Ahoj, chtěli bysme pozvat Xmáky na sraz, který proběhne 14.-16.5. v Kersku. Podrobněji zde: .link.
Ahoj, chtěli bysme pozvat Xmáky na sraz, který proběhne 14.-16.5. v Kersku. Podrobněji zde: http://www.xm-club.info/srazy/show=13838699
V tom samém termínu je i CX sraz, ale není to od sebe tak daleko, mohlo by se to vzít jednim vrzem
V tom samém termínu je i CX sraz, ale není to od sebe tak daleko, mohlo by se to vzít jednim vrzem:-))))
ahojky...zdravím Citroenáře XMáky,týden po Vás máme sraz náš na Křivonosce,tak doufám,že se taky ukážete.....
ahojky...zdravím Citroenáře XMáky,týden po Vás máme sraz náš na Křivonosce,tak doufám,že se taky ukážete.....:palec:palec:palec:palec
No, Jirko, tak naviděnou, jen se ještě rozhodujem, s kterym tam tentokrát vyrazíme...
No, Jirko, tak naviděnou, jen se ještě rozhodujem, s kterym tam tentokrát vyrazíme...
já se rozhoduju jakej si vezmu půllitr a jestli mám brát kytaru po zkušenosti ze Slovenska z 2CV srazu.....ožral jsem se tak,že jsem ležel vedle CX na trávě..v jedný ruce kytaru a v druhý poloprázdnou flašku hruškovice ...a do toho v noci začlo lejt
:-D já se rozhoduju :-D jakej si vezmu půllitr a jestli mám brát kytaru po zkušenosti ze Slovenska z 2CV srazu.....ožral jsem se tak,že jsem ležel vedle CX na trávě..v jedný ruce kytaru a v druhý poloprázdnou flašku hruškovice :-D...a do toho v noci začlo lejt :-D:D
no, my na CXech nenocujem, ale jinak chudák kytara
ale jsem mimo tema ... takže v květnu ...
no, my na CXech nenocujem, ale jinak chudák kytara
ale jsem mimo tema ... takže v květnu ...
Květen měsíc srazů?? Co klub to sraz. Obdivuji Simču, že zvládá všechny srazy. Otázka do diskuze - nestačil by jeden sraz? Myslím tím ten NÁŠ na Křivonosce?
.... bylo to jen "šťouchnutí" je mi jasné že každý klub se chce nějak prezentovat. Ale najdou třeba XMáci něco více na svém srazu? Naopak. Budou jim chybět "známí" s jinými vozy. Křivonoska je pro všechny. Kačena nebo Xsarista, všichni jedna rodina.. Vítejte na Křivonosce 2010..
Květen měsíc srazů?? :nevim Co klub to sraz.:-d Obdivuji Simču, že zvládá všechny srazy. Otázka do diskuze - nestačil by jeden sraz? Myslím tím ten NÁŠ na Křivonosce? :-d
.... bylo to jen "šťouchnutí" je mi jasné že každý klub se chce nějak prezentovat. Ale najdou třeba XMáci něco více na svém srazu? Naopak. Budou jim chybět "známí" s jinými vozy. Křivonoska je pro všechny. Kačena nebo Xsarista, všichni jedna rodina.. Vítejte na Křivonosce 2010..:-))))
Z toho důvodu jsme Xm sraz naplánovali tak, aby se nekryl s Křivonoskou. A spanilka ze samých Xmek - to je BOMBA
Z toho důvodu jsme Xm sraz naplánovali tak, aby se nekryl s Křivonoskou. A spanilka ze samých Xmek - to je BOMBA:palec
No, bohužel Petris to všechno nestihnu, C5ky, který mám zaplacený od ledna se mi kříží s BX, neyměnila bych to, ale mrzí a XM s CXkama. Přitom jsem ještě na XMkách nebyla, ale snad to stihnu na podzim. Na Citroeny do Poděbrad taky nejedu... tenhle klub prakticky neznám. Takže C5, CX a Křivonoska - to na jeden měsíc stačí Do toho mám ještě školu - už se na Vás na všechny těším
No, bohužel Petris to všechno nestihnu, C5ky, který mám zaplacený od ledna se mi kříží s BX, neyměnila bych to, ale mrzí a XM s CXkama. Přitom jsem ještě na XMkách nebyla, ale snad to stihnu na podzim. Na Citroeny do Poděbrad taky nejedu... tenhle klub prakticky neznám. Takže C5, CX a Křivonoska - to na jeden měsíc stačí:palec Do toho mám ještě školu - už se na Vás na všechny těším:-p
Souhlasím se Simčou a Petris zas tak to vyzdvyhovat nemusíš, každej sraz má svoje kouzlo ..Navíc na Křivonosku jezdí převážně nová auta..a my se simčou a Nám podobní se dočkáme i větší hojnosti právě tech CX,BX i XM a DS a 2CV,a le uvidíme i GS a GSA a taková SM na Křivonosku určitě nedojede
Souhlasím se Simčou :-) a Petris zas tak to vyzdvyhovat nemusíš, každej sraz má svoje kouzlo :-)..Navíc na Křivonosku jezdí převážně nová auta..a my se simčou a Nám podobní se dočkáme i větší hojnosti právě tech CX,BX i XM a DS a 2CV,a le uvidíme i GS a GSA a taková SM na Křivonosku určitě nedojede :D
Jirko OK, je jasné že každý sraz je jiný a každý si podle toho vybere. Ale v propagaci "naší" Křivonosky nepřestanu jelikož třeba potom přijede i to SM (nebo ho dovezou na valníku)
Jirko OK, je jasné že každý sraz je jiný a každý si podle toho vybere.:palec Ale v propagaci "naší" Křivonosky nepřestanu:nevim jelikož třeba potom přijede i to SM (nebo ho dovezou na valníku):-d
Jirko , SMko jsem viděla na vlastní oči na BX srazu na Slovensku před třemi lety. Majitel byl čechoněmec z moravy, ale pohodovej pán. Tý káře se nic nevyrovná. Mám aspoň foto
Petris s propagací Tě chápu, ale věř tomu, že starý auta - to je něco úplně jinýho, než nový
Jirko :palec , SMko jsem viděla na vlastní oči na BX srazu na Slovensku před třemi lety. Majitel byl čechoněmec z moravy, ale pohodovej pán. Tý káře se nic nevyrovná. Mám aspoň foto;-)
Petris s propagací Tě chápu, ale věř tomu, že starý auta - to je něco úplně jinýho, než nový:-p
Simčo věřím. A také je rád spolu s jejich majiteli na Křivonosce uvítám.
Simčo věřím. A také je rád spolu s jejich majiteli na Křivonosce uvítám.:palec
to nebyo nic proti tobě a propagaci..jen to beru z jiného uhlu pohledu...Zkrátka dneska berlinga a Xsary a C4 a Xantie vidíš denně v provozu,ale takovej štrůdl BX nebo CX i TY XM to je něco..a když to je všechno dohromady..
to nebyo nic proti tobě a propagaci..jen to beru z jiného uhlu pohledu...Zkrátka dneska berlinga a Xsary a C4 a Xantie vidíš denně v provozu,ale takovej štrůdl BX nebo CX i TY XM to je něco..a když to je všechno dohromady..