Vážený,é nakolko sa nám ten Bzenec totálne ale prosím bez urážky drbe je treba si uvážiť či sa ideme stretnúť a kolkí.Źiadam vás preto aby každý kto sa chce zúčastniť nech to potvrdí na nete,v prípade sa stretnutie ruší.
Vážený,é nakolko sa nám ten Bzenec totálne ale prosím bez urážky drbe je treba si uvážiť či sa ideme stretnúť a kolkí.Źiadam vás preto aby každý kto sa chce zúčastniť nech to potvrdí na nete,v prípade sa stretnutie ruší.:-((((:-((((
Prosím všechny, kteří chtěli ubytování o potvrzení rezervace zítra do 17h. Rezervace vedena na citroen sraz. Můžete telefonicky nebo mailíkem zde: .link. po této době, všechny rezervace končí.
Prosím všechny, kteří chtěli ubytování o potvrzení rezervace zítra do 17h. Rezervace vedena na citroen sraz. Můžete telefonicky nebo mailíkem zde: http://www.camp-straznice.cz/ po této době, všechny rezervace končí.
Prosím všechny, kteří chtěli ubytování o potvrzení rezervace zítra do 17h. Rezervace vedena na citroen sraz. Můžete telefonicky nebo mailíkem zde: .link. po této době, všechny rezervace končí.
Bohužel mi to nevyjde. Dojel bych nejdrive v sobotu odpoledne a to uz urcite nema cenu Snad jindy.
Bohužel mi to nevyjde. Dojel bych nejdrive v sobotu odpoledne a to uz urcite nema cenu :-) Snad jindy.
Tak se hold stalo to, že to nevyšlo více lidem..Prostě to se stává Mrzí mě, že Vás neuvidim, ale co už.
Tak se hold stalo to, že to nevyšlo více lidem..Prostě to se stává :-(Mrzí mě, že Vás neuvidim, ale co už.
Pepane papaníčko pripravené ešte sa to pobalí a budeme v kempe papať a užívať.
Pepane papaníčko pripravené ešte sa to pobalí a budeme v kempe papať a užívať.:-)))):-)):-d
len pánboch vie,no vystačíme si aj sami,a hádam sa kunám niekto pridá.
len pánboch vie,no vystačíme si aj sami,a hádam sa kunám niekto pridá.:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
Pepane budeme mať škvarkové pagáčiki,vajíčkovu slámu,domáce prošuto a sušenú krkovičku až nám to bude málo tak niečo kúpime.
Pepane budeme mať škvarkové pagáčiki,vajíčkovu slámu,domáce prošuto a sušenú krkovičku až nám to bude málo tak niečo kúpime.