal přemýšlet co dovezu na oplátku já. :-)):-)))):-))))