Přátelé, Ve dnech 20.8. - 22.8.2010 se jede ADAC Rallye Deutschland - 2010. .link.
Chystáme se spolu s Drahuší a Méganem&Martinou (snad jim to vyjde) na návštěvu a podporu Citroenů C4!
Měl by někdo zájem se přidat a udělat tak na místě takový "mini sraz"???
Vyzkoušel jsem předloni tento kemp:.link.
Ceny nejsou špatné a hlavně není daleko na rychlostních zkoušek a centra dění - města Trier.... Je to takový námět..
Přátelé, Ve dnech 20.8. - 22.8.2010 se jede ADAC Rallye Deutschland - 2010.:palec http://www.rallye-deutschland.de/start/index.php?PHPSESSID=1f36f9525923a8c4da01cefa63703114&lg=e&flash=
Chystáme se spolu s Drahuší a Méganem&Martinou (snad jim to vyjde) na návštěvu a podporu Citroenů C4!:palec
Měl by někdo zájem se přidat a udělat tak na místě takový "mini sraz"???:nevim
Vyzkoušel jsem předloni tento kemp:http://www.azur-camping.de/mosel-saar-hunsrueck/reinsfeld.html
Ceny nejsou špatné a hlavně není daleko na rychlostních zkoušek a centra dění - města Trier.... Je to takový námět..:-p
26.05.2010 21:13 -
Re: ADAC Rallye Deutschland - 2010
Daleko, předaleko toto místo od mého domu jest. Cestou nebezpečnou, trnitou a strastiplnou vydati musel bych se v dáli, s cílem notně nejistým.
Mno, já prostě nee.
Trnitou a nebezpečnou? No snad na D1.. Německé dálnice jsou věru o ničem jiném.. Ale chápu, že je to z ruky..
Trnitou a nebezpečnou?:nevim No snad na D1..:-p Německé dálnice jsou věru o ničem jiném.. Ale chápu, že je to z ruky..:-p
26.05.2010 21:33 -
Trnitou a nebezpečnou? No snad na D1.. Německé dálnice jsou věru o ničem jiném.. Ale chápu, že je to z ruky..
Jj, koukal jsem že orientačně bych to měl cca 1000-1100km v jednom směru, což není zrovna málo (těch vašich zhruba 700 z Budějic taky ne) na druhou stranu taky ne příliš moc, blázen bych na to byl možná velký dost. Ale musím v tu dobu být nutně doma a "hlídat" pevnost.
Jj, koukal jsem že orientačně bych to měl cca 1000-1100km v jednom směru, což není zrovna málo (těch vašich zhruba 700 z Budějic taky ne) na druhou stranu taky ne příliš moc, blázen bych na to byl možná velký dost. Ale musím v tu dobu být nutně doma a "hlídat" pevnost.
26.05.2010 22:20 -
Petře něco mě naznačovala Tvoje drahá polovina. Možná někdy v budoucnu zatím se na takový vejlet necejtím hlavně finančně. Ale určitě si to tam užijte.
Petře něco mě naznačovala Tvoje drahá polovina. Možná někdy v budoucnu zatím se na takový vejlet necejtím hlavně finančně. Ale určitě si to tam užijte.
13.06.2010 19:30 -
Petrisi platí Váš výlet do Německa?? a jestli ano, kdy odjíždíte?? Měla bych mít volno a ráda bych se tam jela podívat
Petrisi platí Váš výlet do Německa?? a jestli ano, kdy odjíždíte?? Měla bych mít volno a ráda bych se tam jela podívat ;-)
13.06.2010 20:04 -
Petrisi platí Váš výlet do Německa?? a jestli ano, kdy odjíždíte?? Měla bych mít volno a ráda bych se tam jela podívat
Adko platí:
Cesta ideálně trvá 7hodin (cca 700km). Plán je nahrubo - čtvrtek ráno vyjet, odpoledne ubytování v kempu a večer stihnout slavnostní zahájení v Trieru (chcete-li Trevíru) Detailní plán, tzn jaké zvolit RZ a kdy ještě nemám. Nějaká představa by ale byla, na základě zkušeností z roku 2008.;-
Adko platí: :palec
Cesta ideálně trvá 7hodin (cca 700km). Plán je nahrubo - čtvrtek ráno vyjet, odpoledne ubytování v kempu a večer stihnout slavnostní zahájení v Trieru (chcete-li Trevíru) Detailní plán, tzn jaké zvolit RZ a kdy ještě nemám. Nějaká představa by ale byla, na základě zkušeností z roku 2008.;-
13.06.2010 20:13 -
No začnu vstupenkou: "Bronzový pass" stojí 59 Euro. Za to dostaneme přístup na všechny RZ - všechny dny (kromě super RZ), vstup do servisní zóny - všechny dny, více na ofic. stránkách zde: .link.
Další náklady jsou inviduální. V případě "našeho kempu" je to 7,5 Euro na osobu/noc + 7,5 Euro za stan + případně 3 Euro el. přípojka. ceník :.link.
Místo si lze rezervovat předem za zálohu 50 Euro. Ubytování v hotelu v Trieru bude již v tuto dobu obsazené. V blízkosti asi ještě lze.
doprava vlastní - opět závislá na spotřebě vozu - počtu km. Připomínám v Německu se neplatí žádné poplatky za dálnice.
No začnu vstupenkou: "Bronzový pass" stojí 59 Euro. Za to dostaneme přístup na všechny RZ - všechny dny (kromě super RZ), vstup do servisní zóny - všechny dny, více na ofic. stránkách zde: http://www.rallye-deutschland.de/news/index.php?SID&flash=&lg=e&st=70&showall=&allge=&id=1453
Další náklady jsou inviduální. V případě "našeho kempu" je to 7,5 Euro na osobu/noc + 7,5 Euro za stan + případně 3 Euro el. přípojka. ceník :http://www.azur-camping.de/preislisten/Reinsfeld_Campingpreise.pdf
Místo si lze rezervovat předem za zálohu 50 Euro. Ubytování v hotelu v Trieru bude již v tuto dobu obsazené. V blízkosti asi ještě lze.
doprava vlastní - opět závislá na spotřebě vozu - počtu km. Připomínám v Německu se neplatí žádné poplatky za dálnice.:-d
13.06.2010 20:37 -
tak tomu říkám připravenost díky moc, s tou spotřebou je to podle nálady řidičky a těžké nožičky na plynovém pedálu takže raděj to někdy nesleduju
tak tomu říkám připravenost :-d díky moc, s tou spotřebou je to podle nálady řidičky a těžké nožičky na plynovém pedálu :-d takže raděj to někdy nesleduju :-d
13.06.2010 20:53 -
tak tomu říkám připravenost díky moc, s tou spotřebou je to podle nálady řidičky a těžké nožičky na plynovém pedálu takže raděj to někdy nesleduju
No je to inviduální, ale v Německu kde je rychlost 130 jen doporučená, tak pokud to provoz a situace dovoluje, dá se jet opravdu rychle.
Ale pak je lepší se na PP radši nedívat.
K Rallye: Pro váhavé připomínám:
- Německo je nejbližší podnik seriálu WRC
- Letos se jede naposled specifikace vozů současné kategorie WRC (2 litry obsah s turbem - Příští rok motor jen 1.6 s turbem) je tedy poslední šance vidět a slyšet "nabroušené C4"
- V Německu se jede současně i S - WRC, k vidění vozy Škoda kategorie S2000, český jezdec Prokop na voze Ford Fiesta S2000
- Rallye je dobře organizovaná, parkování u RZ (1Euro), dobře značené příjezdy
- Báječná atmosféra, plno českých fandů...
No je to inviduální, ale v Německu kde je rychlost 130 jen doporučená, tak pokud to provoz a situace dovoluje, dá se jet opravdu rychle.:-p
Ale pak je lepší se na PP radši nedívat. :nevim
K Rallye: Pro váhavé připomínám:
- Německo je nejbližší podnik seriálu WRC ;-)
- Letos se jede naposled specifikace vozů současné kategorie WRC (2 litry obsah s turbem - Příští rok motor jen 1.6 s turbem) je tedy poslední šance vidět a slyšet "nabroušené C4"
- V Německu se jede současně i S - WRC, k vidění vozy Škoda kategorie S2000, český jezdec Prokop na voze Ford Fiesta S2000
- Rallye je dobře organizovaná, parkování u RZ (1Euro), dobře značené příjezdy
- Báječná atmosféra, plno českých fandů...
13.06.2010 21:01 -
šéfe máte naprostou pravdu takže pokud neplánujete, že si za několik desítek tisíc euro koupíte WRCo domů na takové to domácí poježděníčko tak je skutečně poslední možnost je vidět v akcích světového podniku
PS: a pokud už ho někdo máte zamluvené, prosím dejte vědět, dobrovolně Vám ho budu leštit za jedno svezeníčko děkuji předem
šéfe máte naprostou pravdu :-d takže pokud neplánujete, že si za několik desítek tisíc euro koupíte WRCo domů na takové to domácí poježděníčko :-d:-d tak je skutečně poslední možnost je vidět v akcích světového podniku :-d
PS: a pokud už ho někdo máte zamluvené, prosím dejte vědět, dobrovolně Vám ho budu leštit za jedno svezeníčko :-d děkuji předem :-d:-d:-d
13.06.2010 23:11 -
Petrisi prosím dá se u Vás někde přespat, třeba na zahradě ?? Bo k Vám to mám docela daleko, že bych přijela ve středu večer?? Nejsem tak dobrá abych to pak dala na jeden zátah sice budu mít natrénováno z Finska, ale přec už nejsem nejmladší
Petrisi prosím dá se u Vás někde přespat, třeba na zahradě ?? Bo k Vám to mám docela daleko, že bych přijela ve středu večer?? Nejsem tak dobrá abych to pak dala na jeden zátah :-d sice budu mít natrénováno z Finska, ale přec už nejsem nejmladší :-d:-d
14.06.2010 16:10 -
Pro ty co uvažují i pro ostatní:
Je to zatím návrh, že bychom se sešli blízko hranic - dálnice D3 144.kilometr, čerpací stanice Agip. (někdy čtvrtek ráno) : .link.
Dále do kempu společně. (takovou "Spanilku" po Autobahn). Cíl by byl autokemp Rainsfeld (musím se přiznat, mám tam zamluvený plac, ale místa bude asi dost). Tento kemp je v blízkosti Trieru i RZ. Itinerář RZ je zde: .link.
1.den: .link.
2.den: .link.
3.den: .link.
Více v galerii zde: .link.
Detaily, kdy a na jakou RZ se podívat později. Je to jen návrh k přemýšlení. O cenách jsem psal již výše.
Nápady, náměty, dotazy?
Trochu atmošky: .link.
Pro ty co uvažují i pro ostatní:
Je to zatím návrh, že bychom se sešli blízko hranic - dálnice D3 144.kilometr, čerpací stanice Agip. (někdy čtvrtek ráno) : http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=38107154&cmain=83737983&oid=38107162&size=&sort=
:-p
Dále do kempu společně. ;-) (takovou "Spanilku" po Autobahn). Cíl by byl autokemp Rainsfeld (musím se přiznat, mám tam zamluvený plac, ale místa bude asi dost). Tento kemp je v blízkosti Trieru i RZ. Itinerář RZ je zde: http://www.citroen-club.eu/graphics/dynamic/galeria/12765246974c16389906725.JPG
1.den: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=38107154&cmain=83737983&oid=38107163&size=&sort=
2.den: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=38107154&cmain=83737983&oid=38107167&size=&sort=
3.den: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=38107154&cmain=83737983&oid=38107169&size=&sort=
Více v galerii zde:
http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=38107154&cmain=83737983&oid=38107169&size=&sort=
Detaily, kdy a na jakou RZ se podívat později.;-) Je to jen návrh k přemýšlení. O cenách jsem psal již výše.
Nápady, náměty, dotazy?:-p
Trochu atmošky: http://www.youtube.com/watch?v=lCZG3clJ9pw&feature=related
14.06.2010 16:25 -
Nechal bych tomu ještě pár týdnů, teď jsou pro mě hlavní státnice, které mám za týden (a taky státnice přítelkyně za 14 dní) a pak se to nějak vyvine. Mohla by to být dobrá akce, taková spanilka C4. O to víc, že jsem se stejně chtěl někdy na světovou rally podívat.
Nechal bych tomu ještě pár týdnů, teď jsou pro mě hlavní státnice, které mám za týden (a taky státnice přítelkyně za 14 dní) a pak se to nějak vyvine. Mohla by to být dobrá akce, taková spanilka C4. O to víc, že jsem se stejně chtěl někdy na světovou rally podívat. :palec
14.06.2010 16:49 -
Petrisi prosím dá se u Vás někde přespat, třeba na zahradě ?? Bo k Vám to mám docela daleko, že bych přijela ve středu večer?? Nejsem tak dobrá abych to pak dala na jeden zátah sice budu mít natrénováno z Finska, ale přec už nejsem nejmladší
Adko, dá zahradu sice před panelákem nemáme, ale něco vymyslíme.
Adko, dá :palec zahradu sice před panelákem nemáme, ale něco vymyslíme.:-d
14.06.2010 18:10 -
Jééé to je jako já 2+kk, 4 patro - a taky zahrada nebyla v nabídce díky moc
Jééé to je jako já 2+kk, 4 patro - a taky zahrada nebyla v nabídce :-d:-d díky moc ;-)
15.06.2010 17:54 -
Aktuální ceny pohoných hmot v Německu: (1Euro - 25,67)
Euro / Kč
Natural 95: 1,39 / 35,68
Natural 98: 1,46 / 37,48
Nafta: 1,18 / 30,30
Dálnice bez poplatku..
Aktuální ceny pohoných hmot v Německu: (1Euro - 25,67)
Euro / Kč
Natural 95: 1,39 / 35,68
Natural 98: 1,46 / 37,48
Nafta: 1,18 / 30,30
Dálnice bez poplatku..:-p