Takovýhle "vínosrazík" je super nápad, auto určitě jezdit bude, po návštěvě sklípku by to ale chtělo z kufru vytáhnout rezervního řidiče
Já jsem všemi 10ti pro a určitě bych se zůčastnil. A Adko - když to má být "mezicitrouš" sraz, přece by jsi nechtěla aby někdo přijel busem nebo vlakem.
Takovýhle "vínosrazík" je super nápad, auto určitě jezdit bude, po návštěvě sklípku by to ale chtělo z kufru vytáhnout rezervního řidiče :-D
Já jsem všemi 10ti pro a určitě bych se zůčastnil. A Adko - když to má být "mezicitrouš" sraz, přece by jsi nechtěla aby někdo přijel busem nebo vlakem. :-)))):-)))):-))))
Toš lidi fofrem vymyslete termín. 17-18.9 je v Bzencu Vinobraní, je to hezké jsou otevřené i velké sklepy, bývá průvod / kterého se už naštěstí nemusím zůčastňovat, bo každý rok se mi tam splašila hajtra a byla ostuda jako vždy, což mi dodnes má matka jakožto kantorka nemůže odpustit / co se týká ceny, bězná je tak 300,- kč na osobu a je to pití / teda pokud nevychlemtáte celý sklep a pohoštění/ zatím kdo u nás byl si nestěžoval, tada alespoň ne nahlas spaní se dá zajistit na penzionech, cena cca 800,- .
Tak místo máme - Bzenec, termín také - 17-18.9. pokud jste pro - zadáme do srazů. (Adka nebo já) Podle počtu přihlášených by se dala možná vyjednat i sleva na ubytko.
Tak místo máme - Bzenec, termín také - 17-18.9. :palec pokud jste pro - zadáme do srazů.:nevim (Adka nebo já) Podle počtu přihlášených by se dala možná vyjednat i sleva na ubytko.:-p
Tak místo máme - Bzenec, termín také - 17-18.9. pokud jste pro - zadáme do srazů. (Adka nebo já) Podle počtu přihlášených by se dala možná vyjednat i sleva na ubytko.
Adka prosí všemocného o zadání bo neví kde ji hlava stojí, ze samého vymýšlení zas nějakého srazového překvápka v podobě, malej plozganě, plnej slivovičky a náááálepečkou citroen klubu Tak místo máme - Bzenec, termín také - 17-18.9. :palec pokud jste pro - zadáme do srazů.:nevim (Adka nebo já) Podle počtu přihlášených by se dala možná vyjednat i sleva na ubytko.:-p
Adka prosí všemocného o zadání :palec bo neví kde ji hlava stojí, ze samého vymýšlení zas nějakého srazového překvápka v podobě, malej plozganě, plnej slivovičky a náááálepečkou citroen klubu :-)))):-)))):-))))
Aduška tak ja som dal na náš web termín 17-18.9,teraz len čakat'kto sa prihlási.dúfam že gazdinky sa predvedú čo vedia a my chlapci im budeme kontrovat a verím že chlapské pohostenie bude lepšie.
Aduška tak ja som dal na náš web termín 17-18.9,teraz len čakat'kto sa prihlási.dúfam že gazdinky sa predvedú čo vedia a my chlapci im budeme kontrovat a verím že chlapské pohostenie bude lepšie.
Jak řekli tak udělali - Je zadáno: .link. Můžete se registrovat, poprosím jen o vyplnění ubytování - ANO-NE - V případě vyplnění ANO, počítáme zamluvení ubytka v penziónu. Pokusíme se vyjednat slevu.
Jak řekli tak udělali - Je zadáno: http://www.citroen-club.eu/srazy/index.php# Můžete se registrovat, poprosím jen o vyplnění ubytování - ANO-NE - V případě vyplnění ANO, počítáme zamluvení ubytka v penziónu. Pokusíme se vyjednat slevu. :-p
Jak řekli tak udělali - Je zadáno: .link. Můžete se registrovat, poprosím jen o vyplnění ubytování - ANO-NE - V případě vyplnění ANO, počítáme zamluvení ubytka v penziónu. Pokusíme se vyjednat slevu.
Tož lidi zatím koukám,že jsme zatím zapykaný do sklípku z Petrisem jenom my dva,no bylo to míněný tak,že "Předseda "má jí příkladem a ne že jsme největší opilciTak se koukejte přidat
Tož lidi zatím koukám,že jsme zatím zapykaný do sklípku z Petrisem jenom my dva:nevim,no bylo to míněný tak,že "Předseda "má jí příkladem:-d:-d a ne že jsme největší opilci:-)))):-)))):-)))):-))))Tak se koukejte přidat:palec:palec:palec
Nevím jak moc náročný jsi, asi hodně babička peče skvělé domácí koláčky, soused zas udí mega domácí klobásky, tak snad se zavděčím ...... Aduška tak ja som dal na náš web termín 17-18.9,teraz len čakat'kto sa prihlási.dúfam že gazdinky sa predvedú čo vedia a my chlapci im budeme kontrovat a verím že chlapské pohostenie bude lepšie.
Nevím jak moc náročný jsi, asi hodně :-p:-p babička peče skvělé domácí koláčky, soused zas udí mega domácí klobásky, tak snad se zavděčím ......
Sice zrovna v ten stejnej víkend je vinobraní tady u nás na Mělníku, ale zase tady nebudou citroeny.... Takže se pokusim přemluvit Hanku abysme mohli jet na moravu.
Sice zrovna v ten stejnej víkend je vinobraní tady u nás na Mělníku, ale zase tady nebudou citroeny.... Takže se pokusim přemluvit Hanku abysme mohli jet na moravu. ;-)
Září je daleko, takže termín v pohodě. Hnedle si píšu do "debilníčku" že mám program.
Září je daleko, takže termín v pohodě. Hnedle si píšu do "debilníčku" že mám program. :-))))
Nevím jak moc náročný jsi, asi hodně babička peče skvělé domácí koláčky, soused zas udí mega domácí klobásky, tak snad se zavděčím ......
Hmm, to zní moc moc moc dobře. Přimlouvám se o pár makových koláčků navíc pro Bewíka. Bewíc makové koláčky moc moc moc moc rád.
Hmm, to zní moc moc moc dobře. Přimlouvám se o pár makových koláčků navíc pro Bewíka. Bewíc makové koláčky moc moc moc moc rád. :-d:-d:-d:-))))
Hmm, to zní moc moc moc dobře. Přimlouvám se o pár makových koláčků navíc pro Bewíka. Bewíc makové koláčky moc moc moc moc rád.
Aduška neboj ja som skromný no rád mám ked'niečo urobím a ono to šmakuje a zatial my to vždy vyšlo.Možná ti to bude chutit nechaj sa prekvapit'.
Aduška neboj ja som skromný no rád mám ked'niečo urobím a ono to šmakuje a zatial my to vždy vyšlo.Možná ti to bude chutit nechaj sa prekvapit'.
Tož lidi zatím koukám,že jsme zatím zapykaný do sklípku z Petrisem jenom my dva,no bylo to míněný tak,že "Předseda "má jí příkladem a ne že jsme největší opilciTak se koukejte přidat
Petrisi potrebujem dat'na našu stránku niečo kde by sa naši členovia mohli prihlásit'dákujem.
Petrisi potrebujem dat'na našu stránku niečo kde by sa naši členovia mohli prihlásit'dákujem.
,Gidko,stačí když u vás na clubu(na chatu)zkopíruješ odkaz na přihlašovací formulář,pak se můžou všichni co mají zájem zapykat
:palec,Gidko,stačí když u vás na clubu(na chatu)zkopíruješ odkaz na přihlašovací formulář,pak se můžou všichni co mají zájem zapykat:palec
píšu si: pro Bewíka speciálí makové koláčky budou připraveny a něco přibalíme i na cestu domů Hmm, to zní moc moc moc dobře. Přimlouvám se o pár makových koláčků navíc pro Bewíka. Bewíc makové koláčky moc moc moc moc rád. :-d:-d:-d:-))))
píšu si: pro Bewíka speciálí makové koláčky :-)))) budou připraveny a něco přibalíme i na cestu domů :-)))):-))))
Aduška ráda překvapení pokud jde o jídlo, budu se těšit Aduška neboj ja som skromný no rád mám ked'niečo urobím a ono to šmakuje a zatial my to vždy vyšlo.Možná ti to bude chutit nechaj sa prekvapit'.
Aduška ráda překvapení :-d pokud jde o jídlo, budu se těšit :palec
,Gidko,stačí když u vás na clubu(na chatu)zkopíruješ odkaz na přihlašovací formulář,pak se můžou všichni co mají zájem zapykat
JJ je to tak, jen doplním, že přihlašovací formulář na srazy je dostupný i pro nepřihlášené (neregistrované) uživatele stránek.
JJ je to tak, jen doplním, že přihlašovací formulář na srazy je dostupný i pro nepřihlášené (neregistrované) uživatele stránek. :palec
JJ je to tak, jen doplním, že přihlašovací formulář na srazy je dostupný i pro nepřihlášené (neregistrované) uživatele stránek.
Śéfko je to vybávené oznam som uverejnil a teraz budem čakat'kto príde,musíš prepáčit'ale na internete som elév.
Śéfko je to vybávené oznam som uverejnil a teraz budem čakat'kto príde,musíš prepáčit'ale na internete som elév.
píšu si: pro Bewíka speciálí makové koláčky budou připraveny a něco přibalíme i na cestu domů
Kruci Adka popros starkú nech upečie viac aj pre mna ja jej zasa donesiem domácú vegetuuuuuuuuuu.
Kruci Adka popros starkú nech upečie viac aj pre mna ja jej zasa donesiem domácú vegetuuuuuuuuuu.
Nečekal jsem že můj alkoholický nápad strhne takovou lavinu příspěvků..aspoň tot u jestě víc ožije ... a jen podotknu že se vším souhlasím, jen to ubytování je na zlaté posteli ne?
Nečekal jsem že můj alkoholický nápad strhne takovou lavinu příspěvků..aspoň tot u jestě víc ožije :-D...:-D a jen podotknu že se vším souhlasím, jen to ubytování je na zlaté posteli ne?:-D:palec:-p:-p:-p:-o:-o:-o:-o