Takže vás jménem tohoto klubu zvu na sraz do neméně krásného prostředí jako byla Křivonoska.Tento sraz má na starosti Naše dobrá členka Paní Milena Dovrtělová Takže pokud by vám správně svitlo,a Vy se rozhodli tam jet, tak podrobnosti na tomto Linku. :.link.
"Jarní sraz - 2010"
se uskuteční ve dnech od 11.6. - 13.6.2010 v Autokempu Hájovna Kdyně
Autokemp se nachází nedaleko městečka Kdyně, v oblasti lemované krásnými zalesněnými vrchy Kdyňské pahorkatiny. Město Kdyně leží při česko-bavorské hranici na rozhraní Šumavy a Českého lesa. Z jedné strany vévodí kraji zřícenina hradu Rýzmberk, z druhé strany shlíží a město moderní rozhledna vrchu Koráb (773 m.n.m.). Celá oblast poskytuje řadu příležitostí k pěší turistice i cykloturistice. Okolní rozsáhlé lesy lákají k houbaření i k příjemným. Nevelká vzdálenost zajímavých turistických center jak na Šumavě (Železná ruda, Špičák, Černé a Čertovo jezero) tak v Českém lese (Čerchov, Haltrava) skýtá příležitost k poutavým výletům autem.
Záloha na chatku činí 500,- Kč a je nutné ji složit do 15.5.2010 u Pepíka Miléře.
Zde získáte bližší info o místě srazu-.link.
Takže vás jménem tohoto klubu zvu na sraz do neméně krásného prostředí jako byla Křivonoska.Tento sraz má na starosti Naše dobrá členka :-D Paní Milena Dovrtělová :-) Takže pokud by vám správně svitlo,a Vy se rozhodli tam jet, tak podrobnosti na tomto Linku. :http://citroenclub.wz.cz/uvod.php
"Jarní sraz - 2010"
se uskuteční ve dnech od 11.6. - 13.6.2010 v Autokempu Hájovna Kdyně
Autokemp se nachází nedaleko městečka Kdyně, v oblasti lemované krásnými zalesněnými vrchy Kdyňské pahorkatiny. Město Kdyně leží při česko-bavorské hranici na rozhraní Šumavy a Českého lesa. Z jedné strany vévodí kraji zřícenina hradu Rýzmberk, z druhé strany shlíží a město moderní rozhledna vrchu Koráb (773 m.n.m.). Celá oblast poskytuje řadu příležitostí k pěší turistice i cykloturistice. Okolní rozsáhlé lesy lákají k houbaření i k příjemným. Nevelká vzdálenost zajímavých turistických center jak na Šumavě (Železná ruda, Špičák, Černé a Čertovo jezero) tak v Českém lese (Čerchov, Haltrava) skýtá příležitost k poutavým výletům autem.
Záloha na chatku činí 500,- Kč a je nutné ji složit do 15.5.2010 u Pepíka Miléře.
Zde získáte bližší info o místě srazu-http://www.camphajovna.cz/index.php?sekce=uvod&lang=cz
24.05.2010 08:38 -
Re: Kdyně-Sraz 1.Citroën klubu Praha
Médi,díky za pozvánku,určitě by jsme se s Petrisem stavili aspoň na sobotu....pro nás je to z Č.B hodinka cesty.
Médi,díky za pozvánku,určitě by jsme se s Petrisem stavili aspoň na sobotu....pro nás je to z Č.B hodinka cesty.:palec:palec:-d
24.05.2010 08:47 -
Byl bych rád,kdyby jste se zdrželi na víkend,alespoň bychom se společně odvázali
:-)))):-))))Byl bych rád,kdyby jste se zdrželi na víkend,alespoň bychom se společně odvázali ;-)
24.05.2010 10:29 -
Byl bych rád,kdyby jste se zdrželi na víkend,alespoň bychom se společně odvázali
Jak odvázali?Tobě to nestačilo na Křivonosce?Jestli budeš chtít ode mě pořád " líbačku" ,tak jako ted na srazu tak to mám hned doma po 20-ti letech rozvod...
:-)))):-)))):-))))Jak odvázali?Tobě to nestačilo na Křivonosce?:-)))):-)))):-))))Jestli budeš chtít ode mě pořád " líbačku" ,tak jako ted na srazu tak to mám hned doma po 20-ti letech rozvod...:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
24.05.2010 10:33 -
Prosim tě..Vy?
Kdybych sehnal ženskou, co by mi to minimálně trpěla, a o to víc, co by do toho byla švihnutá stejně? to je nadvesmírný výkon takže z Vás strach nemám
Prosim tě..Vy?
Kdybych sehnal ženskou, co by mi to minimálně trpěla, a o to víc, co by do toho byla švihnutá stejně? to je nadvesmírný výkon :-D takže z Vás strach nemám :-D
24.05.2010 18:03 -
Jirko já přijedu na 100%, mam to za bukem. a baterie pro tebe bude. Už se těším jak zapaříme.
Jirko já přijedu na 100%, mam to za bukem. a baterie pro tebe bude. Už se těším jak zapaříme.
06.06.2010 09:09 -
Tentokrát budu muset vynechat. V sobotu máme celodenní akci hlášenou už od zimy....
Tentokrát budu muset vynechat. :-( V sobotu máme celodenní akci hlášenou už od zimy....
08.06.2010 07:41 -
Já taky určitě ne - mám to trochu z ruky a na víkend zároveň trochu jiné plány.
Já taky určitě ne - mám to trochu z ruky a na víkend zároveň trochu jiné plány. :-)
08.06.2010 23:12 -
Tak já nakonec nedorazím také, páč jsem dal do kupy novou kapelu se stávajícím repertoárem,a dostali jsme šanci zahrát si na jednom fesťáčku omlouvám se, ale opravdu to chci zkusit
Tak já nakonec nedorazím také, páč jsem dal do kupy novou kapelu se stávajícím repertoárem,a dostali jsme šanci zahrát si na jednom fesťáčku :-( omlouvám se, ale opravdu to chci zkusit :-(:nevim:-(
12.06.2010 20:15 -
Ahojte ,tak jsme právě dorazili s Petrisem ze srazu 1.Citroen clubu Praha.I když jsme jeli pouze na jeden den,tak jsme byli spokojený-spanilka suprová,návštěva hradu a soukromé sbírky Citroenů a starých věcí p.Pánka(člen1. Citroen clubu Praha) byla prostě úžasná.Jinak jsme opět rádi viděli Buba,ZQwaxxe,Otu,Jirku,Bobeše -a hlavně v hojném počtu byli zastoupena rodina od "Méďáků" Také děkujeme organizátorům srazu za vřelé přijetí...
Ahojte ,tak jsme právě dorazili s Petrisem ze srazu 1.Citroen clubu Praha.:palecI když jsme jeli pouze na jeden den,tak jsme byli spokojený-spanilka suprová,návštěva hradu a soukromé sbírky Citroenů a starých věcí p.Pánka(člen1. Citroen clubu Praha) byla prostě úžasná.Jinak jsme opět rádi viděli Buba,ZQwaxxe,Otu,Jirku,Bobeše -a hlavně v hojném počtu byli zastoupena rodina od "Méďáků:-))))" :-)))):-)))):-)))):-))))Také děkujeme organizátorům srazu za vřelé přijetí...:palec:palec
12.06.2010 21:26 -
Foto ze srazu zde: .link.
.. a trpělivost bude se plnit..
Foto ze srazu zde: http://www.citroen-club.eu/page/kod-70/cmain-83737964/cc-38084543.html
.. a trpělivost bude se plnit..:palec:-d
13.06.2010 09:02 -
Díky za zprávu a pěkné fotky my jsme se do poslední chvíle rozhodovali, jestli jet nebo ne... nakonec opět zvítězilo učení, tak snad už příště to vyjde.
Díky za zprávu a pěkné fotky :) my jsme se do poslední chvíle rozhodovali, jestli jet nebo ne... nakonec opět zvítězilo učení, tak snad už příště to vyjde.